שלום לכולם

olgafrishman

New member
שלום לכולם

הי, ראיתי פה הרבה הודעות של אנשים חדשים בפורום אז גם אני חדשה (מאוד קשה לנחש)... האמת שאני די חדשה בכל עניין האומנות בכללותו...רק לפני איזה חודשיים שלוש התחלתי ללמוד ולכן רמת העבודות שלי בלשון המעטה לא מי יודע מה. אבל בכל זאת, עקב שאיפות גדלות רבות אני עדיין רוצה להיות ציירת. אז ככה, קודם כל כמה שאלות: א. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אלבומים של לוסיין פרויד. כי אפילו באינטרנט נורא קשה למצוא. פשוט ראיתי כמה ציורים שלו והתלהבתי..אז מי שיודע משהו מוזמן לתרום לידע שלי. ב. הייתי בשישי בחנות האומנות מול בניין האופרה (וכרגיל השם שלה ברח לי) וראיתי שם כל מיני מודעות על סדנאות וזה נשמע מעניין. אז אם מישהו יודע משהו אשמח לשמוע פרטים. באהבה, אול.

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

יופי שהצטרפת אלינו ונחמד שבאת!, לגבי לוסיין פרויד, אני ממליצה לך לחפש בכיוון חנויות הספרים במרכז תל אביב דוקא, או אולי באוניברסיטאות (דיונון). לגבי סדנאות זה לגמרי שיקול שלך, אני הייתי הולכת לכיוון של משהו יותר ממוסד אם את רצינית בעניין. שוב יופי שבאת אלינו. אפרת

olgafrishman

New member
תודה על התגובה

קודם כל,האם יש איזו שהיא חנות המתמקדת בספרי ציור? ועוד שאלה: דיברת על משהו יותר ממוסד, למה בדיוק את מתכוונת. ואם תוכלי אשמח אם תמליצי לי על משהו. כרגע אני לומדת עם חברה אצל מורה פרטית אבל אני לא מרגישה שזה מספיק. אול.

oren*

New member
אם לא תמצאי באחת מחנויות האמנות

בתל אביב, בקשי מסניף סטימצקי הקרוב לאיזור מגורייך - הם מביאים ספרים לפי הזמנה אישית. אני הזמנתי ספר שהם לא מייבאים באופן שוטף וצילצלו אחרי שבועיים בערך להודיע לו שהוא הגיע. בהצלחה
ובחרת לעצמך תחום מדהים להתעסק בו

olgafrishman

New member
מגניב

לא חשבתי על זה...זה באמת רעיון טוב... אגב מישהו יכול לספר לי איך אתם מביאים את הציורים שלכם לאתר (לא שהציורים שלי הם יצירות אומנות- סתם מה שהמורה שמה וכאלה)

היי יקרה, צריך לסרוק

אם אפשר יש לסרוק את העבודות ולהעלות אותן למחשב, או לצלם במצלמה דיגיטלית, העיקר שיהיה קובץ במחשב, בתחתי מסך ההודעה יש אפשרות להעלאת קובץ. לוחצים על הכפתור שכתוב עליו BROWSE ואז נפתח חלון חיפוש במחשב ממש כמו בכל תכנה רגילה, בוחרים בקובץ הרצוי ונותנים לו שם בשורה מתחת. ושולחים. מתה לראות דברים חדשים... אפרת

olgafrishman

New member
סורק אין

אבל מצלמה דיגיטלית ניתן לנסות להשיג... יהיה אבל חבל לאכזב הייתי מעדיפה שאנשים יחשבו שאני יודעת לצייר

למעלה