שלום לכולם

שלום לכולם

אני משתתף חדש בפורום זה על אף שמזה זמן מה אני קורא את ההודעות והתגובות. שאלה לי למנהל הפורום: במרבית הפורומים של תפוז, מנהלי הפורום מזוהים שמית, גיל ולעיתים גם עיסוקם. אצלך רק מצויין מגורים-איזור השרון ומין-זכר. ממה או ממי אתה מפחד??? או אולי יש לך הרבה להסתיר???

עמרי ר

New member
ברוך הבא

עוד שמאלן הגיע לפורום הליכוד. אמנם אנו מקבלים כל משתתף חדש בברכה, אבל מדאיג שפורום הליכוד מכיל כיום יותר שמאלנים מאנשי המחנה הלאומי. באשר למנהל הפורום: אתה צודק, יש לו המון מה להסתיר. הוא פושע במנוסה, עבריין צמרת ואנס סדרתי, מה שגורם לו "להתחבא" מפניך כאן בפורום.

למה אתה נלחץ

ועונה במקום "מגן ימני". הוא לא יודע להסתדר לבד? הוא זקוק לאח גדול שיגן עליו?

אמנם איני שמאלן

אבל אני חייב להעמיד אותך על טעות בסיסית: עוד לא נתקלתי בשמאלן שניסה לאכול אותי. ולא בגלל שהוא היה שבע. נדמה לי שהם בוחרים מרכיבים אחרים לארוחתם-לא בהכרח אנשי ימין.

מעניין...גם מרכזון לא היה שמאלן...

וגם הוא שם דגש על עניינים חברתיים, והרבה להתקיף את מנהל הפורום אישית, ממש כמוך. אולי אתם מכירים?

אם זו תגובה לדברי

מצטער, לא כל כך הבנתי. אם אתה רוצה-תסביר, אם לא, אני מסוגל לחיות בלי זה. למה אתה קורא לי "מרכזון"?

אנחנו לא שונאים שמאלנים

מכיוון שאתה מתעקש שאינך מרכזון, אין לי שום בעיה להתייחס אליך כישות אחרת. לעצם העניין- אנחנו לא שונאים שמאלנים, ודוגלים בסיסמא "מלחמת אחים לעולם לא". זאת לעומת השמאל, שבימי טרום מדינה רדף אותנו, הסגיר אותנו לידי נוכרים ואף הרג בנו.

גם אני לא שונא שמאלנים

כפי שכבר אמרתי, אחי תומך מר"צ. אני מוכן להתווכח עם כל אדם. אינני מוכן לצאת נגד בני עמי, לא חשוב מה הם דעותיהם. אם תסתכל כמה שורות למטה תמצא את התנצלותי (למרות שבאמת זה ההיה בבדיחות הדעת). אתה ואני שייכים לאותו בית (המצודה!), ואין לי כל כוונה לפגוע. אני הביע את דעתי ואלחם שמי שחושב אחרת יביע דעתו. כולי תקווה שאכן תקבל סליחתי!

שלום מרכזון

כפי שציפיתי, לאחר בריחתך המבישה מהפורום חזרת לסיבוב נוסף, בניסיון להציל את כבודך האבוד. הראיה: מיד פתחת בהתקפות אישיות עלי, כבר בהודעתך הראשונה, למרות שטרם התייחסתי אליך אפילו. לא זו אף זו: בחרת לך שם דומה לשלי, דא עקא שכנראה לא הבנת שיש בשם שלי קצת מעבר לעניין ה"ימני". בכל אופן, אני יכול להרגיע אותך: לא רק שאין לי במה להתבייש, אלא שמבחינה אובייקטיבית יש לי הרבה במה להתגאות. למעשה, חשיפת שמי רק הייתה משרתת אותי, משום שהייתה מעניקה לי קרדיט פוליטי בקרב אנשי המחנה הלאומי, שדווקא די מרוצים ממה שאני כותב. אלא שאני, בניגוד אליך, לא אתהלל כאן בעברי המפואר. מי שצריך לדעת מי אני ומה אני עושה יודע. והגרוע ביותר: הפוסל במומו פוסל. איך אתה יכול לבוא בטענות אלי בשעה שאתה עצמך אינך חושף בכרטיסך את פרטיך האישיים? האין גבול לצביעות? בכל אופן, ברוך שובך, בתקווה שהפעם לא תשתמש בשקרים נאלחים כדי ליצור אווירה חיובית לדעותיך.

