שלום לכולם

D r a m b u i e

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה בקשר לנקיון ואשמח אם תוכלו לעזור לי הספות בסלון הן מבד שתופס המון אבק, יש עצה איך לנקות??

יש משהו

וזה טיפ שקיבלתי מאיזו זקנה שעבדתי אצלה כשהייתי נערה אז ככה: לוקחים מגבת גדולה, מרטיבים אותה וסוחטים ואז מניחים אותה על הספה ומתחילים לחבוט עם חובט שטיחים,,,, האבק לא מתעופף לכל הכיוונים ונתפס במגבת הרטובה, מנסיון, זה עובד

רותי ים

New member
שואב אבק לא עוזר ?

בכל אופן אצלי כל הספות והכורסאות בציפוי ניילון.

רותי ים

New member
סליחה לא ניילון אני מתכוונת

לציפוי פלסטיק שקוף מיוחד לספות מבד זה מתלבש על הספה יפה. אולי גם זה מוזר בעינייך אבל פה בשכונה יש את זה לכולם זה שומר על איכות הבד.

ניני51

New member
בספות שלי אין אבק כי העוזר שואב

את האבק מהם. אבל מצטבר שם שומן של האנשים יחד עם אבק וחייבים לנקות את הספות יותר טוב. אז אני מביאה פעם בשנתים חברת ניקוי. זה עולה הרבה. ואני חושבת שלפעם הבאה אקנה סלון מעור, למרות שאני מתה על הסלון שלי. הייתם מאמינים שיש לי סלון שהבד שלו כולו פרחוני כמו גינה של וורדים על רקע לבן. אחרי הניקוי הכל חוזר להיות מדהים ושוב קשה לי להפרד מהסלון. זה לא סלון מהארץ לכן הריפוד המיוחד הזה. יש לי את הסלון הזה כבר 15 שנה וכבר עבר 7 ניקויים והבד ממש נראה חדש. בכסף של ניקויים כבר יכולתי לקנות סלון עור יקר.

אין מה לעשות נגד אבק ...

לכן הפעילי כל יום את שואב האבק ... אני אישית לא אוהבת לכסות את הסלון ..כי ככה לא רואים את היופי שלו ...לי יש סלון מעור בצבע קרם ...אני מנקה אותו מאבק בעזרת מגבונים לחים ... [היות ויש לי ילדים קטנים ...אצלי אחה"צ הסלון עם כיסוי מבד (סדין זוגי גדול מבד מגבת נעים) כי אחרת הסלון יהיה בצבע שוקולד או סוכריות עם קצת שוקולית ופטל
]

D r a m b u i e

New member
תודה לכולם על התגובות

שואב אבק עוזר - אבל למי יש כח לחבר אותו כל פעם... אין לי שטיחים בבית, ככה שרב הזמן השואב מפורק בארון וחשבתי שאולי המציאו כבר משהו קצת יותר פשוט... לא נורא, נחבר את שואב בכל זאת

אצלי, השואב עובד בלי הפסקה

בגלל הלכלוך של הילדים. אני שואבת גם את הרצפה....

חחחח...נויה

ואני חשבתי שאני "המשוגעת" היחידה .... עכשיו אני רואה שיש עוד "משוגעת" אחת ....

למעלה