שלום לכולם

הכוכבת

New member
שלום לכולם

אני יושבת כבר כמה ימים ומנסה לחשוב איך אני עושה את זה שאני מזינה את עצמי רק ממני...לא מאחרים, לא מהסביבה, לא מבחוץ. איך אני יוצרת לעצמי את המצב שאני שמחה מהמעשים שלי, מהבחירות שלי, מהדברים הקטנים שלי. אני מוצאת את עצמי שמחה כשמישהו בא, כשמישהו מתקשר, כשמישהו אומר לי, כשמישהו מביא לי.....לא רוצה לתלות את האושר שלי באחרים. רוצה שזה יהיה בזכות עצמי ומה שאני יוצרת לי. לא רוצה לחכות לבחוץ שיעשה לי טוב.

איל באש

New member
תודה על מה שיש ../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif

תגידי תודה על מה שיש לך. התחילי בגוף שלך, תעברי לתכונות אופי שלך, תמשיכי לאשיות שלך, תעברי לחפצים בסביבה הקרובה אלייך, לךאנשים שאת מכירה ואוהבת ועוד ועוד... הביטי על מה שכן יש לך ותגלי עולם ומלואו.

morrison1

New member
הלו, עוד לא הלכתם לישון...?../images/Emo29.gif

איל - ההודעה שלך על מה שצריך לקרות... נמצאת בעמוד הראשי של תפוז!!!!!

הכוכבת

New member
איך אפשר לישון בלילה כזה?

שוב תודה

sovlanit

New member
הכוכבת,ברוכה הנמצאת-הנה

קישור למשהו שצרפתי בעבר... תהני,ובהצלחה מסכימה גם עם האחרים... מרחב היש

sovlanit

New member
למען האמת

אני קוראת לאט כדי להבין טיפה יותר מהר... מזדהה עימך. בכל זאת מצרפת לך משהו שלא מחייב קריאה עם מוסיקה מלבבת תהני הרגע

ניני5

New member
כוכבת, המילים שם גם גדולות עלי.

כך שאל תרגישי רע. את כל הדברים האלה כותבים אנשים שאוהבים לכתוב ולהתפלסף. לדעתי זה מרחיק את רוב האנשים שבאמת רוצים לדעת מה זה רוחניות. מה זה העידן החדש. ומרוב מלל ומילים גבוהות הם הולכים לאיבוד. אז הם הולכים לכל מיני סדנאות יקרות (גם אני הייתי פעם פריקית של סדנאות בזמן שזה היה עדיין עניין למעטים), ולבסוף מגיעים למסקנה או שהכל חרטה ברטה, או שמאמצים את מה שמתאים. את רוב הדברים בסדנאות לא מבינים במילא, אבל ההאוירה היא נפלאה. הרבה אהבה הרבה רוחניות שזה ממש כייף. יש כאלה שזה נראה להם מזויף. אבל אם מתמידים זה הופך להיות חלק ממך. שלא תחשבו לרגע שאני מסתובבת ברחובות עם איזו הילה רוחנית סביב הראש נוסח הציורים של ישו. או שמרוח לי חיוך מתמיד על הפנים כאילו אני נמצאת כל הזמן בשאנטי. "שיכורה ולא מיין". אני לגמרי נראית רגילה. מתנהגת רגיל. יש לי חברים רגילים מאוד, לא רוחניים. ההבדל הוא בהתיחסות שלי לבעיות, למצבים ולחיים בכלל. לכאן אני מכניסה את מה שלמדתי מהרוחניות, וזה ממש עובד. היום יש לי מספיק נסיון, ואני יודעת שאם אעשה כך וכך התוצאה תהיה כך וכך. אני יודעת לכוון את המעשה בצורה די מדויקת, לקבלת את התוצאה שאני מעונינת.

../images/Emo28.gifהכוכבת היקרה ../images/Emo24.gif

אני יכולה לומר לך, שלהיות מאושרת בתוך עצמך , היא אחת הפיתרונות, להיפתח כלפי הסביבה, ללא תלות, אלא באהבה. כאשר אנחנו אוהבים ושלמים, במה שאנו עושים, ולא ממתינים שיעשו בעבורינו כדי לשמוח, אנו פחות תלותיים,ויותר חופשיים, ושלמים, כוכבת, ההצעה שלי היא שתיקראי את הספר לחיות מתוך שימחה של- סנייה רומן בהוצאת מרקם ועוד הצעה, זה תחילת הדרך, ושינוי החשיבה שלנו - דרך הספר כוחו של תת מודע, שהוא ספר שנותן לנו כלים איך לשנות את צורת החשיבה, ולראות את חצי הכוס המלאה, הספר נותן ידע, שאיך שאנו חושבים, כך אנו מרגישים מקווה שעזרתי במקצת, באור ואהבה, כאן בשבילך שרה אלון1 החיים הם פרח והאהבה היא הצוף שבתוכו

sovlanit

New member
הכוכבת,

לגבי הספר הראשון שהומלץ על ידי שרה אלון 1 אין לי מידע. על השני-ממליצה בחום רב מאוד [תזהרי שלא תקבלי כוויה-חחחח] חוצמזה,בהצלחה. את בהחלט במקום ובזמן הנכונים...

הכוכבת

New member
תודה לכולם

אני כל הזמן קוראת ומחדדת את הידע שבתוכי. אשמח לבדוק את הספרים החדשים שהועלו כאן.

הספר שהבנתי שלא ידוע

לחיות מתוך שמחה כוכבת זהו הספר הראשן שנגעתי בו ברגע שהבנתי שאני מבקשת שינוי בחיי, אני אנסה בכמה משפטים קצרים לתת רקע לספר, זהו ספר שבו ישנם גם תרגילים שאפשר לתרגל אותם, והתמצית של הספר הוא בכמה משפטים 1.לפתוח את הלב+ תירגול מדיצטיות מתאים. 2, ליצור ללא מאבק את מה שאתה רוצה+ תירגול מתאים 3, לגלות את תכלית החיים שלך + " " 4, לעשות פריצת דרך בתחום כלשהו. 5,לשנות שלילה לחיוב 6,לרכוש בהירות גם במערכות יחסים, בין אישי, או חברים, משפחה. 7,להגביר את תחושת החיות , ואת ההרגשה הטובה שלך מעצמך. אני תקווה שזה יתן מעט על הספר , שממנו רכשתי את השינויים הראשוניים שלי. באור ואהבה בהצלחה כוכבת שרה אלון1 החיים הם פרח והאהבה היא הצוף שבתוכו אני בטוחה שתצליחי!!!!!!

הכוכבת

New member
וואוו

זה נשמע בדיוק מה שאני מחפשת. כל התרגילים וההבנות החדשות האלה שאני כל כך זקוקה להם. הולכת לקנות. תודה.

כוכבת היקרה בהצלחה ובאהבה

שמחתי מאוד לתגובתך, בהצלחה, במסע החדש, אני כאן בעבורך באור ואהבה, שרה אלון1 החיים הם פרח והאהבה היא הצוף שבתוכו.

איל באש

New member
גם אני, איזה יופי ../images/Emo23.gif

ספר שחרוט חזק בזכרוני כספר ראשון שנתן לי את הכח להתחיל שינוי

הכוכבת

New member
חזרתי

עכשיו מהחנות. את כוחו של התת מודע כבר קראתי, אז קניתי את "לחיוך מתוך שמחה". הולכת לקרוא - עידכונים בהמשך...

למעלה