שלום לכולם

danny80

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה אני פה כדי לקבל את המלצתכם על מצלמה חדשה... היות והמצלמה שהייתה לי נגנבה בפריצה לבית, אני מחפש מצלמה ומתלבט בין מצלמה דיגיטלית למצלמת פילים. אז בעצם מה שרציתי לשאול זה אם יש לכם המלצות מיוחדות ?

idohal

New member
מצלמה דיגיטלית מתחילה המחיר 1500

ש"ח וגמור בעשרות אלפי ש"ח. תגדיר בבקשה תקציב ואיזה מצלמה את ה מעוניין. קומפקטי, דמוי רפלקס או DSLR.

hendrixx

New member
גמני

הי אנשים! גמני חדש בפורום ומוכן להשקיע בסביבות 2000 שקל למצלמה, רצוי עם אביזרים והכל. האם שווה ללכת על דיגיטלית או רפלקס ? מצאתי את הניקון F65 במחיר של 1500 ש"ח, זה שווה ? בעקרון אני מעדיף להשקיע בדיגיטלית, אבל האם אפשר לצלם בדיגיטלית עם זום רגיל נגיד.. 28-120 ?

hendrixx

New member
תמונות נוף, לצלם תמונות נוף

האם אפשר לצלם עם דיגיטלית תמונות נוף טובות ?

danny80

New member
אז ככה עידו

האמת שאני ממש מתלבט בין דיגיטלי וריפלקס אני מניח שלמצלמה דיגיטלית טובה בארץ המחיר ינוע סביב ה-5000 אז אני יותר חושב על להביא מחו"ל חשבתי על קנון רבל 2K או על אולימפוס E-20N או C-2500L לגבי הריפלקס די נדלקתי על קנון EOS 300 ועל אולימפוס SI-500 אבל גם פה אצטרך להשקיע בעדשה נוספת... יש לך המלצות נוספות לריפלקס אשמח לשמוע

hendrixx

New member
אני דווקא

גם מתלבט, אבל בין הניקוןF65 שנראית לי ממש איכותית ומצאתי אותה ב1600 ש"ח(אני מכיר אישית דווקא את הF80 והF90), לעומת הניקון COOLPIX 3100. שאפשר למצוא נגיד ב1600 ? אשמח לחוות דעת על שתי המצלמות ולמה כל אחד טובה . תודה.

idohal

New member
דיגיטליות קומפטיות טובות אפשר לקנות

החל מ 3500 ש"ח. DSLR זה עסק יקר בארץ נדמה שהכי זול קנו באילת ב 6500 ש"ח. בכל מקרה זה לא זול גם בחו"ל. אני לא מתמצא רפלקס ואחרים כאן בפורום יוכלו לעזור לך.

למעלה