שלום לכולם

סלסלולה

New member
שלום לכולם

קוראים לי מירב אני בת 18 ורוקדת סלסה חצי שנה... זאת הפעם הראשונה שלי כאן ואשמח להכיר את כולכם...אני מכירה כאן את night girl ואת ג'ני....ואשמח להכיר את השאר...:))

סלסלולה

New member
שירה!!!!!!!

שירוש!!!!!! אחותי!!!!!! מה המצב??? לא זיהיתי אותך...יווו סליחה!!!! מה קורה אחותי.... ברגע זה אני מדברת איתך ב-3 מקומות שונים...איזה קווול

Dshira

New member
הא

חחח מטורפת!!! אשכרה ב-3 מקומות שונים, שאני אצלצל אלייך??? :) לא יפה שאת לא מזהה אותי! בעיקר כשאני שלחתי לך קישור לפה!

סלסלולה

New member
חחחחחח

כן תתקשרי אליי מהבית שלך ותשלחי לי הודעה מהפלאפון שלך ואז בכלל יהיה מגניב... לא ראיתי בכלל שרשום שירה....תהרגי אותי וזהו?!!?!?? טוב בבואי לא נציף גם כאן את הפורום...גם ככה עשינו סיוטים עם ההצפות להרבה אנשים...

jennie 00

New member
מירבוששששששששששששששששש../images/Emo24.gif

מה קורה????? וד"א מנהל הפורום "שחרחר מתוק" הוא לא אחר מאשר... טללללללל
(לאטינו לובר\LATINO LOVER)

סלסלולה

New member
ג'ני!!!!

מה!?!?!?!?!?!?!?! מה זה פגישת מחזור של "יניב ילון"....חחחחחחחחחחחח איפה צחי, איפה טל, שירלי ונתלי???? איפה כוולם?!?!?!

אמממ

צחי לא נראה לי רושם פה טל רושמת - טלטולה נתלי גם רושמת (אבל לא בטוח.. אני כבר לא בטוח מרוב כל הפורומים שאני נמצא בהם
) אממ שיר רושמת פה (סלסה אווי - משהו כזה אלצ יניב ילון ואצלנו SHIR_SALSA) ו...אני
גם שפיצר רושם פה (אחד הותיקים פה) אממ לירון (אם את מכירה אותה) הייתה רושמת פה פעם.. לא יודע לאן היא נעלמה.. ו..חוצמזה יש פה עוד אנשים שאני בטוח שתכירי אותם עם הזמן..

סלסלולה

New member
:)

את צחי אני אשכנע לרשום טל ונתלי גם רושמות!??!!? וואלה? איזה נחמד... אתה מדבר על שירןאוואי? ראיתי בפורום השני שיר סלסה אבל היא לא רושמת שם משום מה שפיצר ן הסתם ירשום...הוא רושם בכל מקום את לירון אני מכירה... מה זה אף אחד לא קרא לי?!?!?! שירה אמרה לי על זה רק עכשיו....

תגובה

ככה אתה מכיר אותי???? אתה לא מתבייש.... אפילו רשמתי פה כמה הודעות...... נעלבתי קשות .... טל.... באמת..

סלסלולה

New member
תגובה...

צחי, אם לא שמו לב אליך, כניראה זה בגלל שאתה לא חשוב...אפילו טל לא ידע שאתה כאן...חחח

תגובה

לכי תחפשי מי יסובב אותך.. יפיל אותך על הרצפה וכו.... את יודעת מה אין בעייה בפעם הבאה שנפגש... נמשיך עם הסיבובים... :)

סלסלולה

New member
תגובה...

אתה יודע מה? אני אלך לחפש את מי נפיל (!) על הריצפה....אולי נוכל להעיף עוד אנשים...

בטוח../images/Emo35.gif

אני לא עד כדי כך סנילי.. אף פעם לא ראיתי הודעה שלך
הנה, גם שירה לא ידעה שאתה פה.. חחחח
לא נורא עכשיו אנחנו יודעים שאתה פה

jennie 00

New member
בלי להעליב אבל...

באמת מתי אתה פה...לא ראיתי הודעה אחת שלך...

Dshira

New member
כבר נבהלתי

חשבתי שאני עד כדי כך סנילית :) תפסיק לעבוד על כולם לא היית פה אף פעם וזהו

למעלה