שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני פה פעם ראשונה ואני שמתי לב שיש פה אנשים...(שאני לא יזכיר את שמם) ש-ב-ו-ג-ד-י-ם בתפוז ! חוצפה !!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן רציתי לשאול משהו והחכמים מבינכם בענייני אהבה מתבקשים להתייחס . ש` : איך אני גורמת לאקס שלי להבין שאני כבר לאאאאאאאאאאא חברה שלו יותר ובואתו זמן לא לפגוע בו ? שיהיה לכם אחלה של שבוע , תעשו חיים ... ביי ביי- פיפי המרוקאית. :cool:

היי פיפי יא מרוקאית!!

אז ככה... לא שאני מבינה באהבה.... או משו... אבל. סתם התחשק לי להגיב לך.... אז ככה... הממממ.... חשבתי על זה הרבה....(תתחשבתי שלא ישנתי מלא מלא מלא זמן.. ואוו איזה ממממ.......לא יודעת כמה שעות... :))) ) פשוט תזמיני אותו לאיזה כוס קולה.... או פאנטה לימון. מה שבא לך..... ותגידי לו... X יא חמוד...תקשיב... זה לא זה... זה ניגמר... זה לא אני זה אתה חחחחח אופס ההפך... או שלא... חי חי חי הקיצר.. שיהיה לך......גוד לאק..... ויומטוב.... בה ביי....

היי מקופלת...

אז קודם כל תודה על היחס... בקשר לעצה אני לא כ``כ בטוחה שזה יעזור ת`אמת כבר ניסיתי משהו בסגנון , הבן אדם לא קולט. נ.ב - אני בטוחה שאת מתוקה אבל אני אישית מעדיפה מקופלת חומה שיהיה לך יום טוב ותמשיכי להתכתב ...ביי ביי פיפי!!!

ב א ר י

New member
פיפי וקופילית !!!!

אבקש לכתוב מעט בסגנון יצירתי יותר,תרבותי יותר לא בסגנון העשרים פלוס. קופילית את יודעת מה כוונתי,נכון? תודה לכן בנות חמודות. המשיכו לכתוב יצירות שנוכל לקרוא. בארי

למעלה