שלום לכולם,

starflyer

New member
שלום לכולם,

כנראה שאני יבקר פה הרבה בהשמך. קוראים לי יוסי ואני בן 17. כתה י"א. ואני כנראה עובר שנה הבאה לארה"ב (למשך שנה)... אז רציתי לדעת עם מישו יודע מה יקרה עם הבגריות שלי (כי אני לא יהיה בכתה י"ב פה) וכל מיני דברים כאלה שאולי מישו פה חווה. יש לי עוד זמן, אבל אני כל הזמן חושב על המעבר הזה, אז חשבתי שאני יתחיל להשתתף בפורום פה. תודה מראש בי

ברוך הבא לפורום!

אני לא ממש מבינה בכל הקטע הזה בבגרויות אבל לדעתי אתה יכול לעשות את הבגרויות הישראליות בארה"ב, אבל יכול להיות שאני טועה. למה אתה עובר?

k e r e n l

New member
היי יוסי....

אני יודעת שאתה יכול לעשות את הבגרויות בשגרירות... אבל ללמוד את החומר זאת בעיה.. אז אתה יכול נגיד לבקש מאיזה מישהו שעכשיו ביב' שישמור לך את החומר במה שאתה צריך... ובסוף השנה יביא לך אותו ותלמד... (אבל רצוי שתבקש ממישהו שאחראי ורושם כל דבר...)או שאתה יכול פשוט (לפי דעתי יותר קשה...) להיות בקשר עם איזה חבר..(כאילו בטוח תשמור על קשר..) שישלח לך את החומר באינרנט או משהו... נראה לי שהכי טוב זה שניהם.... מקווה שעזרתי...

starflyer

New member
אוקי,

תודה.. אני יחשוב על מישו בי"ב שאני יוכל לחקת חומר...

feeler

New member
ברוך הבא!

לאן אתה עובר?? אני ניצן מוושינגטון די סי, ואני לא יודעת אם תוכל להשלים פה בגרויות, כי כל הילדים הישראלים פה עוברים המון בעיות עם זה, עם כל זה שזה ילדי שליחים והכל...

CosmikDebris

New member
זה מזכיר לי

גם אתם שמתם לב שבכל חור קטן בארה"ב, בקנינים יש ישראלים שמנסים למכור מוצרים שלא שווים כלום לאמריקאים טיפשים. אז אני באיזה קניון בוודט הארדפורד, קונטיקיט. ומלא מלא ישראלים מוכרים שטויות בקניון - אז איזה אחד מנסה למכור לי איזה משהו שעושה לך מסג' לראש ב25 דולר, רק שאני אומר לא עזוב לא נראה לי - רואה שאני ישראלי מוריד תקמחיר ל13 דולר. וזה בכלל בלי להתמקח. ישראלים האלה.

feeler

New member
לא באזור די סי....

וחבל, כי כל ילדי השגרירות נדפקים... יש בצפר יהודי

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

לאן אתה עובר? יש בבוסטון למשל קונסוליה ישראלית שבה אפשר להשלים בגרויות שמפספסים, אני בטוחה שברב המקומות יש... לפחות בערים הגדולות אני חושבת. תברר מה יש איפה שאתה גר. ובהצלחה! לירון

למעלה