שלום לכולם

the kiler

New member
שלום לכולם

אני חדש פה אני חולה על הרוק הישראלי הישן(של שנות התשעים) על להקות כמו מופע הארנבות, איפה הילד,התקליט ה1 של מוניקה סקס,זקני צפת וכל השאר הרוק הישראלי של שנות ה2000 לא מגיע לרבע מאיפה הילד או את מופע הארנבות המשובחים יש לי חבר שגדל בקיבוץ ליד למדנו יחד(גדי אילמן ממגל מכירים?) הוא היה חולה על הלהקות האלה ועכשיו הוא הוציא דיסק יחד עם "בוטן מתוק בקרקס" אבל לדעתי הרוק הישראלי הנוכחי מת

שלום לך..

אה וחבל מאוד שאתה חושב ככה.! יש להקות רוק מצויינות... שעדיין קימות. ולפי דעתי בזמן האחרון יש שיפור ונוספו להקות חדשות זה רק הולך וגדל.. לפי דעתי....

yuli c

New member
אני מסכימה עם שירנציקן...

בכל אופן wellcom!!! ומקווה שתהנה בפורום!!! :)))

lonely TearDrop

New member
ברוכים הבאים../images/Emo79.gif../images/Emo70.gif

אני דווקא די מסכימה איתך.. די מאוד אבל יש הרבה מהרוק הישראלי הישן (שנות התשעים) שקיים וחי גם היום.. כמו אביב גפן והיהודים למשל.. יש המון אמנים שהתחילו בשנות התשעים שהיו מאוד מוצלחים לדעתי אז אבל היום יש מן הרגשה כזאת שהרוק הזה הופך לפופ לדעתי אמנים מצויינים שירדו הם: ירמי קפלן, דנה ברגר, חמי רודנר, מוניקה סקס.... אני מאוד מעריכה את האמנים האלה על המוזיקה שעשו בעבר, אבל היום הכל ממחזר את עצמו וחמי רודנר לא יהיה טוב כמו שהוא היה עם "איפה הילד?"... נקווה שהמערכת/ פטיפון/ טייפ לא יפסיק לנגן רוק ישראלי אי פעם..

ברוך הבא!!! ../images/Emo6.gif

לדעתי אתה די צודק (ולצערי...) בכל מקרה, ברוך הבא! ודרך אגב, גדי אילמן מנגן גם על הגיטרה החשמלית (אם אני לא טועה) בהרכב ה- Flying baby ~יום נעים~

Alexco

New member
כל עוד יש משינה יש רוק ישראלי חי../images/Emo98.gif

וכל האנשים שגרים בחורים עושים מוזיקה טובה כי אין להם מה לעשות חוץ מלנגן [לא נעים, אבל נכון].

למעלה