שלום לכולם

שלום לכולם

לוידעת אם אני בפורום הנכון אבל בכל זאת אספר לפני זמן לא רב התגרשתי מבעלי בגלל מריבה שטותית שנגררה עד לרבנות,,,, תוך זמן מאוד מאוד קצר היינו שנינו חפשיים ופתאום, כמה חודשים אחרי, אני מבינה את השטות שעשיתי ופתאום אני מתגעגעת אליו ואני מנסה לצאת ולהכיר בחורים אחרים אבל אף אחד לא עושה לי את זה, לא נהנית בחברתו של אף גבר, מרגישה חרא בכל פעם שאני יוצאת עם מישהו ולרוב מבטלת פגישות לגמריי אני אובדת עיצות כי אני יודעת שיאללה הגיע הזמן לדפדף ולעבור הלאה ובאמת באמת שניסיתי, אבל בשבועיים האחרונים הבנתי שזה בלתי אפשרי מבחינתי לדפדף לדף הבא אשמח לשמוע אתכם לילה טוב

shiraz2

New member
את בהחלט בפורום הנכון...

אחח... נשים.. אני בחיים לא יצליח להבין אותנו.. אני ממש מצטערת בשבילך, קשה להיות בסטיאוציה שלך ואני תוהה... האם את רוצה אותו בחזרה רק כי הוא לא שלך? ומה דעתו, הוא מאושר במצב הנוכחי? אני חושבת שאת צריכה לחשוב עם עצמך עוד קצת, תנסי לצאת עוד, לבדוק כיוונים שונים. אני אוהבת להאמין כי כל דבר קורה מסיבה כלשהי. תנסי לברר עם עצמך ויותר חשוב- איתו איפה אתם רואים את המשך החיים שלכם. ושוב, אם זה לא יסתדר אל תשכחי שכל סוף הוא התחלה חדשה.
שולחת לך
, מקווה שיהיה טוב. שירז

sidi

New member
האם

זאת באמת היתה מריבה שטותית או שרק עכשיו ממרחק הזמן זה נראה לך? ויכול להיות שבאמת זאת היתה שטות ומיהרתם להתגרש נו אז.....? אפשר להתחתן שוב ואני לא צוחק. תנסי לברר איתו מה הוא מרגיש כלפי כל הנושא. אם יש מצב שאת בקשר איתו אתם יכולים לנסות להתקרב חזרה אפילו בעזרת יועץ.

ברוכה הבאה

קראתי את מה שכתבת שוב ושוב ואין לי תשובה חד משמעית לתת לך מצד אחד אני מבינה אותך אחרי זמן של ביחד פתאום להיות לבד זה לא נעים לא נחמד ובטח שלא כיף שלא לדבר על התחושה של הריקנות והמחשבות שבטח רצות בראש האם לא טעיתי ?... מה לעשות עם עצמי ??.... ועוד ועוד ומצד שני אני מאמינה שדברים נעשים כי ככה צריך להיות החיים הזוגים כמו הרבה דברים הם מעגליים כמו העולם כולו ולפעמים העיגול קטן ולפעמים גדול הוא חייב להסגר הנקודות חייבות להפגש ולסגור מעגל יש מי שלוקח לו תקופה חיים שלמה עם אותו בן זוג לסגור מעגל (ואז לפעמים אפילו מתים יחד או בהפרשים קטנים מאוד כי הייעוד נגמר) ולפעמים ממשיכים לחיות לבד אחר שנים רבות מאוד של יחד ועדיין מוצאים בן זוג נוסף כדי לסגור מעגל אותו לא מימשנו בזוגיות הקודמת (אפילו סבתא שלי בגיל 63 עברה לגור עם חבר מגיל 16....) ולפעמים הזוגיות מנצחת את המעגליות של החיים ונגמרת לפני הכל אז זהו גם זו דרך לראות את הדברים ולדעתי זו הדרך הנכונה לגבי החיים כולם יצא לי קצת ארוך אבל מקווה שהארתי לך דרך אחד מיני רבות שקיימות מקווה לפגוש אותך פה יותר אורלי

GALI02

New member
מממ...

