שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה ואם אני פה סימן שגם אנחנו "לקראת הריון", יש לי שאלה למישהו יש המלצה על קופא נשים באזור. עברתי לפני שנה מתל אביב לאזור גדרה, אני מחפשת רופא נחמד, הייתי אצל פרופ' אחד אנטיפט מאזור רחובות, אה! רופא השייך לקופת חולים כללית.

Galit29

New member
קופא=רופא אני מניחה../images/Emo13.gif

הרגת אותי......תכנסי ללוח של המלצות של בנות פה בפורום בטח יש איזה רופא שיהיה לך טוב. בכל מקרה שיהיה לך קצר פה והרבה הילולות והכי חשוב ברוך הבא.

שלום גם לך וברוכה הבאה../images/Emo20.gif

צר שאין לי תשובה , אבל רציתי לקבל את פניך ולאחל לך הקלטות מהירה כאן.

blue4u2

New member
ברוכה הבאה לפורומינו ../images/Emo24.gif

והיקלטות מהירה ותקינה

../images/Emo45.gifיש רופא בראשל"צ

הי, אני חדשה פה וממש במקרה הגעתי...גם אני בין המנסות. אני עברתי מרופא אנטיפט לרופא מדהים בראשל"צ אבל אני במכבי ולא יודעת אם הוא מקבל גם כללית (לפעמים יש כפילויות...שווה בדיקה) קוראים לו ד"ר אורי זילבר. חפשי אותו במדריל הכללית. בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

רשימות של רופאים תוכלי למצוא בלוחות הפורום. ובהזדמנות זו אני מזכירה להוסיף את ההמלצות לשם

תמרלה

New member
לא מאזורך אבל מברכת אותך

ברוכה המצטרפת, מקווה שתמצאי מהר רופא כלבבך!

hagaram

New member
ד"ר אשכנזי מיכאל

מקבל בבריאות האישה ברשל"צ, רופא מצוין, יסודי ונעים וגם צוות האחיות שם מקסים אני נכנסתי להריון בעזרתו האדיבה........... ממליצה מאוד שיהיה בהצלחה ומהר

Galit29

New member
יו איך שכחתי את דר' שניידר

אני מוסיפה את הפרטים שלו ללוח. אני טיפלתי אצלו באופן פרטי לפני הרבה זמן. אני חושבת שהוא שייך לכללית. הוא מקבל באסותא בת"א, באסף הרופא ויש לו מרפאה בלוד. הוא מדהים, מסביר לך הכל ובעיקר חתיך אמיתי!

תמרלה

New member
גלית-אם הרופא חתיך אמיתי זה טוב?

גליתוש הפעם את הרסת אותי מצחוק :"העיקר חתיך אמיתי"!! זה משנה בכלל? אני בכלל מעדיפה להתיחס לרופא שלי כ-אה-מיני חסר זהות לחלוטין! ומה שחשוב לי שהוא אנושי סמפטי, רגיש ו..עם חוש הומור...(נשמע כמו מעומד לדייט או לתוכנית המטומטמת של שרון...?) מה שהעיקר הוא להרגיש בטוחה בידיים שלו! במובן הפיזי והתמיכתי והמקצועי ושאת יודעת שאפשר לסמוך עליו! חוץ מזה תגידו לי אם הרופא חתיך -זה לא מלחיץ את הבעל??? ואתם יודעים מה אומרים על השפעת הלחץ ומה גברים חושבים על רופא הנשים שלכן!!

Galit29

New member
אני מרגישה בטוחה מאוד בכל מצב

חברה שלי שהפנתי אותה אליו - הלכה עם בעלולה והוא יותר נלחץ מאופן הבדיקה, הואגינלית. פשוט עשה לה מוות! מתברר שגם לרופא אחר הם הלכו ביחד וזה רופא די לא משהו.. לבעלים פשוט יש תחושה של קינאה לגבי האזור הזה של נשותיהם, בגדול נראה לי שהם יודעים שאנחנו הולכים אליהם לבדיקה מסויימת אבל מעדיפים לחשוב שזה חיצוני. בכל מקרה הרופא הראשון שלי, כשעליתי לכסא והרמתי את הרגליים הוא הגיע לי בדיוק עד הגובה של הכסא - הוא לא הצליח לבדוק אותי מרוב שהתפוצצתי מצחוק כל זמן הבדיקה, השני כנראה היה באלרגיות מטורפות כל הזמן התעטש , לדר' שניידר הגעתי בעקבות פיטריה שבמשך שנה לא עזבה אותי והרופא המתעטש כל הזמן היה אומר לי משהו אחר: זה בגלל שחבר שלך בוגד בך (אז עוד היינו חברים וזה התפתח לריב עצבני), אח"כ הוא אמר לי מחוסר היגיינה (אח"כ התברר לי שמי שיותר מידיי היגיינית פשוט כל הPH הולך עם כל השטיפות הוגינליות הלא מומלצות האלו) בקיצור אפשר להבין שדי סבלתי ואז הגיע דר' שניידר שבפגישה אחת שלקחה חצי שעה הוא הציל אותי פשוט US ואגינאלי ואח"כ עם חומף הוא ניקה לי את המקום , נתן לי כדורים והפיטריה כבר לא חזרה יותר מ- 6 שנים
אני לא הולכת אליו כרגע כי דר' חיימוב יותר קרוב לי , אבל כן מה איכפת לי רופא חתיך

Galit29

New member
תאמיני לי שאני הייתי יותר בשוק

כמעט ולא התחתנתי עם הבעלולי היפה שלי בגלל שהייתי בטוחה שהוא בוגד בי ומדביק אותי במחלות. בכל מקרה מבורך הפורום הזה וכל פורום או מקור מידע אחר כי עכשיו אני מהזה לא סומכת על רופאים חבל על הזמן.

פּוֹנְג

New member
זו לא מטרת הפורום ../images/Emo13.gif

מטרת הפורום היא שיהיה לך מידע על מה שעובר עליך שיהיו לך כלים לעמוד מול הרופא ולשמוע את מה שהוא אומר וגם להקשיב באופן ביקורתי אם יש צורך. מטרה חשובה לדעתי היא שהמידע הוא כבר לא נחלת הרופאים בלבד, אלא גם המשתמשים האחרים (הפציאנטים)

Galit29

New member
נו בסדר.... התכוונתי

שעכשיו אני יודעת דברים שלא ידעתי בעבר, מעבר לזה יש מאמר למעלה שמספר על בדיקות שכדאי לנו לעשות ולא מספרים לנו עליהם. זה לא שאני לא סומכת על רופאים אבל אני יודעת מה לבקש ומה לשאול ולא הולכת כמו עיוורת אחרי מה שהם אומרים.

למעלה