שלום לכולם

ash ash

New member
שלום לכולם

פעם ראשונה שאני פה. והסיבה היא שאני גיי ואני מרגיש שהגיע הזמן למצוא דרך להוליד ילד. אני נמצא בסוג של קשר עם בחור שצעיר ממני ב11 שנה (אני 37), אני מציין את זה מפני שאנחנו ביחד שנה והקשר שלנו בעייתי מהרבה בחינות שאין לי כוח לפרט כרגע. אבל הכל מקרה זו לא הולכת להיות החלטה משותפת אני מניח. רציתי את עצתכם ודעתכם לגבי האפשרויות, מה עדיף? אני מצטער שההודעה טיפה מבולבלת. דרך אגב, מה העניין? כולכם גרים בחו"ל???

שלום לכולך ../images/Emo24.gif

אני לסבית, בת 40, אמא ל-3 ואשה לאחת. חיה בר"ג. למה נראה לך שכולנו חיים בחו"ל? למען האמת רובנו המכריע כאן ממש. נשמע שאתה הולך להיות אב חד הורי.. הבנתי נכון? ו-יש לי שאלה אליך: האם הקשר הנוכחי שלך עתיד להאריך ימים, לדעתך?

שלום לכולך ../images/Emo24.gif

אני לסבית, בת 40, אמא ל-3 ואשה לאחת. חיה בר"ג. למה נראה לך שכולנו חיים בחו"ל? למען האמת רובנו המכריע כאן ממש. נשמע שאתה הולך להיות אב חד הורי.. הבנתי נכון? ו-יש לי שאלה אליך: האם הקשר הנוכחי שלך עתיד להאריך ימים, לדעתך?

colourful

New member
../images/Emo140.gif שלום לך בחזרה

מקדמת את פניך, למרות שלא ממש ירדתי לסוף דעתך, ולא ממש הבנתי מה אתה שואל בעצם.... בכל מקרה ברוך הבא וטוב שבאת! אנחנו ממש בגילאים שלכם, חיות בת"א, ומנסות להרחיב את התא המשפחתי.
ואפרופו ash ash מישו יודע לאן נעלמה אשאא??????

../images/Emo140.gif ברוך הבא

גם אני מהארץ, לסבית + 2 ילדים. האפשרויות שלך בגדול הן אימוץ בחו"ל בתור אב חד-הורי או הורות משותפת. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

יש לו עוד אפשרות

ברוך הבא האפשרות האחרת היא למצוא פונדקאית בחו"ל. מכירה מישהו שעובר את התהליך.

ash ash

New member
תודה על קבלת הפנים

קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה. לגבי הורות משותפת, האפשרות אכן עלתה כמה פעמים אבל אני לא ממש מתלהב מזה. תמיד אמרתי לחברות הלסביות שלי שלדעתי לאשה לסבית אין סיבה אמיתית להוליד ילד בהורות משותפת. הלוואי שהיה לי פשוט כמוכן. תרומת זרע הריון ולידה.אני רוצה לגדל את ילדי לגור איתם באותו בית ולא להיות אבא של הסדרי ביקור. לכן נראה לי שאימוץ בחו"ל היא האופציה העדיפה כרגע. לגבי הזוגיות שלי, אני לא בטוח שזה ימשך הרבה זמן, למרות שאני מאוד אוהב אותו יש לי יסוד להניח שהוא לא סגור על עצמו עדיין. ולכן הכוונה שלי היא שאני אהיה אבא בלי קשר למצב הקשר שלי עם בן זוגי. וכן, אני בטוח שיהיו לזה השפעות אם זה יקרה ואנחנו עוד נהייה ביחד. אבל זה לא הולך לעצור אותי

אבא גאה

New member
../images/Emo24.gif

אתה מזכיר לי את עצמי בשיקולים - רציתי להיות אבא 20 שעות ביממה (בין 2 בלילה ל 6 שמיילס יקום) רציתי ללכת לישון עם הבן שלי בלילה ולקום איתו בבוקר, רציתי להיות איתו בשבתות ולשלוח אותו לגן בימי חול. רציתי לבחור לבד איפה אני גר ולאן אני שולח אותו ומתי אני נוסע לחו"ל וכו'.... אנחנו אימצנו ואנחנו מאושרים. מאחל לך המון בהצלחה.

ציבונה

New member
ברוך הבא

גם אנחנו זוג לסביות מתלאביב עם שני ילדים תרומת זרע. אימוץ נראית לי אופציה נהדרת. ושיהיה בהצלחה.

פרח7

New member
../images/Emo140.gif שלום ash ash

העלית שני נושאים לא קשורים: 1. מערכת יחסים לא משהו 2. רצון להורות לגבי נושא מספר 1 - לא נפרט... לגבי נושא מספר 2 - האפשרויות הן: א. אימוץ ילד/ה שמות העמותות נמצאות פה איפשהו בפורום ב. הורות משותפת - חבירה לאישה (לסבית או סטרייטית) למטרת הקמת משפחה. ג. מציאת תרומת ביצית ו/או רחם להשכיר ובשילוב עם זרע שלך יצירת עולל. למה לאמץ? מעשה הומניטרי (הצלת ילד), אין תלות בגורם חיצוני לך, זה אתה והילד. למה לא לאמץ? גנטיקה לא ידועה, עולה כסף. למה כן הורות משותפת? לילד יש אמא ואבא, גנטיקה ידועה למה לא הורות משותפת? תלות בבת זוג להורות, אם יהיה לך בן זוג- מה יהיה מקומו?... למה כן שימוש בפונדקאית? גנטיקה ידועה , הילד הוא רק שלך אין תלות בגורם שלישי למה לא שימוש בפונדקאית? ניצול נשים, עולה ים של כסף. זהו בינתיים לא חושבת שבאמת סכמתי את כל השיקולים אבל אולי פתחתי פתח לשאלות נוספות...