נראה לי שאם התגרשתם אז אולי המריבה לא הייתה כל כך טיפשית ואולי אתם באמת לא מתאימים. אם זה המצב אז כנראה שהרצון שלך לחזור אליו(לעניות דעתי בלבד!) הוא פשוט בגלל הבדידות שאת לא רגילה אליה.כי כשנפרדים ממישהו אז הבדידות גורמת לנו פתאום לראות את הבן אדם באור חיובי ולשכוח את כל המינוסים. יכול להיות שאני טועה- אבל כדאי לך להסתכל עמוק פנימה(אם בכלל זה אפשרי) ולנסות להבין אם את באמת אוהבת אותו או שאת מרגישה לבד כרגע וזה מה שמשפיע עלייך.
גילי

שלום יקירה

יש המון זוגות שמתגרשים מה לעשות הקלות שבה נותנים את הגט יוצרת פרידה מיותרת אצל חלק מהגרושים (נכון שיש כמה שבאמת שם צריך להיות גרושים ושם דווקא אני לא יודעת איך זה נמשך ונמשך בלי סוף) אבל אליך אני מכירה גרושים גרושות שפשוט ההרגל המובן מאיליו הרסו להם את מה שהיה ופתאום אחרי שמתגרשים הזעזוע הזה מהיר את האיש/האישה שלא לדבר על כך שהרבה פעמים מבינים שבחוץ והלבד הוא לא הכי טוב/שווה ואז חושבים פתאום עושים חשבון נפש לפעמים שאחד הצדדים פתאום רואה שהצד השני מתחיל לפרוח מתחיל להיות כמו משהו מההתחלה שהיתה טובה ואליה מתגעגעים אז הרבה פעמים מתחרטים אבל לא תמיד זה אבוד והראיה לכך שיש הרבה גרושים שמצליחים לחזור לחיות ביחד לפעמים גם בלי נשואין ומביאים איתם את הגעגועים את הידיעה שלא הכל מובן מאיליו את הלקחים וזה הרבה הרבה פעמים מצליח את באמת לא הרבה זמן גרושה ואני חושבת שאת צריכה לתת לעצמך עוד קצת זמן בלהיות לבד ותוך כדי זה ללהיות בקשר עם הגרוש להיות נחמדה להיות סימטפית ואמפטיה לא תזיק להקשיב לגרום לו להבין שיש משהו שנשמר מהעבר המשותף שלכם (לא הזכרת אם יש לכם ילדים משותפים) לא תמיד הכל אבוד אחרי הגרושים בהצלחה

sidi

New member
נכון

ואני מכיר אישית זוג שאחרי שנה של פרידה אבל שהיו בקשר חזרו עם לקחים ושונים והתחתנו שוב והם מאושרים יותר. כמובן אבל שכל מקרה לגופו.

ניקולי

New member
יש לי כמה שאלות

1. לפני כמה זמן זה קרה? 2. האם יש לך קשר עם בעלך אפילו טלפוני? 3. האם יש לכם ילדים? 4. על מה היתה המריבה?? שהעמדה היתה כ"כ חשובה עד כדי גירושים? 5. האם בעלך לשעבר כבר נמצא עם מישהי? 6. האם את חושבת שהוא חושב עלייך באותה מידה שאת חושבת עליו?? אני לא יכולה לייעץ לך כל עוד אני אין לי את כל התשובות הללו

היי ניקולי הנה התשובות

1. לפני בערך חצי שנה 2. יש קשר כרגע מאוד רופף כי היה לנו ויכוח לא מזמן אבל הוא בא הרבה לילדים אז אני רואה אותו הרבה 3. עניתי בשאלה 2, יש לנו 4. מריבה שטותית בגלל היום הולדת שלי 5. אני חושבת שכרגע הוא נמצא עם מישהי אבל אני לא חושבת שמה שיש שם אמיתי 6. אני מאמינה שגם הוא חושב עליי בצורה כזו מכיוון שאחרי הגירושים היינו חברים מאוד טובים ואפילו היינו יחד מספר פעמים מקווה שהשאלות שלי ענו לך בצורה מספקת ותודה על היחס יום נפלא

mariana

New member
אני רוצה לדעת משהו

למה את מאשימה את עצמך בגלל מה שקרה? אולי זה מה שהיה צריך לקרות? מי מבטיח לך שאחרי שתחזרו להיות ביחד זה לא יקרה שוב? עצתי אלייך ה לתת עוד קצת זמן לנושא הזה ולנסות לחשבו שאולי מה שקרה זה קרה לטובה, אין דבר כזה סתם, אם זה יתגלגל עד לגירושין כנראה יש לזה סיבה טובה שלא התפשרת עליה, את רוצה אותו מאוד בגלל שאת רגילה אליו ואת רגילה לישון לצד מישהו כל אותו ערב, תחשבי עם עצמך האם אחרי שתחזרו הקשר שלכם יהיה הרבה יותר טוב? אם כן אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ואולי התשובות אצלו בידיים.

