שלום לכולם

sharonic

New member
שלום לכולם

שאלתי כבר את השאלה לפני כמה ימים אבל לא יצא לי להיכנס לפורום מאז. בכל אופן, שאלתי הייתה כזו: יש לנו ג'אקו בן 4 חודשים. קנינו אותו עם רגל אחת קצת בעייתית. כנראה קרתה לו איזו תאונה כשהיה קטן יותר והרגל צמחה בכלל בכיוון השני ובאמצע הרגל ישנה חתיכת עור חסרה. האם יש סיכוי שזה ייגדל? ואם לא האם זה יכול להפריע לביצועי ההליכה שלו או לטיפוס שלו וכו? היינו בביקור אצל הוטרינר שבדק אותו ואמר שבעקרון היציבות שלו בסדר ושזה לא צריך להשפיע על ההליכה או שיווי המשקל שלו. אך רציתי לשמוע גם מכם. המגדל ממנו קנינו אותו אומר שבכלל הרגלים האחוריות של התוכי כמעט ולא בשימוש. האם זה נכון? סליחה על המגילות ותודה מראש, שרון

sharonic

New member
אל תגידו לי שאף אחד לא יודע......

מכל מגדלי התוכים פה...... חבל שאתם לא מייחסים קצת יותר חשיבות למענה במקום רק למכירות והחלפות.....

Plok2

New member
תגובה

דבר ראשון אם שאלת לפני כמה ימים, פשוט תדפדף אחורה(תראה למטה) לעמוד הקודם. גם לי יש תוכי עם רגליים קצת מוזרות... רגל שלו נוטה קצת ימינה, אבל אצלו זה רק כשהוא הולך אתה רואה שהרגל נוטה ימינה בבירור, גם האצבעות שלו צמודות מדי. הוא עומד על המקל כמו שצריך ומטפס על הסורגים למרות שרואים שמשהו חסר לו כי מטפס קצת יותר לאט. למרות זאת הוא מתפקד מצויין ובן אדם שלא מכיר אותו לא בטוח שיזהה בעיה אצלו. במקרה שלך המצב יכול להיות שונה, זה תלוי עד כמה הבעיה שלו גדולה. התוכי שלך עומד על המקל? יש לך תמונה שלו? מה הבעיה, תגדל אותו וכשיהיה גדול תראה מה מצבו, ואל תזנח אותו אם תראה שיש לו בעיה.

רן בראל

New member
כבר עניניו!

שצריך ללכת לוטרינר!!! אם הוא אמר לכם שהכל בסדר, אז..........................הכל בסדר. ולא הבנתי, ממתי יש לתוכים רגלים אחוריות??? אם הכוונה לאצבעות האחוריות אז הוא דיבר שטויות, הם משתמשים בכל האצבעות 2 קדימה ו2 אחורה!

Plok2

New member
שרוניק שואל שאלות ולא חוזר לתשובה

צפו לאותה שאלה עוד שבועיים כשהוא יחזור לפורום

BlackSheep

New member
נצל"ש לבדיחה שקשורה

אלמנה עשירה החליטה שמשעמם לה והיא רוצה קצת חברה בחיים. אז היא קפצה לחנות חיות מחמד הקרוב וביקשה מהמוכר תוכי שיודע לשיר ולדבר הרבה. אה! אומר המוכר יש לי בדיוק תתוכי בשבילך. הכל טוב ויפה לוקחת תתוכי הביתה מורידה תכיסוי והתוכי מתחיל לזמר אופרות וקמצרטים שלמים...האשה שמחה מאוד...יום אח"כ היאמתקרבת לתוכי כדי לתת לו אוכל והיא רואה שיש לתוכי רק רגל אחת...! רצה בחזרה אם התוכי לחנות ואומרת לתוכי יש רק רגל אחת! אז המוכר עונה לה "גברת את רוצה זמר או רקדן?!!" (הולך טוב יותר באנגלית)

למעלה