שלום לכולם

שלום לכולם

לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אני אעלה את שאלתי- יש לי בעיה בכף הרגל; העצם הקרובה לבוהן בולטת מעט, ועל כן נוצרת לי רגל מעט רחבה, מה שמפריע לי לעתים לרכוש נעליים דקיקות. אני יודעת שהתיאור אינו מושלם שכן אין לי שמץ של מושג כיצד קוראים לעצם הזו, אבל מקווה שבכל זאת הסברתי את עצמי. שאלתי היא מה ניתן לעשות בעניין. רוםא אורטופד טען שניתן לנתח ולהקטין את העצם על מנת למנוע בעיות בעתיד. עם זאת, קשה לומר שאופצית הניתוח קוסמת לי. מה אתם אומרים? ומשום שזהו פורום רפלקסולוגיה הייתי שמחה להמליץ לכם על בחורה שאני מכירה, שנותנת טיפולים באזור במרכז (היא גרה בגן יבנה). בחורה מתוקה, חבל כל כך שאני גרה בדרום ולא יכולה לקחת טיפולים באופן סדיר. כשדיברתי איתה היא אמרה שאולי ניתן לעשות דבר מה אבל יש צורך בסדרת טיפולים עקבית, מה שקשה לי לקיים בשל המרחק. שוב, מה דעתכם? תודה. נ.ב. אם מי מכם רוצה את הפרטים שלה, פנו אליי במסרים. איני בטוחה שהייתה רוצה שאפרסם את מספר הטלפון שלה ברבים.

avorly

New member
התפסנית בשדה השיפון, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. כשהעצם בולטת ליד הבוהן התופעה נקראת "האלוס ואגוס". הבוהן, האצבע הראשונה נקראת גם "אצבע החשיבה". היא מסמלת את הראש והחשיבה. האזור עצמו קשור לחוליות הצוואריות, ולעיתים ניתן יהיה לראות גם הפרעה באזור הספציפי.
חוץ מנטיתה פנימה חשובה גם הצורה שלה, אך לאבחן זאת ולהסביר לך את המשמעות יכול/ה מטפל/ת בכיר/ה שלמד/ה לפחות שנתיים. כיוון שלא ראיתי את הרגל, וכל פרט ברגל חשוב- לא אוכל לעשות כאן ניתוח מלא שלה. בטיפול רפלקסולוגי ניתן לתקן מעט את המצב, אך יקח הרבה מאוד זמן- דבר שצריך לקחת בחשבון. אם מערבים אופציה ניתוחית- התיקון יעשה יותר מהר ויעזור לאצבע לשמור על מקומה ותכונותיה. לגבי פרסום- לא אצלנו בפורום
אבקש להבא לא לציין שם של מטפל/ת מעל דפי הפורום. בשביל זה קיימים הלוחות.

שלום לך

קודם כל תודה רבה... אז ככה, אני סובלת מכאבי ראש, ואולי זה קשור לתופעה שאת שמה הזכרת. הבעיה העיקרית אגב היא עם העצם ולא עם האצבע. אני לא חושבת שיש קשר בין העצם הבולטת לאצבע וניתוח לא אמור לשנות באמת את מיקום הבוהן. בכל מקרה, תודה רבה על ההסבר. אני אמשיך לחשוב מה לעשות! להתראות! נ.ב. מצטערת על ה"פרסומת"...

freearth10

New member
רגל מעט רחבה

שלום לך תפסנית! מה את בעצם רוצה לתפוס? ממה את כל כך פוחדת? אדם עם רגל רחבה יש לו יותר חיבור אל האדמה (אל שדה השיפון?), אל השורשים שלו. למה החיבור הזה כל כך חשוב לך? האם יש משהו שהתערער שם, משהו שגורם לך אולי אפילו לנדודי שינה? לכאבי ראש? לעייפות? לדעתי יש לך צורך בבטחון הזה של קרקע בטוחה ואני מאוד חוששת שאם תעשי את הניתוח הזה הצורך בבטחון לא יעלם, אבל התגובה הגופנית שלו תופיע במקום אחר. אבל אם יש כאן צורך רפואי ולא אסטטי - אז כמובן את תדעי הטוב ביותר אם את צריכה לעשות את הניתוח או לא ומתי. הייתי ממליצה בחום על טיפול הוליסטי, טיפול באדם על מכלול בעיותיו, רגשותיו, חוויותיו ורצונותיו. כבר לא זוכרת את הספר התפסן בשדה השיפון, אבל אני מאמינה שלא במקרה בחרת בשם הזה כניק שלך. אם תנסי לחשוב למה בחרת בשם הזה אולי באמת תגיעי לסיבה או לפחות לאחת הסיבות לעצם הבולטת. מאיה

תודה רבה

על ההסבר! האמת היא שהבעיה הציקה לי בעיקר מבחינה חיצונית. אומנם במבט ראשון כלל לא רואים שהרגל רחבה מדי, פשוט קשה לי לקנות נעליים (סנדלים בעיקר) מבלי שהדבר יגרום לשפשופים וכאבים. כמו כן, האורטופד טען שלתופעה כזו עלולות להיות משמעויות מכאיבות בעתיד, כשאהיה יותר מבוגרת, ואז גם הניתוח יותר קשה ותקופת ההתאוששות ארוכה יותר. עדיין מתלבטת! תודה לך

למעלה