ניקולי

New member
אם כך יקרתי

הכל פתוח עוד לא מאוחר מצב הרוח ישתפר מחר זה ייתכן, זה אפשרי...... כל עוד תשבו ותדברו.!! לדעתי עלייך לעשות את הצעד הגדול, להושיב אותו ולתת לו להקשיב לרחשי ליבך. בכוונה שאלתי את כל השאלות הללו ע"מ לתת לך להבין שאת מסוגלת ויכולה אם רק תרצי להחזיר אותו אלייך.. 1. שנה של פרידה עדין משאירה לך פתח להחזיר את רגשותיו אלייך 2. ויכוחים לכל זוג יש וגם על שטויות מתווכחים 3. יש לכם ילדים, אני לא אומרת בשבילם תחזרו אבל יש משהו שמקשר בניכם 4. המריבה השטותית כנראה הביאה על עצמה מריבה רצינית יותר כי לא יכול להיות שבגלל יום הולדת נפרדתם זה לא הגיוני ואם כן כנראה שהייתם ילדים מידיי בכדי להבין שישנן מריבות יותר רציניות מאשר מריבה על יום הולדת אין דבר תגדלו ואולי אף גדלתם מאז 5. את חושבת שיש לו מישהי אבל זה לא אמיתי בעינייך שאלת אותו??? 6. את חושבת שהוא חושב עלייך כך אז במקום לחשוב אולי תשאלי אותו ואז תדעי בוודאות!! התשובות שלך ענו לי בצורה מסופקת בחצייה כי עדין אני חושבת שיש משהו שאת לא מספרת עליו כמו למשל מה באמת גרם לכם לריב.. לא נראה לי שיום הולדת הסיבה שגרמה לכם להתגרש....!!!

לב יקר

New member
../images/Emo141.gifלהביט אל העתיד....

ערב טוב לך הכול בגלל יום הולדת???קשה לי כאדם בהליכים לראות וללחשוב שבגלל יום הולדת התגרשתם...... אבל ממשיכים האלה.אין מה לעשות.לפעמים משלמים ביוקר על דברים כאלה.. ומה שנישאר לך זה להביט על העתיד... הסופרת אלה כנען כתבה דבר יפה.קראי היטב את המילים שהם בעצם התשובה שלי אלייך....... להביט אל העתיד
בשיעור ביולגיה למדתי מזמן... שיש בגפנו איבר לא גדול לא קטן.. איבר שהוא שריר עם חדרים ועליות.. שמזרים את הדם בלי בעיות... זהו הלב והוא כמו משאבה... אבל שאין שום קשר בינו לבין האהבה.. זה מה שלימדו אותי המורים..
אבל החיים לימדו אותי דברים אחרים.. הלב הוא באמת איבר מאוד חשוב לאדם.. אבל לא בגלל מערכת הדם.. הלב הוא באמת איבר גמיש עד מאוד.. כשאוהבים הוא מתרחב עוד ועוד ועוד.. הלב יכול להכיל אהבה מהחזה עד הגב.. ולפעמים זה נכון..הוא עולה על גדותיו.. והלב בודד כשעצוב ולבד.. והלב נישבר ברגע אחד.. והלב מתקווץ שמישהוא עוזב.. והלב בוכה כשלנו כואב....
אבל הלב גם יודע מה טוב ומה נכון... הוא גאה ומשרה הרגשת ביטחון.. וגם כשבודד ועצוב וכואב .. עדיין כדי לסמוך על הלב.. שידע החלים ולאסוף את שבריו.. ולאמץ את גפינו על כול אבריו.. ולפעום שוב בקצב אחיד...
בתיקווה להביט אל העתיד
........... בהצלחה..
יקר

למעלה