שלום לכולם!!!

avitalp

New member
שלום לכולם!!!

שקט לאללה כאן היום.... חני - גם אני אשמח לדעת מה שלומך? (ולא שכחתי... את הקפה.....) קונפוז - לא יודעת מה קורה עם מוישה, אבל נראה כאילו גם אתה נטשת (הייתכן???) תלתלית, אוריאנה, שונית - לא מתאים לכן השקט הזה..... עד שתגיעו, אני שולחת ברכה ליום נעים, עד כמה שהיום הזה יכול להיות...... אביטל

KONFUZ

New member
גוד מורנינג אביטל..

שולח לך שיר עם פרח וקפה בטעם וניל.. קונפוז~

חן.

New member
למה?

למה אתה רק בן 33???!!! :-( אני שאוהבת פרחים ומשתגעת על קפה בטעם וניל.... ולא מצליחה להיפטר ממוישה...

KONFUZ

New member
תקשיב טוב מוישש

לך ליערית שלך ועזוב את חן המתוקה בשקט... הזהר בטרם אכנס בך חזיתית!!! י`עלוקה! B-p קונפוז~

חן.

New member
אביטלי

כמה אני שמיחה שלא שכחת את הקפה :) נחכה קצת שמוישה יעזוב ויהיה שקט מהחגים אז נשמח את עצמינו בקפה מהביל, ועוגה כזאתי עם הרבה קרם, ועוד כמה איסורים - על כל שונאינו הקלוריות... ;-)

avitalp

New member
בינתיים....

נשתה קפה וירטואלי עם קונפוז.... ולך קונפוז, יקירי, תודה על השיר..... על הפרח (ריח נפלא) ועל הקפה (אח, הארומה.....) :) אביטל

KONFUZ

New member
עשיתן לי את הבוקר !!

חו ואביטל.. אני מעניק לכן אירוס כחול(לכל אחת כמובן) הפרח האהוב עלי! אתן תשתו את הנס וניל..אני את השחור עם סגריה חזקה וטעימה והכל סבבי בביניו.. קונפוז~

avitalp

New member
זה גם הפרח האהוב עלי.....

ואם אפשר לבחור קפה אחר - אז אני בעד ``הפוך``....

KONFUZ

New member
כןןןןןןןןןןן

גם אני מעדיף הכי הכי הפוך! ואני מכיר כמה מקומות שההפוך שם הכי הכי טעים! קונפוז~

avitalp

New member
תגלה לי?

או שזה סודי?? :cool: אני, אגב, הכי אוהבת את ה``לאטה`` של סטארבקס.... אביטל.

KONFUZ

New member
האמת היא ש..אממ....

אין כמו לבלות עם אשה נעימה ורומנטית.. תוך כדי שתייש ספל קפה אייכותי ואכילת עוגת גבינה טובה!! קונפוז~(מתרפק על ימים יפים בחייו)

חן.

New member
אממממ........

קפה נמס בטעם וניל במאג גדוללללל ועוגת גבינה עם פרורים פריכים כאילה למעלה... סליחה, אני מפריעה לכם? ;-)

KONFUZ

New member
בינתיים לא.. ;-)

עדיין לא הבנתי אם היא ``מתחילה`` איתי.. או שסתם נחמדה! קונפוז(חושב)

KONFUZ

New member
נ.ב

אם לא הייתן וירטואליות היתי מזמין אתכן בערב לקפה, עוגה, שוקולד, וסימפטיה! קונפוז..(אדיב)

avitalp

New member
``היא`` חזרה.....

מהדרך ממשרה א` למשרה ב`.... ואיך היה מתאים לי קפה עכשיו... עם עוגת גבינה... ;-) את/ה/ם עוד כאן?

avitalp

New member
תמשיך.....

לחשוב. גברים חושבים הם הזן המועדף עלי..... :cool:

למעלה