שלום לכולם

tiptipon2

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני אורן ובדיוק עכשיו מלאו לי 21 שנים החלטתי שזה הגיל שאפשר להתחיל ומה יותר טוב מלהתחיל בפורום המגניב הזה
אז אני חייל לקראת שחרור ומת כבר למצוא את האהבה הראשונה שלי שנה טובה לכולם ובאמת אתם הפורום מספר 1

Liroy26

New member
היי אורן!

ברגע שהמארח הטנטרי יואיל להרים את עצמו מהמיטה תקבל גם קפה, עוגה ומסאג'. עד אז, ברוך אתה בבואך לפורום! תרגיש את עצמך בבית!

amet

New member
האם אני מריח בשר טרי בפורום ../images/Emo35.gif

אכן כן!!! ברון הבא אורן למשפחת סקס וזוגיות גאה אתה בהחלט צודק במאת האחוזים כי זהו הפורום מספר 1. אבל זה לא מספיק לומר "מספר 1", למה שלא נרחיב קצת על המספר הזה
. הפורום הזה הוא מפגש בין אנשים חמים, אוהבים, תומכים. אנשים שרוצים ללמוד ומוכנים גם ללמד. הפורום תורם להתפתחות המנטלית-רוחנית ונפשית שלנו, ע"י כך שאנו משתפים וחולקים עם חבירנו תהליכים שאנו עוברים, דעות שיש לנו על דברים כאלו ואחרים, מקום לפרוק בו מתחים, חששות, לחצים ותהיות. ויחד עם זאת מתוך אותם תגובות שאנו מקבלים מהמשתתפים אנו לומדים, גדלים, מתחזקים ולומדים קצת על הזוגיות שלנו, לחלקנו השתתפות בפורום הייתה כמו לידה מחדש, ללמוד על עצמנו יותר ממה שאנו חושבים שאנו יודעים. ובכך הפורום מהווה מקום טוב לגדול בו. אני מזמין אותך לגדול ולהגדיל יחד איתנו ולהשתתף בחום ובאהבה בכייף ובשמחה. תודה שבחרת להצטרף למשפחה כה נהדרת, כה תומכת, וכה מפרגנת. הפעם לא תקבל ממני תמונה אירוטית כמו שכל חבר מקבל. אלא הפעם אני ההאחל לך עם תמונה מקסימה לדעתי חג שמייח שחרור קל ונעים
זוהי התמונה ושתהיה לך אזרחות נפלאה ומדהימה ושתהיה החייל המשחורר הכי גאה
שנה טובה ומתוקה

S h a m i

New member
ברוך הבא טיפטיפון!!!

איחולים על השחרור... זכור לי במעורפל כמה מהנה ומשחרר זה היה... מקווה שתהנה באזרחות בכלל ובפורום בפרט! רק טוב! שמי

tiptipon2

New member
איזה חמודים כולכם ../images/Emo140.gif

תודה רבה על קבלת הפנים החמימה שלכם זה עושה לי חשק לרצות להכיר את כולכם יש לי הרבה לספר לכם עליי ועל אירועים שקרו לי בצבא ביי לבנתיים

למעלה