שלום לכולם

שלום לכולם

קוראים לי יפעת ואני במגמת תיקשורת, עד סוף השנה אננו צריכים לעלות סרט והנושא שבחרנו זה כוכב נולד בחרנו להיתמקט או בנינט או בשי או באחד מאלה שלא עלו לגמר לכל אחד כבר כתבנו בערך תסריט ואנחנו נלך על זה שיראה נכונות להישתתף, אני פונה אליכם במטרה לבקש עזרה כי לי אין ממש דרך להגיע אליהם אז הייתי רוצה שאם מישהו מכיר אותם או יכול לעזור לי לצור איתם או אם צוות ההפקה של כוכב נולד קשר שיודיע לי. אני גם צריכה מעריצים אבל ממש מעריצים רציניים שלא תיהיה להם בעיה להיתראיין ואם נצליח אז נארגן מיפגש שלו עם נינט או שי או משזה לא יהיה שנעשה אליו את הסרט. זה באמת חשוב לנו ומי שיכול בבקשה שיצור איתי קשר email : [email protected] שוב תודה רבה לכל אלה שיראו נכונות לעזור.

EdEn and NiCkY

New member
יפעתוש אני יודעת איך להגיע לשי בערך

אבל אני צריכה לשואל את בת דודה שלי שתישאל אותו אז אם זה היה מוכן לחכות שבוע אז אני ישאל.... אני מקווה שתצליחי בפרויקט הזה...

aYaLoLy

New member
היי../images/Emo70.gif את הייתב....../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

פורום דה קולינג
נכון
בכל מקרה תעשי על מורן
הבנאדם הכי מוכשר שם!|

עדן ולכל השאר

קודם כל תודה על ההיתיחסות :) עדן כן זה יכול לחכות שבוע אבל בבקשה תנסי! תודה!!! את לא יודעת כמה זה חשוב לי לילדה ששאלה אותי על דב קולינג כן הייתי שם אני חולה עליהם אבל אין לי זמן להיכנס לפורומים אני ביב ומציפים אותנו במיבחנים לילדה שאמרה משהו על מורן מכוכב נולד, יש לך איך להשיג אותו? אשמח אם תעזרי לי. לאלה ששאלו על שירי אני מיצטערת אבל אני ושאר הבנות שעושות איתי תסרט לא הכי אוהבות אותה נכון שהיא שרה מדהים וניראת חבלז אבל אנחנו צריכות מישהו או מישהי שיש מצב שיגדישו לנו מזמנם ולא ניראה לי ששירי תגדיש אפילו כמה דקות מזמנה לבנות ממגמת תיקשורת בעיר תקועה אי שם - בלי להעליב אף אחד להפך יש משהו בסנוביות שהופך אותה למעניינת כזאת אבל ניראה לי שזה יהיה חיים קשים לעשות עליה סרט.

גויבה

New member
אני אשמח

לעזור ואני רוצה להשתתף אבל קודם כל איפה אתם גרות? ודבר שני אין לי כלכך קשר לכוכבים וחבל!!!

אנחנו מהמרכז ליד פתח תקווה

ברגע שהסרט יתחיל לקבל תאוצה אחת הסצנות שאנחנו רוצות זאת סצנת מעריצים אז אני מניחה שאני ינסה לארגן לכם מין מיפגש פורום באזור שנח ואני יבוא לצלם ולראיין ומי יודע אולי ננסה לעשות מפגש מעריצים אם אחד מהם.

flowers girl

New member
חח אני רוצה להיות מעריצה../images/Emo70.gif

כאילו.. אני מעריצה אבל אני רוצה להופיע בסרטט

אפשר להבין מה רע

בזה שבחרנו לעשות סרט על זה? עזור את העובדה שהמורה שלנו חושב שזה נושא מאוד מעניין. זה תופעה שקרה בארץ שמה לעשות תרצה או לא נגעה בהרבה אנשים ומכוון שאנחנו עושים סרט דוקיומנטרי מצאנו לנכון לעשות על תופעת כוכב נולד

למעלה