שלום לכולם!

e m i l y

New member
שלום לכולם!

שמחתי למצוא את הפורום הזה היום,הודות ללירן,ששלף אותי מפורום קומיקס...נראה מעניין כל הקטע... שמי הילית,אני מאיירת,מעכשיו איתכם... יש כאן קישור לאתר שלי(במאיירים ישראלים),אשמח לקבל תגובות כמו גם הצעות.

e m i l y

New member
והוא

אוכל מצלחתי והוא יוצא לעזרתי והוא תמיד תמיד איתי ידידי,ידידי,טין-טן. טין-טן, טין-טן, טין-טן!

מתלהב

New member
אשמח לשמוע קצת על התפוזון הזה. מה

הוא מייצג. כמו כן, קומיקס פרי יצירתך גם קיים איפשהו?

e m i l y

New member
התפוזון

הוא אפרסמון בעצם,והוא מסמל מצב נפשי של ילדה במסע...אלו פריימים מתוך ספר שאיירתי וכתבתי (פרוייקט הגמר שלי)והם עשויים קצת כמו קומיקס או אנימציה,כלומר,יש קונטיניואיטי אבל כל פריים נמצא על עמוד נפרד. קומיקס אני אוהבת, אבל לא עושה.

מתלהב

New member
הבנתי. ועכשיו התעוררו עוד כמה שאלות

1) איך היה לעבוד עבור ידיעות/7 ימים? (האיור הראשון באתר, שמאל למעלה, למי שלא יצא לראות בפרינט) 2) עבדת עבור עיתונים/מגזינים נוספים? 3) פרויקט גמר? בויטל? 4) תודה

e m i l y

New member
תגובה

לעבוד עבור ידיעות זו חוויה, בעיקרון,זהו עיתון יומי שעובד בסטנדרטים אחרים ממגאזינים חדשיים או דו חדשיים בעיתון יומי הדחיפות היא מעל הכל אפילו מעל האיכות(לכן,בדרך כלל הם משתמשים במאיירים בעלי שם או כאלה שהם בטוחים שלא יכזיבו,או שיש להם בק אפ,כלומר תחליף זמין לאיור שהם מבקשים ממאייר בתחילת דרכו)מעבר לכך, עבודה בעיתון כל כך גדול מאפשרת לכל אחד כמעט להחשף אליו ויש המון המון תגובות וזה מגניב. 2 עבדתי ועודני למרות שתקופה די קצרה(סיימתי ללמוד לפני חמישה חודשים בבצלאל) בעיתונים נוספים: "את" "עיניים" "העיר" וזהו אני חושבת...

למעלה