שלום לכולם

אורקוש

New member
שלום לכולם

שלום שמי.... ואני מכורה חדשה לסדרה אתמול פעם ראשונה ראיתי ויש לי כמה שאלות לגבי הדמויות מי הזוג שהמתין בתחנה ולא רוצה לחזור ללוס אנג'לס ? מי הזוג שסייד עלי עינה ומה הוא רצה מהם ? מי זאת הבת של ג'ק ? הבנתי את הסדרה מקריאה כאן אבל קצת הפריע לי להנות לגמרי בגלל חוסר הידע על הדמויות אבל מעבר לכך סדרה נהדרת .

LiveInACloud

New member
אהלן.

בטח עד שאני יענה כבר תהיה תשובה אבל לא משנה. הזוג בתחנה: קים ומיגל. קים - ביתו של ג'ק באוור. מיגל - החבר שלה. סייד עלי: קייט וורנר, ממשפחת וורנר. (הכוללת את בוב, האבא, מרי וקייט, האחיות והבנות של בוב. ורייזה, שמתחתן עם מרי). זה שהיה עם קייט הוא חוקר, שניסה לעזור לקייט במחשב.

Guy24Gold

New member
אופס

איך כתבת עשר דקות לפני ולא שמתי

Guy24Gold

New member
תשובות:

1)קימברלי (קים) באואר ה
והחבר שלה מיגן. 2) סייד עלי לא עינה אותם. קקי אבני עינה אותם. קייט ועוד סתם מישהו (אבל הם לא זוג) סייד עלי חשב שהם גילו משהו במחשב של בוב וורנר(אבא של קייט) אבל הוא טעה. 3) קימברלי באואר ה
הטיפשה אם את רוצה לדעת על כל הדמויות רק תשאלי

אורקוש

New member
אשמח לקבל עוד פרטים

על עוד דמויות בסדרה ואפילו אם אפשר עוד קצת רקע למה שקורה בסדרה ? וד"א איזה פרק אנחנו עכשיו - עוד כמה עד סיום העונה ? תודה

Guy24Gold

New member
אוקיי

ביום רביעי ישודר פרק 10 מתוך 24- כלומר אנחנו כמעט באמצע העונה הדמויות: ג'ק באואר-אלמן. סוכן בלוט"ר לוס אנג'לס. אב לשני ילדים:קימברלי (קים) ועוד אחד שנרצח כשהוא היה עובר. אישתו לשעבר היתה טרי- היא מתה בגלל שהיא היתה סקרנית יותר מדי ע"י נינה. כשהיא מתה היא היתה בהריון ועוברה מת. אחרי מות אישתו הוא פרש מלוט"ר, וחזר רק אחרי שהנשיא ביקש ממנו אישית. השאלה החשובה עליו: האם הוא יהרוג את נינה או לא? נינה-עונה ראשונה-עובדת בכירה בלוט"ר. היה לה רומן עם ג'ק. בפרק23 התגלה לנו שהיא חפרפרת. בפרק 24 היא הרגה את אאשתו של ג'ק טרי, ומאז הוא שומר טינה. עונה שנייה-אחרי רצח טרי היא נכנסה לכלא. ג'ק גילה שהיא היתה מעורבת בפיצוץ לוט"ר (בפרק 3) והוציא אותה מהכלא לחקירה. השאלה החשובה עליה: האם היא תצליח להרוג את ג'ק? ג'ורג' מייסון: אב לבן שלא ראה אותו כמה שנים. בעונה הראשונה הוא איזשהוא תפקיד לא ברור מטעם המחלקה. בעונה השנייה הוא מנהל לוט"ר. הוא נחשף לחומר רדיואקטיבי ועומד למות כנראה היום. השאלה החשובה עליו:מתי הוא ימות? משפחת וורנר: מרי וורנר אמורה להתחתן עם ראזה(ממוצא ערבי) היום. קייט(אחותה) גילתה שהוא מעורב לכאורה בעסקים עם טרוריסטים. כשחקרו אותו הוא כנראה נשבר והפליל את בוב וורנר (אביהן של מרי וקייט) בעסקאות עם סייד עלי. אמן של קייט ומרי מתה כשהן היו צעירות. מרי נראת מאוד תמימה, וקייט נראת מאוד
. השאלה החשובה עליהם: מי הטרוריסט, בוב או ראזה? סייד עלי: מפקד של "הגל השני". טרוריסט. יפוצץ היום כנראה פצצה בל.א. השאלה החשובה עליו: האם הוא יצליח לפוצץ היום את ל.א? מישל דסלר:עובדת בלוט"ר. השאלה החשובה עליה: סתם יפה או חפרפרת? נראה לי שזהו

