שלום לכולם !

HiGhWaVe

New member
שלום לכולם !

מישהו מכם יכול אולי לומר לי כמה שווה הבול הזה ? הוא לא מופיע באף קטלוג של בולים שחיפשתי בו. אולי מישהו מכם יכול לעזור ? תודה רבה מראש !

שלום וברכה לגלגבוה!

ראשית, ברוכים הבאים לפורום. אני תמיד סקרן איך מגיעים משתתפים חדשים אלינו. שנית, חקירת כניסה (בצחוק): מה את/ה אוסף, למה, קצת פרטים, שנכיר. אם יש אוסף, ספר לנו עליו, קצת תמונות אף פעם לא מזיקות, אנחנו פה בשביל זה. ולעניין - זה לא בול, כלומר - לא הונפק על ידי השרות הבולאי, ולכן הוא אינו מופיע בקטלוג. זו תווית שהונפקה לציון יום העצמאות העשירי, ואני משאיר למי מהמומחים שלנו לתת יותר פרטים (לא כי אני נחמד, פשוט זה כל מה שאני יודע!). נשמח לשמוע ממך יותר.

astrok

New member
אני חושב שזה בול קק"ל.

למעט כמה בתקופת מנהלת העם, בולי קק"ל אינם בולי דאר, ולכן כמובן לא מצאת אותו בקטלוג. ואגב, מישהו יודע אם יש קטלוג לבולי קק"ל, ואיפה רוכשים אותו? בתודה מראש, תמיר.

אני לא יודע מה זה, אבל זה לא בול קק

אני מניח שזו איזושהי תוית. בכל אופן זה לא בול דאר ישראלי ולא בול קק"ל. על כל בולי קק"ל מודפס השם קרן הקימת לישראל, ועל כל בולי ישראל מודפס השם ישראל (פרט לבולי דאר עברי).

HiGhWaVe

New member
תודה רבה לשניכם...

האמת היא שאני לא אוסף בולים,אני מברר את העניין הזה עם הבול בשביל אבא שלי שאוסף בולים וטלכרטים. אני אוסף דברים שקשורים לשנות ה-70 וה-80 כגון: סדרות טלויזיה וידאוקליפים ומוזיקה (אני פשוט חובב נוסטלגיה). שוב, תודה רבה על העזרה !

למעלה