שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני חדשה כאן.. קראתי טיפה עכשיו אבל לא הכל אז תסלחו לי בבקשה אם אני חוזרת על שאלות. אני עושה דיאטה כבר בערך שלושה חודשים, יורדת יפה.. ירדתי כבר 13.5 קילו. אני בת 26, שוקלת כרגע בערך 85.5, ותעשו את החשבון מה היה קודם. לגבי הדיאטה אני יודעת שאני אצליח ולא אשבר.. הבעיה העיקרית היא אם אני מסתכלת לטווח הרחוק הוא מאחר ורוב חיי אני אדם שמן, אין לי תרבות אכילה או דרך אכילה בריאה ויותר מהכל זה מה שמדאיג אותי.. האח``כ, לא להעלות הכל חזרה ולמצוא דרך חיים שתתאים לי. האם ניתן לקבל כאן ייעוץ בנושא? תודה רבה ניב

נדיר

New member
לניב

מעניין מאוד באיזה דיאטה אתה משתמש. שאלה חשובה: מה הגובה שלך? יש לי עצה טובה בשבילך. אם חשוב לך ליצור אתי קשר דרך ד``א ואני אמסור לך בחזרה מס` הטלפון שלי: [email protected]

שלום לך..

קודם כל אני בת, אם היית שם לב לאיך שכתבתי היית שם לב שאני בת.. שנית, אני בגובה 1.64, עושה דיאטה בעצמי.. לא מחפשת דברים של חברות.. יש לי די אנטי כבר מזה.. אני מחפשת עצות שקולות, רציניות, לא מחפשת את הדרך הקלה.. אבל חשבתי שאם יש כאן דיאטניות והן יוכלו להנחות אותי זה יהיה נחמד מאד.. תודה רבה ניב

אפצ~י

New member
ניב :) :)

את פה! יש! שלחתי לך אימייל אני מקווה שהוא הגיע... כי האי מייל שלי קצת משתגע :-( אוהבת, לולי (או עדנה ;-) )

הי חמודית..

איזה אי מייל בדיוק.. כזה שיש בו רק משפט אחד? פשוט לא חתום ממי זה.. אז לא הבנתי..

תזונה נכונה!!!!

שלום לך ניב אני אישית ירדתי בשנה האחרונה 25 קילו מ-106 ל-85 ולפי דעתי אין בזה דרך קיצור הדרך להרזיה בטוחה היא רק שמירה על אורח חיים נכון על דרך אכילה נכונה כדרך חיים לא כדיאטה עדיף לעשות זאת בצמוד לרופא תזונאי ובבקורת של אחת לשבעיים בערך ולא להסתכל על הזמן 25 קילו זה יפה אבל זה היה בשנה או אולי אפילו יותר אז מה? אין כל ערך בירידה דרסטית של 25 קילו ב-3 חודשים ולאחר חודש לעלות את הכל בחזרה ובתוספת עדיף להרגיל את עצמך לאורח חיים נכון לדרך אכילה נכונה ולרדת לאט אבל בביטחה ויצאנו נשכרים משתי הכיוונים גם ירידה במשקל וגם להיות בריא יותר בהצלחה!!!! מכל הלב יוסי

שכחתי כמה דברים

תמיד זה קורה לי לא נורא ראשית בקשר לתזונאי אין צורך בפרטי בכל קופת חולים ממוצעת ישנם שירותי תזונה מצוינים צריך רק להתחבר לתזונאי שיבין אותך שנית חשוב מאד להקפיד על פעילות גופנית אבל אין צורך להגזים הליכה יומית של חצי שעה תספיק בהחלט ומנסיון החצי שעה הזאת מחוללת נפלאות ממש כך אז שיהיה לכולנו חיים טובים בריאים ושנהיה רזים (למה בכלל כולם רוצים להיות רזים?) ויפים!!!! (אולי זאת התשובה???)

שלום לך

הבעיה היא בדיוק שאני לא יודעת מה זה דרך חיים נכונה.. זו מטרת השאלה שלי.. אני אדם שמן מגיל מאד צעיר.. לא מחפשת פתרונות קסם.. אלא מנסה ללמוד דרך חיים נכונה איתה אוכל להמשיך לכל החיים.. את הדיאטה אני עושה כי המצב היה מגביל מבחינתי.. הייתי במשקל של 99 ק``ג והיה לי לא נוח.. אני לא מתכוונת להיות מקלונית, אלא למצוא משקל שיהיה לי נוח ובריא איתו ואני אוכל לשמור עליו לכל חיי. תודה על תגובתך.. לגבי ההתעמלות אני משתדלת. ניב

lmerav

New member
גם אני

אני גם ירדתי על דעת עצמי 11 ק``ג הנקודה החשובה היא ששמרתי על התזונה הקבועה שהייתה לאחי הרזה. אכלתי מה שאכל ואם לא אכל לא הייתי אוכלת. היום גם לי יש אורח אכילה של רזים. זה תענוג לא להשמין יותר מדיי ולהצליח לומר דיי לאוכל. מירב

מירב שלום..

מאחר ואין לי אח שאני יכולה לעקוב אחריו.. אשמח אם תייעצי לי יותר.. תסבירי לי יותר את סדר היום.. תודה מראש. ניב

ניב נ

New member
אורח חיים של רזים?

בתכל`ס עדיין לא פיצחו לגמרי את אורך החיים של הרזים אבל לא בהכרח האכילה שלהם בריאה. יש כאלו ששוכחים לאכול יש כאלו שהם כל הזמן פעילים וחסרי מנוח כשהם בישיבה. יש כאלו חילוף החומרים הבסיסי שלהם יותר מהיר. ההבדל בין אנשים כאלו לבין אנשים שמנים לשעבר הוא שהשמנים לשעבר חושבים על מה שהם אוכלים לכן תהליך הירידה במשקל הוא גם תהליך התרגלות לאכול פחות ולצבור הרגלים שמאפשרים שמירה על משקל (פעילות גופנית כבר אמרתי?) מהיכרותי עם כמה שמנים לשעבר אני יכול להגיד לך שהם חושבים של כל ארוחה. ודיאטה בשבילם זה אורח חיים (אורח חיים זה התרגום המילולי של דיאטה מיוונית דרך אגב)

may1

New member
אולי תוכלי

לעזור לי, גם אני מנסה לעשות דיאטה ולא ממש הולך לי, אולי תוכלי לספר פחות או יותר מה את עושה... תודה מראש

הי מאי..

בתחילה התחלתי עם דיאטת הכרוב.. לתת לי דחיפה קלה.. בעקרון אני כל פעם סופרת, או מנסה לעשות שילובים שונים.. יש לי כבר ניסיון בדיאטות.. אני משתדלת להקפיד לשמור על אבות המזון.. לאכול בשר, ירקות, דברי חלב ואני גם לוקחת ויטמינים.. אין לי ממש נוסחאות.. כל שבוע זה משתנה.. מקפידה גם לשתות לפחות ליטר וחצי של מים ליום בנוסף למה ששתיתי במשך היום.. סליחה שאין לי מרשמים.. ניב

שלום ניב

אני יודעת את זה.. וזה השלב בו אני מתכוונת להיות.. אני בתחילת התהליך.. אך מחפשת פתרונות להמשך.. מחפשת להבין איך שומרים על משקל.. מבחינת ארוחות, כמויות אפילו, או אולי אפילו קלוריות.. כמות.. תודה רבה. ניב

למעלה