שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום לכל פורום הארי פוטר אני חדש פה אבל רציתי שתעזרו לי במשהו שמציק לי כבר הרבה זמן וכשקראתי הרבה פעמים את הספרים הבנתי שהוא נמצא בכל דף. ובכן עם כל ההקדמה הזאת רציתי שתעזרו לי למצוא את כל מ ו ס ר י ה ה ש כ ל בסיפור. טוב זה נשמע קצת משעמם אבל זה נחמד כי יש המון חלקם גלויים כמו הסיפור של ג`יני וויזלי בספר השני (שאסור לסמוך על משהו שלא יודעים מאיפה הוא חושב) וחלקם קצת פחות גלויים אנא!! עיזרו לי לגלות את כולם אני כבר אבוא לראות ונעשה רשימה גדולה שלכם האחים וויזלי ושות` נ.ב- החודש בשבוע הספר העברי יש הנחות ענק על הסוכריות שלנו אבל בבקשה לא לגלות לאמא שלנו שאנחנו מתעסקים בזה ביייייי

נמרה

New member
צודקת הקוסמת...

אולי באמת תלמדו אותנו איך עושים סוכריית טופי לשון בלון? יש לי המון אנשים שאני אוכל לנסות עליהם!

נמרה

New member
החתונה של ג`קר

הנה תמונה של ג`קר ובחיר ליבה - ניר מורי. חתונה ביד-ומיד! מצטערת התמונה גדולה מידי ואני לא יודעת איך ממירים את הפורמט....

S.tal

New member
מה?!?!

קודם כל היי! אני ממש לא הבנתי מה אתה מחפש (מוסרי השכל ?!?!?). ולמה אתה בכלל מחפש אותם. ביי ביי מטל נ.ב ברוך הבא! ``...friends)- ``How are you DOIN)

turki

New member
friends

לא ממש קשור אבל אם התחלנו ציטוטים שיהייה... look i have elbows AHHHHHA

נמרה

New member
פיבי אמרה את זה...

לא זוכרת מתי אבל נראה לי מישהו אמר משהו כמו i have a date AHHHA ואז פיבי אמרה את זה.

turki

New member
זה נאמר כשפיבי ומוניקה

ירדו על רייצ`ל והחברות שלה אהבתי גם את: ``once there was a wooden coy`` של צ`נדלר... קורע!

נמרה

New member
אם כבר התחלנו עם הציטוטים...

אני לא בטוחה שזה הולך ככה אבל.........: monica: so can u come with me tonight? rachel: no sorry i..... i... have a date joe: what?!?! with a man?!?! גדולים החברים האלה...

נמרה

New member
תרגום

זה יצא ממש חרא הנה התרגום: מוניקה: אז את יכולה לבוא איתי היום בערב? רייצ`ל: לא... יש לי... יש לי פגישה... ג`ואי: מה?!?!?!? עם גבר?!?!?!?! יותר טוב לא?

למעלה