שלום לכולם!

pain is MY love

New member
שלום לכולם!

טוב אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה החננית שלי אבל אני גם שמיניסטית ואני לומדת סוציולוגיה פסיכולוגיה ובמסגרת היחידה החמישית במדעי החברה אני צריכה לעשות עבודת חקר משעממת ביותר. עד לפני מספר שעות נושא העבודה שלי היה פירסינגים וקעקועים (נושא שקרוב אליי מאוד ומעניין אותי הכי שבעולם) אבל בגלל שהמדינה שלנהו לא ממש מפותחת בקטע אין לחי מספיק חומר תיאורטי בנושא ולכן בצער רב אני חייבת לעבור נושא... ופה אתם נכנסים לתמונה מי שגם עושה ת'עבודה אולי יתרום לי כמה רעיונות או אפילו סתם אנשים שיש להם רעיונות טובים לעבודה... כי באמת שאין שום נושא שיעניין אותי מספיק בשביל שאני אשב עליו שנה שלמה! בכיתה שלי כבר עושים על סיגריות, אקסטות, יחסי מין והפלות לקחו את כל הנושאים המעניינים!!!! ומה יהיה איתי עכשיו?..

*superstar*

New member
חברה שלי עושה... היא כותבת פה

מדי פעם.. דברי איתה! הניק שלה זה painapple יכול להיות שהיא תוכל לעזור לך
בהצלחה! *דיד*

painapple

New member
וזאת תיהיה אני.. כתבתי פעם פה הודעה

על זה אבל נזפו בי שאני משהו, אז ירדתי מזה.... ./ וכן, יש מצב שזה לא היה פה והזיכרון שלי משטה בי. קורה.

N I R VA N A

New member
אין לי משהו להציע לך, אבל את יכולה

להיכנס לפורום לימודים ושיעורי בית - אולי שם יוכלו לעזור לך...

לוק היר

טוב אז גם אני במגמה. הנושא הראשון שלי היה תדירות יחסי מין בין זוגות נשואים לזוגות לא נשואים אבל לצערי לא אישרו לי אותו עכשיו אני עושה על השפעת הפרשי הגילאים על היחסים בין האחים. את יכולה לעשות על תאומים- מידת הקרבה של תאומים זהים /לא זהים תאומים או אחים רגילים וזהוו על קצת המזלג בהצלחה

לוק היר

טוב אז גם אני במגמה. הנושא הראשון שלי היה תדירות יחסי מין בין זוגות נשואים לזוגות לא נשואים אבל לצערי לא אישרו לי אותו עכשיו אני עושה על השפעת הפרשי הגילאים על היחסים בין האחים. את יכולה לעשות על תאומים- מידת הקרבה של תאומים זהים /לא זהים תאומים או אחים רגילים וזהוו על קצת המזלג בהצלחה

מיקה86

New member
אני עושה את העבודה בפסיכולוגיה

על תפיסת הגירושין בין מתבגרים להורין גרושים לבין מתבגרים להורים נשואים. כפי שאתם מבינים אבאמא גרושים....:)

אני עושה עבודה בסוציולוגיה

הנושא שלי זה פשוט (אחרי שחשבתי על זה שעות) משהו שמתקשר אליי, וגם את צריכה לחשוב מה מעניין אותך... עוד לא גיבשתי שאלת מחקר נורמלית (זה גם נורא קשה עם המורה המוזר והקרציה הזה) אבל בכללי אני עושה על תחושת הלכידות (הזדהות, סולידריות, תבחרי) של הישראלים בארץ, וישראלים שהיגרו לחו"ל וחזרו, או ישראלים שהיו בחו"ל מספר חודשים או שנים. וכל זה בא בגלל שאני רוצה להגר, וגם כשאני בחו"ל (כתיירת) אני מרגישה יותר ישראלית ויותר גאה בישראל...

למעלה