Guy24Gold

New member
שכחתי את טוני!!!!

טוני-עובד בכיר מאוד בלוט"ר. בעונה שעברה הוא "נמשך" במקצת לנינה(אם הבנת למה אני מתכוון). הוא מאוד מקנא בג'ק.

Guy24Gold

New member
העלילה עד כה:(הסיפור של ג'ק)

מזמינים את ג'ק ללוטר אחרי שנה שבה הוא לא היה פעיל. אומרים לו שיש פצצה גרעינית בל.א. הוא אומר לבתו קים שתברח מל.א. הוא יוצא לבדוק קצה של חוט אצל משהו וולד- אנשים שהוא עבד איתם פעם במיסווה. הוא פוגש את אנשיו של וולד, ומגלה שהם מתכוננים לפוצץ את בניין לוט"ר. יחד איתם הוא מפוצץ את לוטר. הוא הורג את כולם ומשיג את הכתובת של וולד. וולד אומר לו שנינה שלחה אותו לבצע את הפיצוץ בלוטר, ומתאבד. ג'ק מוציא את נינה מהכלא וחוקר אותה. היא מגלה לו שמי ששלח אותה היה מחמוד פאהין, ושהוא נמצא בוגוס. ג'ק טס עם נינה לווגוס ומוצא את מחמוד. הם טסים חזרה ללוט"ר. פאהין מגלה לנינה איפה הפצצה, ונינה בתמורה הורגת אותו. טיל פוגע במטוס והוא מתרסק. ג'ק ניצל, מנשים את נינה ובורח. כמה אנשים באים להריסות המטוס ומוודאים את הריגתם של כל מי שהיה במטוס. הם עושים קרב יריות עם ג'ק ונינה. מסוק של לוט"ר בא ועוזר להם. נינה מצליחה להשיג רובה ולוקחת את ג'ק בתור בן ערובה. היא מגלה ללוט"ר איפה הפצצה תמורת חנינה מהנשיא על הרצח העתידי של ג'ק באואר. לפני שהנשיא מאשר את החנינה הם מאמתים את מיקום הפצצה. סוף פרק 9.

rds15

New member
שחכת גם את פאלמר, שרי ואת כל

מי שקשור לסיפור שלהם

rds15

New member
אבל אני התכוונתי למה שכתבת על כל

דמות ולא על העלילה עצמה

DesertRose1

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo98.gif

ואני רואה שכבר ענו לך על השאלות.....

De fire

New member
קודם כל וולקאם דיר.. (יקרה.. לא צבי

עזבי.. אני והכדורים שלי..
בכל מקרה, אני יותר ממליץ לך לבקר פה. יש פה את כל הדמויות, תקצירים מעולים של כל הפרקים עד אתמול, והכל בעברית!

rds15

New member
טוב שלא מזכירים שם בכל פסקה

שאקי אבני משחק בשני פרקים... לא הגיע הזמן להרגיע קצת את ההתלהבות מהבנאדם הזה? הוא שיחק שך הכול דקה וחצי בשני הפרקים

De fire

New member
הי הי הי! זה לא האתר שלי ../images/Emo8.gif וזה

שהם מעריצים של ערוץ 10 אומר מספיק, לא?
אבל הם כן עושים שם ממש עבודה טובה..

למעלה