רצית להגיד משהו נוסף???
נ ננסנס New member 13/11/03 #35 כן, שיש לי גם שערות.. בגב... סתם אני חלק כמו טוסיק של תינוק (יונק כמובן...) אי אפשר להמשיך ככה, כל ישיבה או פגישה גורמת לאובדן התרחשויות...
כן, שיש לי גם שערות.. בגב... סתם אני חלק כמו טוסיק של תינוק (יונק כמובן...) אי אפשר להמשיך ככה, כל ישיבה או פגישה גורמת לאובדן התרחשויות...
M MicMik New member 13/11/03 #22 לא משאיר לך הרבה אפשרויות את רוצה שחור ועשיר, יש לך את מייק טייסון, מג'יק ג'ונסון וטייגר וודס. אחד אלים, אחד עם איידס ואחד תפוס.
לא משאיר לך הרבה אפשרויות את רוצה שחור ועשיר, יש לך את מייק טייסון, מג'יק ג'ונסון וטייגר וודס. אחד אלים, אחד עם איידס ואחד תפוס.
M mal1 New member 13/11/03 #24 למה? בעל הבית שלי לשעבר. שחור אמיד, רו"ח, קסם של איש, חיי בשיקגו.. רק גדול עליך בכמה שנים טובות
G G a l i 11 New member 13/11/03 #25 לונג דיסטנס ריליישןשיפ? לא עובד...וגדול נראה לי שזה דוקא יתרון, לא?
M MicMik New member 13/11/03 #31 למה את צריכה 3 מקררים? ../images/Emo2.gif שמתי לב שאת חובבת אוכל, אבל עד כדי כך?
M MicMik New member 13/11/03 #33 הממ, למקרה שלא הובנתי נכון התכוונתי אוהבת לדבר על אוכל, לא שאת שמנה!
L lilaNY New member 13/11/03 #34 הובנת מצויין, ואפר להתווכח על הקביעה, אתה יודע איך אנחנו הנשים... ועכשיו זה נשמע כמו פולניה שיוצאת לדוג
הובנת מצויין, ואפר להתווכח על הקביעה, אתה יודע איך אנחנו הנשים... ועכשיו זה נשמע כמו פולניה שיוצאת לדוג
M mal1 New member 13/11/03 #27 אולי הוא יהיה מוכן לעבור לKC או היא לשיקגו? מה אכפת לך? יש לך אינטרס.. שיקגו יותר קרוב