אני מרגישה בטוחה מאוד בכל מצב
חברה שלי שהפנתי אותה אליו - הלכה עם בעלולה והוא יותר נלחץ מאופן הבדיקה, הואגינלית. פשוט עשה לה מוות! מתברר שגם לרופא אחר הם הלכו ביחד וזה רופא די לא משהו.. לבעלים פשוט יש תחושה של קינאה לגבי האזור הזה של נשותיהם, בגדול נראה לי שהם יודעים שאנחנו הולכים אליהם לבדיקה מסויימת אבל מעדיפים לחשוב שזה חיצוני. בכל מקרה הרופא הראשון שלי, כשעליתי לכסא והרמתי את הרגליים הוא הגיע לי בדיוק עד הגובה של הכסא - הוא לא הצליח לבדוק אותי מרוב שהתפוצצתי מצחוק כל זמן הבדיקה, השני כנראה היה באלרגיות מטורפות כל הזמן התעטש , לדר' שניידר הגעתי בעקבות פיטריה שבמשך שנה לא עזבה אותי והרופא המתעטש כל הזמן היה אומר לי משהו אחר: זה בגלל שחבר שלך בוגד בך (אז עוד היינו חברים וזה התפתח לריב עצבני), אח"כ הוא אמר לי מחוסר היגיינה (אח"כ התברר לי שמי שיותר מידיי היגיינית פשוט כל הPH הולך עם כל השטיפות הוגינליות הלא מומלצות האלו) בקיצור אפשר להבין שדי סבלתי ואז הגיע דר' שניידר שבפגישה אחת שלקחה חצי שעה הוא הציל אותי פשוט US ואגינאלי ואח"כ עם חומף הוא ניקה לי את המקום , נתן לי כדורים והפיטריה כבר לא חזרה יותר מ- 6 שנים
אני לא הולכת אליו כרגע כי דר' חיימוב יותר קרוב לי , אבל כן מה איכפת לי רופא חתיך