שלום לכולם.

St Asshole

New member
שלום לכולם.

אני צריך עזרה נואשות.. אני צריך משקאות אלכוהוליים במחירים נמוכים ביותר.. אבל אני לא רוצה זבל כמו הוודקה שעולה 11 שקל ומזקקים אותה מנפט (זה נכון בכלל???). אני צריך כמות אלכוהול שתספיק לבערך 20 איש. כמו כן אני צריך כל מני מתכונים.. אבל לא מסובך מדיי.. דברים שאני יכול לעשות עם בלנדר קרח מיץ עגבניות אולי.. פלפל.. לא יודע ממש.. אבל כל ה"קוקטלים" האלו יהיו מהמשקאות שאני אקנה לאותו ארוע.. התקציב לא מוגדר ממש... אבל יש לי איזה 70-80 שקל בערך. ואני רוצה גיוון, עד כמה שאפשר עם האמצעים האלו. אני מנחש שזה קשה אבל תנסו לעזור איכשהו. תודה רבה רבה.

D r a m b u i e

New member
מזקקים וודקה מנפט?

אתה גם מאלה שמאמינים שפסח יהודים שותים דם של ילדים ערבים, או נוצרים או שניהם?? מזקקים וודקה מהמון דברים, חיטה, תפוחי אדמה, שאר דגנים, אבל מנפט?? בכסף שיש לך אתה לא יכול לקנות אפילו שני בקבוקים של משהו איכותי. כל מה שאתה יכול לקנות זה אולי סדרת הברמן של כרמל מזרחי, או טאקו טאקו טקילה. זה לא אלכוהול איכותי, בלשון המעטה, תקנה מיץ תפוזים, תקנה וודקה בשלושים שקל, מיץ עגבניות, מיץ אשכוליות ותעשה סולטי דוג, סקרודרייבר ובלאדי מרי...

St Asshole

New member
אהמ...

אני מבין שמה שיש לי זה לא תקציב אבל לפחות משו טוב יחסית... ובלאדי מרי.. זה לא מיץ עגבניות, עגבניות בחומץ, פלפל ועוד כמה דברים??? ואם יש אתה יכול להפנות אותי למדריך להכנת כל הקוקטיילים האלו?

D r a m b u i e

New member
יש לך בקישורים אלף אתרי

קוקטיילים, בקשר לבלאדי מרי. בוא נגיד ביתי. אתה לוקח כוס הייבול (כוס גבוהה) שם בה מנה וחצי וודקה (45 סי.סי בערך) כמה טיפות לימון (יש כאלה שעושים בלי) מיץ עגבניות עד הסוף, כמה טיפות טבסקו, פלפל ומלח. לערבוב נהוג לשים מקל סלרי, אבל סטירר (מערבב פלסטיק) יספיק בהחלט. זה בלאדי מרי. וודקה תפוזים זה מנה וחצי וודקה, תפוזים עד הסוף בכוס היי בול. תעשה את זה, קנה כמה בקבוקי וודקה בשישים שקל נניח, שני בקבוקים, ויהיה לך בסדר.

Orrza

New member
יכול להיות שהוא התכוון שוודקה מזקקי

מזקקים דרך פחם?? זה נכון.

D r a m b u i e

New member
לא כל כך בשביל לסלק רעלים

כמו בשביל לסלק כל שארית של טעם/צבע/וריח. וודקה אמורה להיות אלכוהול כמה שיותר נייטרלי, נקי,טהור, שקוף וכו'. לכן מתבצע הסינון בפחם ו/או בדפי מיקרונים. ובכל אופן, פחם או לא, אין קשר לנפט.

Orrza

New member
בטח, בטח.... טעות שלי.

אין לי מושג למה כתבתי מזקקים...

למעלה