שלום לכולם!

tyfoon

New member
שלום לכולם!

זוהי הודעתי הראשונה כאן בפורום זה, נראה נחמד, בכל אופן אני כרגע לא רוכב על אופנוע מי יודע מה - טייפון 125, בעבר רכבתי על GS500, אחי רוכב על DR650, וחברים רוכבים על DR350, XR650, וכו`, בכל אופן מכיר קצת את הנושא... נורא הצטערתי שלא יכולתי להגיע להפגנה ביום שישי, ויות רמזה הצטערתי לשמוע על שקרה בדרך. מקווה שנמשיך רק להנות.

רק שתדע....

אתה רוכב על אחד הקטנועים הכייפים ביותר.... אני פשוט חולה על הכלי הזה.... היה לי אחד כזה שנה וחצי ועשיתי איתו 20000 ק``מ !!! פשוט כלי מדהים עם אפשרויות שיפור אינסופיות.... הקטנוע הבא שלי... הקסגון 150 !!!! יותר נוח...(למעשה בין הנוחים שיש)... יותר חזק.... :) השדון... אוהב אותם עם שתי פעימות....ולא יותר... :)

רק שתי פעימות....

כל עוד מדובר על קטנועים...ומנועים ספורטיביים....אין כמו שתי פעימות. העניין הוא שמנועים אלו דורשים יותר תשומת לב, והרבה חברה שאינם יודעים מה זה שתי פעימות לא מתייחסים ברצינות מספקת ומאבדים המון מאמינותם והפאן שגלום במנועים אלו !!! :) השדון...2 גלגלים...2 פעימות... המתכון הבטוח !!!! :)

Miss Mor

New member
לא ולא!

לי הספיק מזה לפני המווווון המווווון זמן (בערך עשור) היה לי 2 פעימות, אופנוע ספורטיבי אם אתה יודע מה זה קאג`יבה פרצ`יה. אחלה אופנוע, אחלה ביצועים היה לי אותו 4 שנים. אבל... הצרות מתחילות מתישהו ואז... אתה לא יכול לצאת מהם! לגבי קטנועים זה שונה, אני אישית לא מתקרבת יותר לאופנועי ספורט עם 2 פעמיות!!! העיניין חתום! :) Miss Mor

ואני לעומת זאת לא הייתי מתנגד כלל..

לRGV250 נחמד...שיהיה לשבתות... הקאג`יבות פרציה (גם ה-C10 וגם ה-C12) היו אופנועים חמודים ספורטיביים ועשו את המתבקש מהם יופי.....אבל... רוב רובם של האנשים בארץ (וגם חלקם הגדול של המוסכים) אינו יודע מהם הוראות יצרן, מה טוב ומה לא טוב לאופנוע.... האמיני לי שגם הפרציה וגם ה-RGV יכולים להיות הרבה יותר אמינים ממה שמצטייר לנו בראש...וכל זאת לו רק היו עוקבים באדיקות אחר הוראות היצרן לטיפול.... אין כמו אופנוע קל מאוד, פשוט לטיפול, חזק מאוד...וספורטיבי. הקאג`יבה היו נחמדים...אבל ה-RGV וה-RS של אפריליה...הם... הם...הם...אווו...מאמא... :) מור..מי שלוקח אופנוע כזה ונוסע עליו ביום יום כאילו זה קטנוע או רכב יומיומי....עושה עוול וטעות מרה...ואז מתאכזב כפי שאת התאכזבת... לא חוכמה לקחת כלי שנועד למשהו אחד...ולעשות איתו משהו אחר ואח``כ לבוא בטענות... נערות הספרינג דאז...פשוט עשו עוול לכלים נהדרים !!! :) השדון... חולם בהקיץ... :)

Miss Mor

New member
כמה שאתה צודק!!!

