שלום לכולם...

• פותח הנושא S.C
  • פורסם בתאריך

S.C

New member
שלום לכולם...

טוב קצת מאוחר להגיד תתחדש על הפורום , מה לעשות הגעתי באיחור... אני מנגן על בס WarWick Corvette Pro Line בן זונה של בס , אבל יקר... מגבר cupid bass 30 נכון שזה מסריח אבל כל הכסף הלך על בס, אני חוסך למגבר חדש המון הצלחה , S.C. פורום רוק

jason newsted

New member
שאלה

כמה זמן אתה כבר מנגן על בס? ולא נורא לי יש בס של ימהה ומגבר וקיופיד 40

S.C

New member
Green Day!!!

אני מנגן שנה וחצי על בס לפני זה שנה על גיטרה קלאסית והרבה לפני זה שנתיים על פסנתר ולפני זה שנה אורגנית (לא לצחוק , זה מה משמקבלים בגיל הצעיר של כיתה ג`) cupid 40? יש מגברים בכאלה הספק לקיופיד??? אולי יום אחד עוד יצא משהו מהחברה הזאת...

KamikazA

New member
כמה עולה הקיופיד?

כמה עולה הקיופיד 30 או 40? ומה מה האפשרויות שלו? כאילו שווה את המחיר?

jason newsted

New member
תשובה

הקיופיד 40 עלתה לי 800 שקל וזה היה במצבצע וסך הכל זה מגבר בסדר כי יש לו עוצמה אבל הוא עדיף בשביל אימון.

jason newsted

New member
המשך

קניתי את זה בחנות בקרית ביאליק וזה היה חדש אבל כתוב על המגבר 20 אבל הוא מגיע ל 40

Meddle

New member
הגיטרות שלהם ממש טובות

ביחוד האקוסטיות... אתה מקבל הרבה מעבר למה שאתה משלם (גיטרצת פיבר שלהם עולה איזה 2,500 ונשמעת הרבה יותר טוב מאוביישן של 5,000...) החשמליות שלהם גם כן לא רעות בכלל, אבל אני אישית לא אהבתי את המגברים שלהם

S.C

New member
מצטער שאני חוזר לנושא ישן...

פשוט לא הייתי פה די הרבה זמן , בקשר למגברים שלהם , המגברים שלהם אחלה אם משתמשים בכלים שלהם , כשהיה לי בס של קיופיד הוא עבד פצצה עם המגבר אבל עכשיו שיש לי את הwarwick המגבר לא עומד בזה , מספיק שהווליום יהיה כמעט חצי ובבס מתקרב לשלושת-רבע והוא מתחיל לעשות רעשים ממש מעצבנים... אבל , כשאין תקציב מנגנים פחות גבוה...

למעלה