שלום לכולם

גיZמו

New member
שלום לכולם

מחר אני רוכש D10. מעבר לדברים הרגילים שמאפיינים קניה של כל מצלמה חדשה למה לשים לב בקניה הספציפית הזאת? טיפים? אני קונה עם המצלמה סט בטריות נוסף ו 2 כרטיסי זיכרון של 256MB כל אחד. האם הגריפ האנכי הוא תוספת שממש צריך או שהוא יותר בשביל הנוחות ולא מצדיק את המחיר שלו? כמה משפיע הפקטור של המצלמה (60%)? קראתי המון על המצלמה הזאת אבל אני מאמין שאין כמו התנסות אישית מהמצלמה... אז אם יש למישהו כאן איזו שהיא חוות דעת אני אשמח לשמוע עליה.... תודה על כל תשובה.

גיZמו

New member
אתה רומז שאני צריך לקנות קנון

ואז לכתוב עליה ניקון? לא חבל? סתם ככה להרוס מצלמה טובה? ב
כן?

גיZמו

New member
ובזאת גם רואים את המבזק

בכל מקרה... יש למישהו דיעה על ה D10?

efyw

New member
מבזק זה פלאש?

האם מבזק הכוונה לפלאש או שזה משהו אחר?

snow goose

New member
אל חשש

ה-d10 היא הDSLR המשתלמת והטובה ביותר מבין מתחרותיה. מחירה אטרקטיבי ואם יש לך עדשות ומבזקים ממצלמת הקנון האנלוגית שלך - הרווחת !.

יש לי רק חוו"ד חיובית עליה - אפילו

שלא צילמתי בה - אני משתמשת בדגם הקודם - הD60 - ואני מרוצה ממנו 'עד הגג' כמו שאומרים - עם איכויות ונוחיות שאין להשוות אפילו למשוכללות במצלמות הקומפקטיות הדיגיטליות,כולל הדמויות רפלקס,ויהיו הכי יקרות הקיימות. אותו הדבר הרגשתי בפוג'י הS1 Pro המיושן - שמאז יצא לו מחליף בגירסה מאוד משופרת. אז ה10D הוא אותו הדגם עם מיקצה שיפורים - אז בטח שמשובח - ומציע כמה אופציות נוחות יותר. כמובן:תלוי מאוד בעדשות שמצרפים לגוף,אחרת התוצאות ייראו באמת כמו מ'קומפקטית' ויצריכו המון עבודת תיקון במחשב, שלא תמיד תעזור,או יגרמו לפיספוס הזדמנויות צילום או הצגה לא מתאימה של נושאים מסוימים. יש כמה סקירות בפורום 'אמנות הצילום'(215) בחלק המאמרים לגבי ציוד - גם מידע עליה - תעשה שם חיפוש. (הפורום כאן נפתח לא מכבר ועדיין לא החלטתי אם שווה להעביר לכאן את החומר או ליצור לו 'ספריית קישורים' מכאן - כך או כך המון עבודה - ועדיין לא הגעתי אליה - המון זמן
)

למעלה