שלום לכולם..:)

odedbarak

New member
שלום לכולם..:)

אשמח לשמוע פירוט שלכם לגבי עלויות שיש לקחת בחשבון לאחר קניית מחשב כף יד. לדוגמא שומר מסך כרטיס זיכרון אולי סוללה נוספת - שמעתי שמחליפים כל 8-10 חודשים - האם נכון לשימוש סביר (נומר שעתיים-שלוש ביום) הכל מדובר לגבי ה 1940 שאני רוצה לקנות דרך אגב התכנון שלי לקנות בחול כבר פחות אטרקטיבי היות וניתן להשיגו כעת בארץ כולל השן הכחולה במצב פתוח. יש עכשיו במכירה קבוצתית או פומבית ב 2149 כולל עברית - מה אתם להגיד??

raananta

New member
1940

המחיר נע סביב ה-280$ לא כולל עברית. בחשבון לפי 1$:4.5 זה יוצא 1260 ש"ח תוסיף עברית 400 ש"ח ותגיע ל.....1660 ש"ח. במידה ויש לך אפשרות רכישה נוחה בחו"ל, כמו חבר שנוסע, אז קצת קשה לי לראות את הסיבה ללמה לקנות בארץ.
,וזאת במיוחד לאור העובדה ש-HP נותנים אחריות למוצריהם בכל העולם. כלומר המוצר שלך יזכה לטיפול גם בארץ. אם זה בדואר אז תוסיף משלוחים וכו ואולי הפער כבר לא משתלם. לגבי סוללה: אין לי שמץ איך זה במחשבי כף-יד, אבל סוללות ליתיום בד"כ יחזיקו שנתיים +/- לפני שתזדקק להחליפן, כמובן כאשר אתה טוען בזמן ו"מטפל" בסוללה כראוי. לדעתי, בשימוש של שעתיים שלוש ביום אין סיבה לרכוש סוללה נוספת. לגבי כרטיס זיכרון זה כבר באמת תלוי מה דרישותייך מהמכשיר.. אם תוכל לפרט בדיוק מה דרישותייך סביר להניח שחברי הפורום יוכלו לסייע לך יותר.
שים לב לנושא שעלה בעבר בפורום לגבי המסך של ה-1940 שנוטה מעט לצהוב.... לי אין נסיון עם זה (אני חדש בתחום) אבל תריץ חיפוש בפורום ותמצא שרשורים בנושא. זה לא נשמע כמו משהו שאמור להרתיע אבל לתשומת ליבך. וזה מה שיש לי להגיד.

AYELET1

New member
אביזרים נוספים :

כבל הטענה ללא עריסה (לטיולים), כבל להטענה במכונים מהמצבר, מקלדת (אני מניחה שיש לדגם אותו אתה מעוניין לרכוש)

mikeoreli

New member
אני הייתי נזהר עם ה1940

המון בעלי ה1940 דווחו על בעיות כאלו או אחרות עם המכשיר. כדאי מאוד שתחפש הודעות על כך בפורומים באתרים המקבילים ותראה אם מצאו לכך פיתרון. לגבי סוללה, לא נכון להגיד שכל 8-10 חודשים צריך להחליף אותה, אולי אחרי פרק זמן זה מתחילים להרגיש שהזמן בין טעינה לטעינה מתקצר, אבל לא ברמה בלתי נסבלת. לראיה, אני עובד סוללת 950mAh כבר יותר משנה וחצי, ועדיין השימוש בה הוא נסבל, כאמור לא כמו פעם, אבל אני חושב שהימים בהם אצטרך לחשוב על קנית סוללה נוספת למכשיר עוד רחוקים. לגבי הוצאות נוספות, אתה צודק, וחבל שהרבה חסכנים לא מבינים את זה שלאחר קניית המכשיר יש להשקיע עוד קצת כסף, כמו במגן מסך (ולא "שומר מסך"-לזה יש תפקיד אחר) ובכרטיסי זיכרון נוספים עבור MP3, הרבה תוכנות, תמונות ושאר קבצים ענקיים. עוד המלצה היא לקנות נרתיק עור טוב ונוח, במידה והנרתיק שמגיע עם המכשיר לא כזה מתאים לך, ולצערי רוב הנרתיקים הם כאלה על מנת שהלקוחות יקנו עוד מוצרים. אם אתה מכבד "זכויות יוצרים" אל תשכח שתצטרך לשלם עוד כמה דולרים על כל תוכנה שתתקין. בכל מקרה לא עסק זול, ואני יחד עם raananta ממליץ לך שאם אתה קונה איפק, תנסה לקנות אותו בארה"ב שם הוא הרבה יותר זול מבארץ.

odedbarak

New member
הבעייה היא שאין לי מישהו בארה"ב יש

לי דווקא בקנדה מישהו שנמצא כעת וחוזר עוד חודש :) וסקר קצר של מחירים כולל אופציה של משלוח העלה תוצאה שללא העברית ההבדל בין שם לארץ נע בין 250-300 ש"ח וחוץ מזה ששם אין תשלומים ופה אני יכול לקבל את המכשיר עכשיו אז לא יודע אם זה שווה את הטרחה. עכשין לגבי הבעיות - הפחדתם אותי....!!!! אילו בעיות רציניות יש עם המכשיר כל הזמן אני שומע רק תשבוחות על ה2210 וה 1940 מירון קסטרו וכולם אז מה העניין החדש? אשמח אם מישהו יפרט... תודה

odedbarak

New member
קודם כל תודה לכולם על ההיענות...

שנית - אשמח לקישור לאתרים קנדיים כי כל מה שמצאתי מניב הפרש זעום כאמור לעיל ומה בקשר לבעיות - חבר'ה אני מודאג...

2cookie

New member
לא צריך שום קישורים

אמאזון שולחים לקנדה בדיוק כמו שהם שולחים לארה"ב. וכל מוכר באיביי ששולח לארה"ב יסכים לשלוח גם לקנדה.

mikeoreli

New member
תשובות

א'‏. תתחדש. ב'‏. מצטער שהפחדתי אותך. ג'‏. לגבי הבעיות, תפנה לפורום של פוקט פיסי פריק ופוקט, שם פרסמו איזה כמה בעיות.

למעלה