שלום לכולם!

איה28

New member
שלום לכולם!

איך עוד לא הגעתי לכאן עד היום? אז במקרה במקרה גיליתי את הפורום ומאחר שאוכל הוא התחביב האהוב עלי אשמח להצטרף. אנחנו מחפשים כבר שנים מסעדה טובה באזור חיפה וסביבותיה.... נשמח להמלצות!

איה28

New member
פתאום קלטתי את הקונטרסט

בין ההודעה העליזה שלי להודעה הבאה על הפיגוע במקסים... המסעדה קרובה אלי לבית ואחרי זעזוע עמוק שעבר עלי כששמעתי, אני כנראה עסוקה עכשיו בלהדחיק...

liti

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אם היית משתתפת בפורום אז כבר היית יודעת שכבר מזמן הגענו למסקנה שיש קונטרס גם בין "מסעדה טובה" ל-"חיפה". גם אנחנו עדיין מחפשים מסעדה כזו
. את מוזמנת לקרוא ביקורות על מסעדות בחיפה במאמרים, סביר להניח שהרבה הפתעות לא יהיו. מסעדה מומלצת באזור היא אורי בורי בעכו, שקבלה רשמים מעולים כמעט מכל מי שהגיע אליה. יש גם את ספיישל ריזרבד בפנורמה אך אין עליה רשמים מעודכנים כך שנמנע מלהמליץ עליה בשלב זה. חוץ מזה הזכרנו בעבר כמה קונדיטוריות חיפאיות טובות (אני ציינתי את שני וסיליה והוזכרו עוד כמה שאני לא זוכרת) וזהו בערך. אגב, פתחו סניף של הג'ירף, נדמה לי שבמרכז הכרמל, אז אם לא הייתם שם ואתם אוהבים אוכל אסייתי אז מאוד מומלץ לבקר.

גידי42

New member
האמת ש...

לחפש מסעדה טובה בחיפה זה בערך כמו לחפש דוגמנית עם ציצים טבעיים. זה קשה. לא ציינת איזה סוג של מסעדה את מחפשת. בביקורי האחרון בחיפה (יום חמישי האחרון) ,שאנחנו מתווכחים איפה כדאי לאכול, ואחרי שהמלצתי על מקסים נדחתה כי כמעט אין פעם שאנחנו לא עוצרים בא ביציאה לת"א וזה קצת שעממם, אכלנו באבו יוסוף בסימטי מול פורד ליד שווארמה חזן. אוכל פשוט, חומוס, בשרים ואפילו פירות ים. מומלץ לאוהבי הג'אנר.

איה28

New member
תודה וחדשה מעודכנת-

אז קודם כל תודה, כנראה שהמצב כאן ישאר עגום בנושא המסעדות וגם בנושאים אחרים הוא לא משהו... ויש לי חדשות חמות ממקורות יודעי דבר- וואלה נסגרת! אז אם משהו מגלה משהו טוב לאכול בחיפה אשמח להתעדכן.... חוץ מזה נעים להכיר

למעלה