שלום לכולם..

shlomitosh

New member
שלום לכולם..

אני איך להגיד מכורה.. לא אל תצחקו כי גם אני לא צוחקת.. אתם תחשבו שזה מצחיק כי אני מכורה ל- סוכריות סודה מכירים? אני אוכלת מלא כאלה ביום.. וזה לא טוב מכמה דברים לפי דעתי.. זה משמין.. (נראה לי) וגם זה לא יודעת.. זה לא טוב להתמכר למשהו נכון? נגיד היום למשל.. אכלתי 2 קטנות.. ועוד אחת ענקית כזאת.. שפעם לא הייתי מסיימת אותה.. אני יודעת שאומרים שהמבורגר ממכר לא כי יש בו דברים ממכרים אלא כי המוח קולט שזה טעים אז הוא רוצה עוד ועוד ועוד ועוד כמו אצלי עם הסוכריות.. קשה לי להפסיק.. לא שממש ניסיתי אבל.. צריך.. שמחתי לספר לכם.. תודה למי שהקשיב (קרא) ולמי שלא..

קודם כל הקשבנו

כי ככה זה כאן..מקשיבים, ואם יש מה לומר - לעזור לייעץ - עושים גם את זה. לעולם, אבל לעולם אף אחד לא צחק, צוחק או יצחק בבית הזה לבעייתו של אחר. זה אחד מכללי הפורום הזה. ו - לא אני לא צוחקת, בכלל. סוכריות, כמו כל דבר מתיקה אחר אכן איך לומר "לא בריאות" ? אולי... אולם למעשה ענית על שאלתך בשאלה עצמה: המוח אכן קולט אתצ הדברים שעושים לנו טוב, סוכרים מכל הסוגים מעלים את רמת הסוכר בדם, ממריצים ונותנים הרגשה ולו רגעית - טובה. התמכרות כמו שלמדתי כאן, אינה הכמות אלא חוסר השליטה וחוסר היכולת לומר עד כאן, לא יותר. התמכרות היא גם דבר קטלני, אלכוהול, סמים, הימורים, כדורים וכדומה - יכולים להביא למוות. אלא אם כן - ויתקנו אותי אם אני טועה, קיימת אצלך בעייה רפואית מחד ומאידך אכילת סוכריות היא דבר בלתי נשלט - או אז את בבעיה. אולם כפי שהעדת על עצמך - מעולם לא ניסית להפסיק... אז למה לא לבחון את עצמך? נסי ליום אחד? ראי מה קורה? וחזרי אלינו עם תשובות??? שיהיה לך רק מתוק וקופצני.. כן, אני מכירה את הסוכריות האלה שמתפוצצות על הלשון - זה באמת כיף.

shlomitosh

New member
חח מותק..

זה היה בצחוק.. אולי זה לא היה מצחיק.. אבל סתם אני לא באמת מכורה.. פשוט חברה שלי אמרה לי כזה "יוווו את מכורה לדבר הזה כמה את אוכלת??" אבל זה היה בצחוק אני מצטערת..

mrs jones

New member
אולי לסוכריות לא

אבל בתחושה שלי לא סתם מצאת את עצמך פה, ועוד העזת וכתבת. יתכן שסוכריות סודה זה רק תירוץ, יתכן שלא, לך הפתרונים.

ועם תחושות Mrs jones ...

אני לא מתווכחת... בחיים לא... אבל בואי נקבל אותה עם חיוך ואהבה, שהרי אם העזה.... הרי שעוד תעז.. כן, לה הפתרונים. האמת... אותי זה לא הצחיק. בכלל.

shlomitosh

New member
נו אמרתי סליחה..

היה לי משעמם.. ולמה להעז לרשום? אני אמורה לפחד לרשום בפורום להתמכרויות??

python 4

New member
נצל"ש... גם אני מכור

למשהו שהוא לא כל כך 'מקובל': לאופרות סבון! וזה ברצינות, לא בצחוק. תראו, ההתמכרות שלי היא אומנם לא מסכנת חיים, אך היא גוזלת ממני כשעתיים וחצי בכל יום. ניסיתי להיגמל מזה בשיטות שונות, כמו לנסות להיגמל cold turkey וזה לא עזר - אחרי כמה ימים התחלתי לראות שוב. האמת היא שההתמכרות הזו לא כל כך מזיקה לי, אני די נהנה מצפייה באופרות סבון, חוץ מזה שזה קצת מביך להודות בזה (במיוחד בגלל שאני בן). הבעייה היא שכמו שאתם אולי יודעים הסדרות האלה נמשכות לנצח וזה עשוי להיות קצת מעיק. וככל שרואים יותר - ככה קשה יותר להיגמל מזה (תאמינו לי, אני רציני). אני לא יודע אם תתיחסו לזה ברצינות, או אם למישהו פה יש בכלל איזה שהוא רעיון בקשר למה שאפשר לעשות, אבל לפחות הוצאתי את מה שהיה לי להגיד.

../images/Emo12.gif אבל למה???? למה להיגמל מזה?

למה???? אופרות סבון הן השעה היחידה שלי ביום בה אני יוצאת מהמציאות היומיומית ושוקעת בהכרה מלאה אל תוך עולם הזוי ומענג. מתפקעת מצחוק מצרותיהם של אחרים, בוכה את סבלם התיאטרלי, מקנאה בבתיהם המהודרים ותוהה כיצד הם נראים כשהם עם שפעת או טחורים... מה??? מה רע בשעה שעתיים ביום של יציאה מהכרה ובהכרה מטלטלות היומיום, שקיעה לתוך כורסא עם סיגריה וכוס תה או קולה, וצפייה מענגת בקורותיהם של האבוטים והניומנים... אף אחד לא יקח ממני את צעירים חסרי מנוח - ואני בפרק ה - 3500, וזה בכלל לא מפריע לי. אם זו הייתה ההתמכרות שלי ... אוחחחח.. פייטון, אתה בשבילי הכי נורמלי בעולם.

../images/Emo6.gif ואגב...אמרת "לא מקובל" ?

חחחחחחחחח הווו חחחחחחח הצחקת אותי... אתה יודע כמה אנשים מנתקים טלפון, מכבים אורות, סוגרים דלתות בין השעות 7 בערב ל - 7:40 בערב? 40 דקות שהן קודש לצעירים חסרי מוח? איך אפשר במדינה כמו שלנו שאפשר לומר תודה רק על הרגע שעבר - איך אפשר לא ל"התאהב" בסבון הריחני והמוקצף של האופרות האלה? מה השעה?... אה... או קיי, יש לי עוד שעתיים ו - 14 דקות... ואז אני מאוד מבקשת: לא להפריע לי.

למעלה