רוב הזמן אני באמת נהנתי ממנו וחרשתי איתו את כל הארץ. אבל הבעיה הייתה שלא ידעו בארץ לטפל באופנועים כאלה ולא היו חלקים אני עשיתי יבוא אישי מאיטליה למנוע ולשסתום האלקטרוני והוא עבר ממוסך למוסך ואף אחד לא ידע אפילו איך לגשת לבעיה בסוף עשינו את זה לבד, אבי ואחי עשו זאת :) וסתם בכדי להשוויץ... הנה תמונה של אהבת חיי הראשונה :) Miss Mor

tyfoon

New member
אין מה להגיד

חברים יש לי את הקטנוע כבר 4 (וואוו איך הזמן רף כשנהנים) שנים, ויש לי 20000 ק``מ ברקורד! כ``כ כיף לרכב עליו - גבוה חזק יציב - פשוט כיף. אבל תמיד אני מקנא באחים הגדולים...אני מאמין שאם אעבור הלאה זה יהיה לאופנוע ולא קטנוע אחר - אני פשוט מרוצה ממנו, אבל עד אז - אם תראו ברחבי גוש דן טייפון 125 נוסע מהר, אדום עם ידיות כחולות (שנותן בברך בסיבובים), זה אני. יום טוב ושבת מטויילת לכולכם

גב` מור...וטייפון....

מור... C-12, אה ???? לא יודע אם החבר`ה הצעירים יותר כאן יודעים.... אבל מדובר באופנוע 125 סמ``ק דו-פעימתי, של קאג`יבה... טיל קטנטן...וחמוד לאללה...וספורטיבי לאללה...ואם איני טועה, הוא מבין הדו-גלגליים היחידים עם 7 הילוכים !!!!! :) טייפון... מסכים עם כל מילה.... הטייפון 125 הוא ה-כלי לעיר !!! רק לשים שמן סינטטי ולהחליף רינגים (לא להבהל...זה זול !!) כל 10000 ק``מ והמנוע הזה חי הרבה זמן.... אגב, טייפון, יש קיט של 175 סמ``ק לקטנוע הזה...עם דיזות לקרב`, אגזוז, פילטר אויר, ווריאטור...שעם הרכבתו הקטנוע נשמע ומתנהג כמו מוטו-קרוס !!!...שלא לדבר על נותן בראש לכל קטנועי ה-250 למיניהם בלי להניד עפעף :) :) השדון... מסיט לדבר עבירה.... :)

Miss Mor

New member
אכן, מפלצת קטנה

בסך הכל יש לי זכרונות נעימים ולמה אתה כל כך מבסוט מה-7 הילוכים??? זה חרררררררא!!! סליחה :) ההילוכים קצרים ואי אפשר למשוך אותם. אבל חוץ מזה... ועד כמה דברים הוא היה אחלה יהי זכרו ברוך :)

excalibur1

New member
סקיפר 150 עוד יותר טוב

אני רוכב על סקיפר 150 סמ``ק כמובן 2 פעימות וחושב שזהו הקטנוע הטוב ביותר לעיר.קטנוע קל קטן עם צמיגים ספורטיביים ולא 125 אלא 150.הוא יהיה הכי הכי טוב כאשר אצליח להביא לו את הקיט של 172 סמ``ק.רק ואך ורק 2 פעימות(לעיר כמובן) ומחוצה לה בטווח הקצר RGV 250 . זהו.

zataomm

New member
הפתעה

לאור ההשתפות הפעילה שלך בפורומי האופנועים ולאור הידע שלך הייתי בטוח שנכון לעשיו עברו תחת ידך כבר עשרות כלים ויש לך ניסיון רב. אך הפלא ופלא הוא רוכב רק על קטנוע?!

tyfoon

New member
האם הפניה היא אלי?

כי אם כן לדעתי הינך טועה תקרא את ההודעה הראשונה שלי (תרתי משמע) ותבין שכן אני רוכב רק על קטנוע. לידיעתך - זה לא מה שיעיד על הניסיון.

סקניה

New member
זפטמון.....צר לי לאכזב אותך...

לראות איך הצחוק לאיד חולף מעל שפתיך.... אך השדון הוא בעל קצת יותר מרכב בודד.... ברשותו נמצאים כלים מגוונים ומשופרים מאד ,שאחד מהם הוא קטנוע איתו התחרה במסלול(כשהיו תחרויות). צר לי ידידי, טיפסת על עץ גבוה מדיי, אני אנסה לעזור לך לרדת ממנו... ;-)

למעלה