שלום לכולם...

flyingcat

New member
שלום לכולם...

רציתי לדעת איפה אני יכולה להשיג מידע לגבי איות אצבעות? מצאתי לפי אותיות הא'-ב' אך האם אני יכולה למצוא תרגום מילים שלמות לשפת סימנים? אני רוצה לתרגם את המשפט "אני לא שומע" לשפת הסימנים.. כל מי שיוכל לעזור לי אודה לו מראש... המון תודה על הנכונות והעזרה זה מאוד חשוב לי לפרוייקט:) יום נפלא לכולם

0ne Man

New member
שלום flyingcat

ברוך בואך לפורום
אגודת החירשים מוכרת ספר מאוייר ללימוד שפת סימנים, שכולל בתוכו את כל המילים הבסיסיות בשפת הסימנים, עם איור כיצד מבטאים את המילה בשפת הסימנים. אני מציע שתפני אליהם, לפי הכתובת שנמצאת בקישורים של הפורום. לגבי תרגום המשפט "אני לא שומע" לשפת הסימנים, זה דומה מאד לשפת הפנטומימה: מצביעים באצבע ואגודל סגורים על עצמנו, מצביעים עם היד "לא", ואחר כך מצביעים על על האוזן= אני לא שומע. אפשרות שנייה - "אני חירש" - מצביעים עם כף היד על שתי האוזניים בזו אחר זו. אני מצרף לך קישור לאתר שיש בו קטעי וידאו עם תרגום לשפת סימנים של כמה משפטים בסיסיים. בהצלחה! .

flyingcat

New member
one man:)

אתה מדהים:) תודה על העזרה והנכונות והתגובה המהירה:) אני וחברתי מעוניינות ליצור את המשפט ע"י שפת הסימנים באמצעות פיסול... או יציקת גבס יותר נכון:) בכל מקרה המון המון תודה... כנראה שאני אזדקק לעוד תשובות ועזרה אז אחזור להציק.. יום נפלא:)

0ne Man

New member
בכייף..ואשמח מאד אם ../images/Emo13.gif

לאחר שתסיימו לפסל, תצלמו את התוצאה ותעלו לנו את זה כאן לפורום. זה בטח יהיה מאד מעניין! בהצלחה!

flyingcat

New member
בכייף:)

כשזה יהיה מוכן אני אעביר את התמונות בצירוף הסברים ורעיון הנושא הוא "שמע" והחלטנו דוקא ללכת על הצד האחר של השמיעה וזה חוסר שמיעה או ליקויי שמיעה ודרך התקשורת המגשרת. :)

0ne Man

New member
תיקון קטן...

עיינתי עכשיו בספר המאוייר של שפת הסימנים ונוכחתי לראות שטעיתי בתרגום המשפט "אני חירש".(עבר קצת זמן מאז שהייתי בקורס...)
הסימן הנכון הוא להצביע עם האצבע על האוזן ואחר כך על השפתיים.

למעלה