שלום לכולם

שלום לכולם

אני אמנם פסיבית בפורום, אבל נהנית מהמון עצות יעילות ומדהימות שמציעים פה אנשים טובים:) אבל לצערי אני זקוקה לעזרתכם באופן נואש. אויייש זה כזה פדיחה.. קניתי מעגל ריסים של LIFE במטרה לגרום לעיניים להראות יפות יותר, אבל --ותבטיחו לא לצחוק, כי אני ממש הייתי על סף בכי--- כנראה לחצתי חזק מדי או משו וכמה ריסים פשוט נשברו לי באמצע. מה אני עושה??? למישו זה קרה פעם? זה יתארך מתישהו? יש איזה תרופת סבתא למרוח כדי לעזור לזה? אני אהיה הכי מאושרת בעולם אם יענו לי על זה במהירות תודעעעעעעעע

השימוש במעגל ריסים

שלום יפתי!! אני לא צוחקת , כי החוויה הראשונית שלי עם מעגל-הריסים היתה טראומטית לא פחות! מעגל ריסים- על אף שנראה כמו מכשיר עינויים סאדיסטי, הוא אביזר נוח לשימוש מה שכן-זה דורש מיומנות שניתן לרכוש אותה אחרי אימון אחד או שניים. יש את הצד שנראה כמו מספריים- שם זה מאד פשוט- צריך לסגור ולפתוח בהתאמה הצד השני- זה שמתלבש על הריס- צריך לתפוס בו את הריס כשהעעין כמעט סגורה (תשאירי עין שניה פתוחה על מנת לראות מה את עושה) לסגור ממש בעדינות (תבצעי סגירה של המכשיר על הריס - אבל סגירה עדינה, לא ללחוץ, מספיק לסגור) לפתוח ולשחרר - פה הרבה אנשים טועים כי מנסים למשוך את המעגל -החוצה לפני שפתחו אותו בכלל ואז ריסים נתלשים. אין צורך! המעגל פועל כאשר את סוגרת אותו על הריס- ומפסיק לפעול כשאת פותחת. אם תפתחי אותו לפני שתסירי אותו מהעין- לא יאונה לך רע. צריך להתאמן על זה כמה פעמים ואז זה רץ !! ועכשיו לריסים שנשרו- ריס לא מחדש את צמיחתו, אבל דווקא בגלל זה העין מלאה בריסים, כך שחסרונם של ריסים שנשרו - בד"כ לא מורגשת. תמיד ניתן להעזר באיפור מתקן- מסקרה מעבה- תיתן לך מראה מלא של העין- או במידת הצורך- ריסים מלאכותיות- בפיזור נקודתי על פי הצורך אשמח לענות על שאלות נוספות שלך אורית המאפרת

yottami

New member
תזרקי את זה לפח את לא צריכה מעגל

ריסים ותחאווט....את צריכה מסקרה טובה.....לגבי הריסים אין מה לעשות מי שלא אחראית תישא בתוצאות....!!!!!

מסקרה שעושה עין מדהימה

לאש-ארכיטקט של לוראיל פריז עושה עין מדהימה לאללה. באופן אישי אני לא משתמשת במוצרים לוראיל כי הם עושים ניסויים אכזרים ומבעיתים בבעלי חיים אבל אם נבודד את האידיאולוגיה ונתמקד במסקרה- היא תעשה לעין מה שהרבה מעגלים לא יצליחו לעולם. אורית המאפרת

אורית תודה רבה ויותמי-

את התוצאות אני כבר רואה, אתה לא צריך לזרות לי מלח על החצ'קונים. אורית, הקטע זה שהם לא נתלשו מהשורש, אלא נשברו באמצע, יעני התקצרו. יש מצב שבמצב כזה הם כן יגדלו? ואיפה אני יכולה להשיג ריסים מלאכותיות כמו אלו שדברת עליהן?? ותודה שוב, את ממש מאמי:)

תשובות לשאלתך

מסקרה מאריכה תפתור לך את בעיית הריסים שהתקצרו המסקרה שהמלצתי עליה בהודעתי הקודמת עושה עבודה טובה. לגבי מניעה בעתיד- אם תחליטי להשתמש במעגל ריסים שוב- הריסים שלך יודו לך אם רק תסגרי אותו בעדינות עליהם ולא תלחצי- כך הם לא יימעכו שוב. לגבי ריסים מלאכותיות- בתי הספר לאיפור מוכרים: ירין שחף/גיורא שביט/איל מקיאז' (לגבי האחרונים אני לא בטוחה אבל נדמה לי שכן) יש ריסים שמגיעות קומפלט- ז"א כל הריסים וצריך להדביק אותם מעל כל העין- מראה שבעיניי הוא פאסה ועבר מן העולם (לדעתי לפחות) ויש ריסים שמגיעות בבודדים (קבוצות של 2-3 שיערות ) ומדביקים את זה נקודתית איפה שרוצים/צריך לא לשכוח להשתמש בדבק מאיכות משובחת ואם זו הפעם הראשונה שלך- תבקשי ותתעקשי לקבל הדרכה בחנות איך עושים את זה שלא תהרסי לעצמך את העין..... בהצלחה אורית המאפרת

RReuTT

New member
תיראי חמודה...

את האתר שלך כבר כולם כאן מכירים, אני חושבת שאת יכולה להוריד מעצמך את הטרחה ולשים אותו שוב.

למעלה