ושימו לב לנתונים הבאים:

הודעה אחרונה של "מרכזון" בפרומים של תפוז (ראו כרטיסו האישי, אם לא יסתיר מידע זה עד אז)- 21/11, שעה 12:47. מאז אין הודעות שלו בשום פורום. הודעה ראשונה של "אביבי ימני" בפורום הליכוד- 21/11, שעה 14:42. אין לו הודעות קודם למועד זה בפורום כלשהו. שניהם פתחו מיד בהתקפה אישית עלי. שניהם מגדירים עצמם כ"ימנים". שניהם מתנגדים לתוכנית הכלכלית בגלל שהיא "פוגעת בחלשים". צירוף מקרים, אה?

tia3

New member
אתה לא קצת רודף אותו?

בסה"כ אתה לא יכול לדעת מה באינטרנט נכון ומה לא... באותה מידה אני יכולה להיות מרכזון. הוא עזב - אז עזב. לא צריך לעשות עליו ציד מכשפות.

תודה טיאה על תמיכתך ../images/Emo24.gif

ידידי, אני יכול לשוטט בין הפורומים ולהביא דוגמאות של עשרות הודעות בין 12:47 ל-14:42 ולטעון שאילו הודעותיך. ברצינות, איני יודע מה האופססיה שלך להצמיד אותי למישהו אחר. לעניות דעתי התנצלתי מספיק על פתיחתי הגרועה (ואני חוזר ומדגיש שהיתה זו בדיחות הדעת), רוצה לקבל-בבקשה, לא רוצה-חבל. אנו בוודאי נפגש ב"מצודה" במערכות הבחירות, ואז המשקעים עלולים להיות גדולים מדי.

נגמר חביבי נגמר

אין לי שום טינה, שום רוגז ושום אובססיה להצמיד מישהו למישהו אחר. וגם לא היה שום צורך בהתנצלות (שהתקבלה כמובן מיד כשרשמת אותה, והללואי שלכמה שמאלנים הייתה אותה נכונות לעשות כך כשנחשפו שקריהם). כפי שתיווכח יש כאן יחסים חבריים בין רוב האנשים, למרות שלפעמים הרוחות מתלהטות. בסכ"ה צירוף המקרים היה נדיר מידי, זה הכול.

תודה על שקבלת את התנצלותי

היא אכן היתה מעומק הלב. כפי שציינתי, אני תומך הליכוד אך לא ממש פעיל. מקווה בבחירות הבאות לעשות יותר. יש לי הערות על התנועה ומעשיה, ולכן הצטרפתי לפורום זה, במטרה לשנות את הניתן לשינוי מתוך הבית.

אין בעיה, תרשה לי רק להתפלא

על כך שגם אתה וגם מרכזון כתבתם בשני פורומים בלבד: הליכוד ו"מוזיקה עברית ישנה וחדשה". גם זה צירוף מקרים בלבד, ולך אין שום קשר למרכזון

אני מציע שבאמת תפסיק.

התנצלתי. רוצה-קבל!!! לא רוצה-חבל!!! אל תשווה אותי לחברים אחרים כמו שאינך מעוניין שאני אשווה אותך.

דרך אגב

כרגע ראיתי שמופיע פורום מוזיקה עברית תחת שמי. לא הייתי עדין בפורום זה. מוזיקה לא מאוד מעניינת אותי! רוצה תאמין, לא רוצה-בעיה שלך.

ועוד דבר

עליתי על שמו של ידידך "מרכזון", רשימת הפורומים שהוא שותף בהם ארוכה כמו הגלות. בא נפסיק כבר עם השטויות, בסדר?

צודקת. נגמר.

מה שחשוב הוא המהות. שימי לב להודעתי תחת הכותרת "לא יאומן כי יסופר".

ginni

New member
אולי כן ואולי לא

הלך וטוב שהלך..... אפשר להפסיק להזכיר אותו? נמאס כבר לשמוע עליו ועל השטויות שלו

למעלה