s h l o m k e

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

גם אני דיי חדש פה, ולאחרונה התחלתי להתעניין בנושא צאצאים. בכל אופן, ברוך הבא
אגב, תפיסתי שונה כרגע באופן מהותי מתפיסתך, תפיסתי לטעמי דומה יותר לתפיסה הסטרייטית, ואני אסביר : מבחינתי, הנושא של הצאצאים עולה שיש לי זוגיות מוצלחת, הצאצאים אצלי קשורים מנטלית לחתונה (אזרחית כמובן), מגורים משותפים, אולי אפילו משכנתא (שנמצאת בהחלט על הפרק במחשבות) וילדים משותפים. פחות או יותר כמו אצל סטרייטים, שרק מאוד מאוד מאוחר מבחינת גיל ביולוגי מתחילים לחשוב על משפחה חד הורית. מבחינתם ילדים באים אחרי חתונה, כלומר קשורים לזוגיות (טובה יותר או טובה פחות...) וחתונה. מה דעתך

ash ash

New member
שלומק'ה בעקרון אתה צודק

גם אני קוויתי שאחשוב על ילדים רק אחרי שאמצא את האחד והיחיד, נתחתן ונעשה את הכל לפי הסדר. אבל לפעמים החיים חזקים יותר, וכוונתי היא שנכון להיום אני נמצא במצב מסויים מבחינת הזוגיות. מצב לא אידיאלי לחלוטין. ומכיוון שאני מרגיש שזה לא עניין שהולך "לעבור" לי בזמן הקרוב המחשבה חוזרת ועולה. נכון שלא מקובל שגבר יהיה אב חד הורי אלא אם הוא גיי, אבל יש המון סטרטיות ולסביות שהן אימהות חד הוריות והן אימהות מצויינות שמגדלות ילדים מוצלחים ואהובים לא פחות ממה שנקרא "משפחה ממוצעת". כאשר אישה מרגישה שהגיע הזמן ושהרצון הכל כך טבעי הזה להיות הורה אז אין לה בעיה טכנית ללדת - אנחנו צריכים לחפש פתרון צניח את הדעת מבחינה טכנית. מבחינת "לחץ" הגיל. אני רוצה להיות אבא סביר לא מבוגר מידי וללוות את ילדי ולהינות מהם גם כאנשים מבוגרים. ובכלל, אני אוהב מאוד ילדים וממש ממש רוצה ילד. כמו שאפשר להבין מההודעות המבולגנות הנושא כולו מאוד מעסיק אותי לאחרונה וכל מי שהגיב להודעות שלי עזר לי להבין טוב יותר את עצמי. תודה

ash ash

New member
הציטוט הוא מתוך הספר "צייד הסנרק"

לדעתי קיים רק תרגום אחד לעברית. מבטיח לבדוק בבית מי בדיוק תירגם ומתי.

ash ash

New member
הנה הפרטים

צייד הסנרק. תרגום של ניצה בן ארי ומאוייר ע"י דני קרמן. שבא הוצאה לאור - ספרית מעריב משנת 1989

ועכשיו לא ../images/Emo32.gif

בתור אמא שאימצה, אני מאד בעד אופציית האימוץ, למי שבאמת רוצה ילדים. רק הערה קטנה (ואולי קצת קשה) : אחד הקשיים הגדולים לילד שאומץ, היא תחושת ההשתייכות. ה"קבוע". ההפנמה שההורה הוא כאן לתמיד, ולא יעזוב אותך כל עוד נשמה באפו - זה משו שילד שאומץ לא לוקח כ-מובן מאליו.(בניגדו בד"כ לילד ביולוגי, שזו הנחת המוצא הטבעית שלו, הבלתי מודעת אפילו...) מבוגר נוסף בבית, שנוכחותו לא-וודאית, עלול להוות מקור להרבה קושי בחיים של ילד שיאומץ על ידך. משהו לחשוב עליו, ולהתכונן לקראתו...

אבא גאה

New member
ערבה צודקת

לילדים מאומצים מאוד חשוב לדעת שיש מי שהוא שם לתמיד. ילדים מאומצים שבגרו מספרים על חששות שייעזבו שנית..... אני לא אומר שלא תאמץ.....אבל אם זה שאיתך זה לא מי שאתה רוצה שיהיה איתך לתמיד......סגור מעגל לפני שאתה מביא ילד לתוך המערכת. פריגות אחרי אימוץ - כמובן קורות ואין מה לעשות נגד זה...ילדים מתמודדים....

אורי 0

New member
סתם שאלה...

הומואים בארץ לא יכולים לאמץ "סוג ב'"? (כלומר ילדים סוג א' א', חמודים ומופלאים שאתרע מזלם והם בגיל המופלג של שנה+, או שהם בעלי מוגבלות פיזית או שמנת המשכל שלהם נמוכה, או אפילו שצבע העור שלהם אינו עונה על הדרישות המקובלות הקהילתנו ה"נאורה").

למעלה