שלום לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayakov

New member
שלום לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שנים שלא הייתי פה! אבל אני חושב שתסלחו לי כי פשוט הייתי בטירונות אבל זהו, ביום רביעי שעבר סיימתי ועכשיו יהיה לי הרבה יותר זמן. אז תספרו מה חדש פה??? שמתי לב שהפורום די נטוש, מה קרה???

shirakl

New member
איך היתה הטירונות../images/Emo35.gif

לאיזה תפקיד אתה מיועד
ספר קצת חוויות, לתת לנו טיפים וכל זה

ayakov

New member
טוב אז ככה

אני עתודאי, מה שאומר שאני ממשיך י"ג י"ד ולכן אני עדיין לא מיועד לשום תפקיד ועשיתי כולה טירונות 02. אבל שלא יהיו לאף אחד אשליות שזה קל וכאלה אז נכון שאין כאן מסעות של 50 ק"מ אבל יש מספיק דברים מעצבנים. רוב הזמן יושבים בכיתה וממש לומדים על כל מיני נושאים כמו עזרה ראשונה למשל ובחלק השני של הזמן אתם נותנים "הקשבים" (קצת קשה לי להסביר מה זה אבל אתם תבינו את זה מהר מאוד...) ההמלצה הכי טובה שלי זה פשוט לעשות מה שאומרים לכם, לא להתווכח, לא לחשוב על הסיבה והכי חשוב לא לסרב פקודה (גם אם יש לכם את הסיבה הכי מוצדקת בעולם, וזה מניסיון..) מי שמתעניין יותר מוזמן להכנס לאתר הזה שמסביר קצת יותר טוב ממני מה הולך בטירונות 02

ayakov

New member
בית ספר בראשל"צ

מאיפה אתה ?? אתה גם ממשיך י"ג???

OzzzzzY

New member
אמממ...

אני מבת-ים , וגם אני ממשיך י"ג (מכללת סינגלובסקי , ת"א)

Bichlula

New member
חחחח יייה הפורום באמת קצת נטוש...

אני מניחה שזה בגלל המעבר שקורה פה אט אט... גם אני לא הייתי פה שנים, עסוקה בלהנות מהחופש
אבל, אתה כבר יודע הכל... וכבר אמרתי לך אבל נחזור שוב! מזל טוב על סיום הטירונות!! המממממ זהו ואני שבוע הבא אהיה מאושרת באמת חחח, הממ אתה יודע למה כבר
הממממ זהו, יאלה בה ביי

למעלה