שלום לכולם!

FreakStyler

New member
שלום לכולם!

אני חדשה כאן....... אתמול נכנסתי לפורום של מטאל, כולה רשמתי "סליפנוט רולז" וכולם התנפלו עלי ועל סליפנוט שלי, ואמרו לי לכי לניו מטאל...... נו, מה? מקבלים אותי פה? או שגם פה יסלקו אותי?

bestrafemich

New member
חחחחחחחחחח

את לא יודעת שלא כותבים כאלה דברים בפורומים של מטאל?? חחחח

maxbass

New member
חחחחחחחחח

מצחיקים האלו מפורום מטאל.. ברוכים הבאים וכאלה

ShMo0LiKiPoDa

New member
LOL

אפשר לעשות פה שרשור 'כל האנשים שהעיפו אותם מפורום מטאל כי הם כתבו שלהקה X שולטת!'
בכל מקרה ברוכה הבאה.. נראה לי שכאן אין לך ממש חששות שפריקים יבואו ויגידו לך "מה זה את שומעת את X!? זה לא קשוח.. תראי הם לא לובשים מכנסי עור מספיק צמודות!"

thepunk

New member
צריך לשנות את השם של הפורום

פורום נדחי פורום מטאל ... אבל אני מבין את הקטע (בלי שום קשר לפריקים עם מכנסיים צמודים) אנשים חושבים שכל מה שיש בו גיטרות והוא "מגניב" - זה מטאל. כאילו יש שני סוגי מוזיקה בעולם - עם גיטרות (מטאל) ובלי גיטרות (פופ). אז האנשים באים ומתלהבים בפורום מטאל ש-SUM41 היא אחלה להקת מטאל כי הם ניגנו עם קרי קינג ... ואז קוטלים אותם ... והקטע שרוב אותם אנשים חושבים שבאמת אותה להקה היא מטאל ... (SUM41 סתם דוגמא ... לא משהו אישי) SLIPKNOT זה עוד קצת מטאל (יותר מ-SUM41 זה בטוח, אבל ממש ממש לא מטאל "קלאסי" שאוהבים בפורום מטאל), אז הייתי מצפה לתגובה יותר מנומסת אבל תחשבו על זה שיש כל הזמן הודעות כאלו וזה כמו שלכאן יבואו אנשים ויגידו "כריסטינה שולטת!!! בזמן האחרון היא כל כך ניו מטאל שהיא התחילה לשלב גיטרות וראפ בשירים שלה" ... בפעם הראשונה זה יצחיק אפילו תוך כמה פעמים זה יהיה ממש מעצבן

thepunk

New member
מה שאני אומר

שבכל מקרה צריך לבוא לפורום ניו מטאל עם להקות כאלו כבר בהתחלה (גם אם הן מטאל עצבני ו"ישן")... כי גם אם זה לא בדיוק ניו מטאל נראה שלא תהיה בעיה (משום מה גם יש נטיה להגדיר הרבה מאוד דברים כניו מטאל לפעמים שהם לא ... אבל נו)

maxbass

New member
מה לעזעזל אתה בא להגיד../images/Emo35.gif

באמת שהבנתי דברים ממה שבאת להגיד, אבל לסיכום, מה הקשר
ואני עוד אנצח בוויכוח

thepunk

New member
מה הבעיה?

אמרתי שיש אנשים שאין להם מושג מהחיים שלהם וחושבים שכל דבר עם גיטרות זה מטאל ואז באים לפורום מטאל וקוטלים אותם ואז שבאים אנשים עם משהו שהוא אפילו קצת מטאל ... אבל נניח לא ממש (כמו ניו מטאל) אז גם קוטלים אותם כי כבר נמאס לראות הודעות כאלו כל הזמן ופורום ניו מטאל טוב ללהקות שלא מוגדרות כ"מטאל" רגיל, אלא כל להקה שלא ברור מה ההגדרה שלה ... אף אחד לא יגיד לך כאן ... GLASSJAW זה לא ניו מטאל -לך מפה אני טועה?

thepunk

New member
אה, ואתה לא תנצח בויכוח

אבל לצערי אני לא אמשיך אותו היום כי עוד יש לי דברים לסיים למחר :)

maxbass

New member
כי פה האנשים..

פחות או יותר סבלניים... ולא "אני מטאליסט מאגניב שמכיר טונה של להקות מטאל שאף אחד לא שמע עליהם, אז אני מלך ובן אדם איכותי בוגה בוגה"... כאילו , בפורום מטאל יש טונה של ילדים קטנים שמשחקים אותה קשוחים בגלל שהם שומעים מוזיקה קשוחה... סתם מתלהבים יותר מדי.... אבל יש שם את "סרפים", שהוא "זקן" וכלי:)

FreakStyler

New member
בדיוק!

אלה שמה ממש משחקים אותה...... יענו "אנחנו המאגניבים הרעים סוגדים לשטן ואנחנו שומעים מטאל איכותי"..... סתם פוזה........... כבר קלטתי אותם מזמן, ולא מתאים לי להיות עם אנשים שמשחקים אותה.

ShMo0LiKiPoDa

New member
כן..

אני מבינה שהם מתעצבנים וזה, אני גם כותבת שם, וזה מעצבן גם אותי.. אבל יש דרכים להגיד דברים ולא ישר להגיד "לך לפורום ניו מטאל אתה לא שייך לפה".. כאילו הפורום הזה ממש סגור רק לסגנון הזה. אני לא אומרת שכל האנשים שם שומעים *רק* מטאל, אבל המנהלים שם ורוב האנשים מתנהגים כאילו בפורום הזה מדברים רקקקקק על מטאל ופוליטיקה בשקל.. אין מקום לדברים מעבר לזה. אה סליחה, חוץ מידקור שלכבוד ההופעה כל המטאליסטים התחילו לשמוע אותם ולהתלהב. בכל מקרה אני מבינה אותם, אבל הם לא מבינים כמה דברים- שאם הם רוצים שהאנשים האלה ילכו מהפורום *הקדוש* שלהם, עדיף להם לא להגיב ולהתחיל דיון על להקה X וכמה שהיא לא קשורה לפורום. ואם הם רוצים להגיד להם יפה שילכו מהפורום, אז יש דרכים להגיד את זה ולא ישר להתייחס לאנשים האלה כמו לא יודעת מה, בסה"כ לא חסר אנשים ששומעים סליפנוט ובטוחים שזה מטאל.

FreakStyler

New member
נכון..

אבל חפיף, שיגידו מה שהם רוצים וש"יסלקו" אותי לפורום של ניו מטאל.... מה אכפת לי, לא שמה עליהם בגרוש..... ואם אני ארצה אני גם לא שואלת אותם, אני פשוט אכנס לפורום הזה מתי שיתחשק לי.....

FreakStyler

New member
יאווווווווו איזה חמודים!

איזה קבלת פנים חמודה עשיתם לי פה!!! נחמד לי פה, זהו אני נשארת! פה לא סוגדים לשטן וכאלה...... אחלה. האמת? קשה לי קצת להבדיל בין מטאל לניו, אז אם אני ארשום משו שלא "במקום".... לא להתנפל.. חחחחחח

למעלה