שלום לכולם!

omri85

New member
שלום לכולם!

חבר טוב שלי נמצא בניו יורק ורוצה לקנות מצלמה דיגטלית ההתלבטות העיקרית היא בין קנון G5 לסוני F717 להפתעתי הרבה המוכרים בB&H ובחנויות נוספות המליצו לו דווקא על הקנון האם באמת הצבעים בקנון טובים יותר מבסוני(שידועה כבעלת אופטיקה מעולה)??? האם נוח לצלם עם הקנון על אף שהיא קומפקטית ולא דמויית SLR (כמו הסוני)?? ושאלה אחרונה-אם הוא יחליט ללכת על הקנון האם יש שינוי משמעותי בין הG3 לG5 שמצדיק 190$ הפרש(חוץ מזה שאחת היא 4 מגה פיקסל והשנייה 5)?? תודה וערב טוב עמרי

idohal

New member
בין ה- G5 ל 717 אין לי ספק במה אני

הייתי בוחר ולא בקנון. אבל כל אחד והעדפותין ישנם אנשים שלא מוכנים להסתובב עם מצלמה יחסית גדולה ורוצים את הקומפקטית שאיכותה אינה במרחק כה רב. כאן תוכל למצוא השוואה של G3 ו G5. הרהב שינויים אך צריך לזכור כי רזולוציה = איכות. קשה לומר למישהו אחר תוציא $190 כל אחד צריך לחשב את העדפותיו בהתאם ליכולתו הכספית ורצונותיו באשר לאיכות. ישנם כאלה שיתפשרו וישנם שיוציאו.

שניהם דגמים מעולים ומשוכללים

אולם שני סוגים שונים: האחת - מצלמת כוונת והשניה - דמוית רפלקס. לכל אחת יתרונות וחסרונות. מה שיקח - לדעתי לא ייפול. לקנון יש כמה יתרונות - לגבי,למשל,שמשתמשת בכרטיסי הקומפקט פלאש (ויש לי אוסף לא קטן - חבל להשקיע שוב באוסף כרטיסים שונה - זה מגיע למעל 1000 ש"ח לפחות,למצלמת 5 מגהפיקסל. משתמשת בפלאש של קנון - שכבר יש לי ממצלמת הפילם, קטנה יותר, וביצועים מוכחים. בעיה - צריך מתאם לעדשות נוספות,ולפילטרים,בטח גם מהירות סגר מירבית נמוכהיותר,וזום חשמלי מעצבן הסוני= יש לה גם קהל מעריצים לא קטן,ומי שאוהב את צבעיה הדיגיטליים,יהנה הנאה מרובה.ובכלל - יתרונות דמויות הרפלקס. כסוג המצלמות הקומפקטיות-ולאחר שניסיתי כמה - זה הסוג המועדף עלי-דמוי רפלקס (כאילו).אולי בגלל שמרבה להשתמש בפוקוס ידני...אופציה בלתי אפשרית כמעט במצלמות הכוונת הדיגיטליות ושאינה נוחה לביצוע בכלל.

למעלה