שלום לכולם...

שלום לכולם...

כמו שאתם מבחינים בניק שלי, אני אוהד כדורגל איטלקי בדם ובאתי להכניס קצת איטליה לפורום הזה. ראיתי שמישהו ביקש פה לדבר יותר על כדורגל איטלקי כי יש שם תמיד אקשן אז הנה זה בא: אבל קודם כל תנו לי להציג את עצמי כמו שצריך. אני חבר די וותיק בפורום של נענע אבל התחיל להיות נורא משעמם שם כי כל החברה הטובים כנראה ערקו לפורומים אחרים. אני אוהד כדורגל איטלקי כבר כ 8 שנים, כשאין לי קבוצה ברורה שיש לי העדפה אליה באיטליה. אני פשוט מטורף ומאוהב בכולן כאשר תמיד אני מפנה את האהדה המרכזית שלי לקבוצה שמציגה את הכדורגל הטוב ביותר. העונה כמובן אני עם רומא ובתקווה להשאר איתה מכיוון שקאפלו בונה שם מעצמה אדירה. למה אני קורא לעצמי מילאניסטה שזה אומר "אוהד מילאן" זה מכיוון שהתחלתי לאהוד את הכדורגל האיטלקי דרך מילאן שהיא קבוצת האם שלי אך לצערי היא לא מספקת את הסחורה כבר הרבה מאוד זמן אז בינתיים אני רועה בשדות זרים... אני אשמח לשמוע שיש כאן עם מי לדבר על כדורגל איטלקי. הכדורגל האיטלקי עשה לי הרבה טוב ושמחה בעבר כאשר שלטנו באירופה, וכל הזמן אני נזכר באיזשהו שער או מבצע או משחק גדול משנים קודמות של קבוצה כלשהי מאיטליה והשערות סומרות לי מהתרגשות. אבל כבר שנתיים שאני סובל סבל עמוק, מכיוון שהאיטלקים מודחים באופן שערורייתי מאירופה ורק עושים לי בושות. נראה לי שהשנה נחזור לעצמנו וניקח בחזרה מהספרדים את השליטה בכדורגל האירופה. עד כאן, בברכת פורצה קאלצ´ו איטליאנו - טי אמו פר סמפרה. או בעברית קדימה כדורגל איטלקי אוהב אותך לנצח (???). טוב, באיטלקית זה נשמע הרבה יותר טוב ופחות מפגר. ביי

kirk hammet

New member
אתה קורא לעצמך אוהד מילאן ?

איך אתה יכול להיות אוהד מילאן אם אתה לא אוהד את הקבוצה בזמנים הקשים ? מאז שאני זוכר את עצמי אני מטורף על הרוסונרי , גם בעונות הרעות , מקום 11 ו- 10 , אני תמכתי ולא התייאשתי , חיכיתי לואן באסטן הבא שיבוא. ועונה הבאה הרוסונרי שוב לוקחים סקודטו וזה ברור ! הגברת הזקנה לא תעצור אותנו ! הויולה יורדים ליגה ! אינטר המכוערים האלה שימותו הלוואי ! לאציו הגזענים לא ישברו אותנו ! ורומא סתם זונות עם מאמן בוגד ! פורצה מילאן ! רוסונרי סיאמו נוי ! נוי אודיאמו לה יובה ! מילאן קאמפיונה !

אני מת על מילאן אבל...

אין מה לעשות, גם אוהדי הקבוצה הכי שרופים, מתקשים לקבל הצגות כאלו שליליות וקמצנות כרונית של בעלי הבית בנושא רכישת שחקנים. וחוץ מזה, אני שמח מאוד שמצאתי כאן רוסונרו אמיתי. השנה אני כנראה יחזור להיות מילאניסטה הישן והטוב. אני מאוד רוצה לחזור להתאהב בקבוצה היפה הזו והלוואי שזה יקרה השנה. דבר אחד קצת מרגיז אותי וזה הבאתו של אינצאגי לקבוצה - אני לא בדיוק מת עליו. אבל בקישור יהיה למילאן מה להציע עם שחקני נשמה טכניים ואיכותיים מהדרג הבכיר ביותר, תראה איזה שמות: בשמאל קוקו (חולה על הילד הזה) או סרג´ניו שהוא לדעתי אחד השחקנים הטכניים ביותר בעולם, באמצע פרננדו רדונדו או אמברוסיני (אלברטיני הישן והטוב די גמר את הקריירה), באגף הימני ישחק גנארו גאטוסו השחקן בעל אלף הנשמות שיקבל תמיכה מקוסמין קונטרה ועל הכל יפקד רוי קוסטה הגדול. יאללללה שתתחיל כבר העונה!! וואלה הדלקת אותי עכשיו בחזרה על מילאן שלי!!! מילאן אני חוזר הבייתה......! אבל אתה לא יכול לומר דברים כאלה על רומא הנפלאה, אין מה לעשות גם מאלדיני מוכן להודות שהם היו גדולים על כולם ולקחו אליפות בסטייל. forza milan - campioni di europa 1961, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003

למעלה