שלום לכולם

baliti

New member
שלום לכולם

נו, אז איך עבר השבוע הרצוף הראשון שלאחר החגים? נראה ארוך? מתיש? קשה? אל תתדאגו, עד חנוכה כולנו נתרגל. ברצוני לברך את כל הנציגים הנבחרים של מועצת תלמידים. מישהו יכול לכתוב מי זכה בכל שכבה? בשכבת ט' זכו עידן ואולגה ויש לי סקופ: השנה יהיו 3 נציגים שכבתיים לשכבת ט', לכן המועמד השלישי יהיה... אני לא זוכר... נעדכן ביום ראשון. - אבישי מה קורה? זכית? אם כן אני מצפה לעוגה בשיעור! (או לשוקולד). - יהל אני מקווה שהכל הסתדר. - השוחר המצוי למה אתה לא בא יותר לבקר? - יב' איך היה בשבוע כנף? באיזה בסיסים הייתם? המוטיבציה עלתה? שתהיה לכולם שבת שלום ותמלאו מצברים.

מה המצב ..

מה המצב בליטי .. א'כל בסדר ? ת'אמת השבוע שעבר היה השבוע ה-קשה והמעייף ביותר אבל בכל זאת הסתדרנו ... טוב שיהיה חופש נעים ...

shimonev

New member
מה הכוונה שבוע קשה???

אתם יושנים לידי הכיתה לא צריכים לקום מוקדם!! מאכילים אותכם ואתם עוד אומרים שבוע קשהההה מפונקים!!

ואללה ...באמת מצחיק !!

קמים מ 5 הולכים לאכול , חוזרים לעשות קורס טורן כבר שבועיים , כל הפסקה מסדר - (זה כל יום ) , מסדר מפקד יום רביעי - 2 מבחנים ובוחן 50% ציון תעודה ביום אחד ! זה לא קשה .. זה חוץ מהבעיות האישיות לכל אחד ! ועוד .. אם אתה רוצה הסבר מלא ! .. זה לא קשה - ? ובעיקר לקורס 80 !

ואל תשחק כאילו ..

ואל תשחק אותה כאילו שזה סתם אצלך .. , ---------------------------------------- ואחרי כל זה בסוף מסתדרים וממשיכים ! - זה מה שטוב -

חתמ 191

New member
לבליתי היקר בשם כל קורס 83

אנחנו נישמח אם תודיע לנו את ציוניינו בבחן שנעשה ...

חתמ 191

New member
לבליתי היקר בשם כל קורס 83

כל מי שבפורום מהקורס שלי נישמח אם תיתן לנו את התוצאות של הבחינה שהייתה ...

Flash Button

New member
נראה לך שהוא גם ירשום פה../images/Emo3.gif

אולי רק יעשה פרוטקציות..ככה מהצד..

Flash Button

New member
טוב, מה אתה רוצה..

אלקטרונאים לומדים מקצוע של מכונות
זה כמו שמכונות ילמדו מיתוג..

Flash Button

New member
שלומלומ בליטי...

עד חנוכה זה עוד החלק ה"קל"..אחרי חנוכה שלושה וחצי חודשים בלי חופש!!! אני חושב שבלי אפטרים אני אשתגע

gadotheking

New member
תודה תודה

אם אזכה אני מבטיח לך עוגה שוקלד.. אבל נראה לי שלא יבחרו אותי... בכל תודה!!(אם אתה יכול לסדר לי משהו יהיה אחלה!!!)> בצחוק!!

akapulko2020

New member
תגיד,מה הקשר??

בסדר,לכולם ברור שזה המשפט האהוב על המק"ס/ית שלך או משהו כזה... (זה מה שנקרא הומור פנימי.הוא ממש לא מצחיק אנשים מבחוץ) אבל זאת לא סיבה לדחוף את הביטוי הזה בכל הודעה במיוחד אם זה לא קשור בכלל (והשאלה גם לא הייתה מופנית אליך )

למעלה