שלום לכולם..

נוקא

New member
שלום לכולם..

מה שלומכם? מקווה שתקבלו אותי יפה:) תגידו.. מוכרים לכם כדורים/תרופות *כלשהן* שעוזרות לישון וללא מרשם רופא? (משהו בסגנון חצי אקמול חצי כדו שינה כזה, אני יודעת שבארצות הברית יש כאלה במכולת, אבל לא מכירה חברות ספציפיות) ללא מרשם רופא כי אני לא יכולה לקחת כדורי שינה, אני קטינה ולא מרשים לי, סיפור ארוך:) תודה על העזרה. ולילה קל שיהיה

דנטל

New member
אני לא לוקחת כדורים

מעולם גם לא הלכתי לרופא. אני פשוט חיה עם הבעיה ולא מנסה לפתור אותה. עצלנית מדי בשביל זה.

נוקא

New member
נמאס לי כבר

זה רק הולך ומחמיר, וזה כבר הרבה יותר מידי זמן אני רוצה להתחיל לישון נורמלי.

דנטל

New member
אני מאוד מבינה את המיאוס

גם לי לפעמים נשבר. היו לילות שרציתי לבכות כי ראיתי את הדקות בשעון של הוידאו מתחלפות ואני רק מסתובבת במיטה עוד ועוד וכואב לי הגוף ואני צריכה לקום מוקדם, אבל אז עובר עוד יום ואז אני מרגישה יותר טוב. עשית את המבחנים שיש לנו בקישורים? בכל מקרה, כדאי לך לנסות מעבדת שינה או בכל מקרה לפנות לרופא.

נוקא

New member
כן.. עשיתי.

יצא לי בכולם תוצאות די מלחיצות. אני יודעת שיש לי בעיה, אבל לפי דעתי היא לא עד כדי כך חמורה.. זה פשוט בא בתקופות, ובימים האלה שאני לא מצליחה לישון אני לא ישנה *בכלל* ופשוט בא לי להתפגר. לרופא פניתי, כל מה שאמרו לי זה ללכת למעבדת שינה לבדוק את זה, אבל בכל מקרה אם אני אצטרך כדורים אז לא כי זה ממכר ואני צעירה מידי... את יכולה לספר לי מה בדיוק עושים במעבדת שינה? או מישהו שיודע...? וברגע שמסיימים לבוק ומתחילים לטפל.. מה בדיוק הולך שם.

דנטל

New member
גם אני נלחצתי מהם

לא חשבתי שיש לי בעיה חמורה, כמו שיצא מהמבחנים. אני פותחת קטגוריה בקישורים למעבדות שינה בארץ. תבדקי את הקישורים. שם תמצאי גם הסברים לאיך זה מתנהל.

2ודדה

New member
אני לפעמים מצליחה לישון..

לילה כן - לילה לא.. כנראה לילה בלי שינה ואז יום שלם של פעילות עושים את שלהם..

ToryMaster

New member
כן

פעם הייתי לוקחת כדורי שינה, עד שניסיתי להתאבד איתם ולקחו לי אותם לא מומלץ כל עוד את יכולה למצוא פיתרום אחר, זה עושה לך תחושה של צמר גפן בכל הגוף

למעלה