שלום לכולם

N i n j a 2

New member
שלום לכולם

אני רוצה להיות שחקן מה אני עושה?? כמה כסף דרוש לתהליך השחקנות ? לאן אני צריך ליפנות ?? תודה מראש יניב

mary lou

New member
אז ככה...

אתה מחליט על הסרט שבו אתה רוצה לשחק כמובן שיש את הגבלת המינים, ז"א אם אתה בן, אתה יכול לשחק רק בסרטים שהבמאי שלהם הוא אישה או הומו, ולהפך מבחינת הבנות... אתה מתקלח מתגלח ומסדר ת'שער- והולך לביתה של הבמאית (בדוק שבעלה לא בבית- זה יהרוס לך כל סיכוי!) אני בטוחה שמשם תדע להמשיך... במקרה ואתה כונף, והשלב הראשון לא עובד, עבור לשאלה השניה- "כמה כסף דרוש לתהליך השחקנות?" (?!) תראה, זה מאוד תלוי בבמאי עצמו אבל אני חושבת שכל במאי בארץ יתפתה לשוחד של נגיד... 65,000 ירוקים, זה יסדר אותך אפילו לתפקיד ראשי! לאן אתה צריך לפנות? אמממ אני דיי חושבת שהבהרתי את הנקודה- לבמאיות כושלות ורווקות ... אה ועוד דבר- אל תגיד "תהליך השחקנות" כל מה שנכתב כאן הוא סאטירה לא מצחיקה, אנא סלחו לי...

gamegir

New member
ועכשיו ברצינות.

אם אתה רוצה להיות שחקן תברר באיזור שלך איפה יש חוגים לגיל שלך. חוגים כאלה עולים בסביבות ה-150 שקל לחודש. אחרי שתלמד כמה זמן בחוג, תנסה להתקדם קצת ולך למגמת תאטרון (אם אתה בגיל בית ספר) או לאיזשהו בית ספר למשחק (אם אתה אחרי צבא). יש לא מעט אפשרויות- מגמת תאטרון יש כמעט בכל עיר, ובתי ספר גבוהים גם לא חסרים- בית צבי, ניסן נתיב, סופי מוסקוביץ', יורם לווינשטיין, האוניברסיטה, סמינר הקיבוצים.. מה שכן אני יכול להציע לך זה להתאזר בהמון סבלנות, גם כי זה לא קל וגם כי לוקח זמן להגיע לתוצאות. תתחיל להשקיע במסגרת קטנה וככה תוכל לברר עם עצמך אם זה מתאים לך בכלל, ואם כן תעבור למשהו יותר רציני. אין דבר כזה שחקנות, אלא משחק. בהצלחה. ולכל המצחקקים, תזכרו שאתם (ואני) לא שווים יותר. זה שהבנאדם לא התנסח כמו שצריך לא אומר שהוא טמבל, והחלום שלו לשחק לא שווה פחות מהחלום שלנו. בבקשה, תפסיקו עם ההתנשאות.

למעלה