שלום לכולם

רועִי

New member
שלום לכולם

לכל אלה שיש להם בבסיסים צוותים קבועים שהם עובדים הרבה ביחד גילתי פיתרון פשוט ונוח לתיקשורת בנינו גם שאין 2 מכשירים נישאים וכו' אומנם זאת השקעה קצת יקרה אך שווה אפשר לקנות בחנויות של מוטורולה מירס לידר (השחורים)ב450 שקל במסלול של טוקמן וכך אפשר להיות בקשר בלחיצת כפתור הדבר הזה רץ יפה ביחידה מיוחדת אצלנו בעיר ועכשיו גם הצוות שלנו (4 אנשים) התחלנו להשתמש בזה אני אומר לכם למרות שזה יקר זה כדאי מאוד! שוב פעם זה מסלול של טוקמן! זאת אומרת ללא חיוב חודשי! אתה קונה כרטיס מטעין אותו לפי זה אתה מדבר!

אבל בפורום הזה אפשר לעשות משהו אחר

על מנת שכולנו נהיה בקשר אני מציע שכולם יתקינו ICQ או מסנג'ר זה הכי טוב מי שמעוניין אני יוריד את הלינקים לזה

אפיגר

New member
מכשירי קשר

אנחנו לא יוצאים בלי מ.ק.. ועם זה יש לנו מכשרי ווקי טוקי של מוטרלה מעולים מחו"ל, טווח של 9 ק"מ עובד מצויין. שלכם.אפיגר

רועִי

New member
גם אנחנו לא יוצאים בלי

אבל יוצא שצריך להתפצל ולפעמים אפילו מפעילים 2 ניידות ואם אנחנו לא רוצים שכל הניידות ימעו מה הולך בנינו ......... תן פרטים על הווקי טוקי מחול

כל פעם מישהו אחר מחזיק את המכשיר

לפעמים יש אחד ששולט ותמיד לוקח אותו ולפעמים אם הוא לא בה אז פעם מישהו אחר ופעם מישהי אחרת זה כייף מאוד וגם בניידת יש מכשיר ושקוראים לנו אז כל אחת רוצה לענות בקשר חחחח

שלום ידיע אני וחלק מהחבר'ה של הפורו

ממש בקשר טוב גם טלפוני היום יצא לי להפגש עם אפרת היא הכירה המפקד שלי לשעבר ואת אבא שלי ומשפחתי. ובכיף ואנחנו מדברים כל יום בטלפון ובמסנג'ר ובICQ

ח מרבי בעזרת השם אצלנו במשפחה עוד

חודשיים בריתה של אחיינתי
שאני מחכה לזה כבר בקוצר רוח

למעלה