שלום לכולם!!!

astrok

New member
שלום לכולם!!!

שמי תמיר, ואני חובב אתלטיקה בן 13. אני מתעניין במיוחד בקרב-10, בריצות הקצרות, בריצות המשוכות, בפרנקי פרדריקס ובהישגי הישראלים. אשמח להתערות בפורום, ולהתיידד עם חבריו! בהצלחה, תמיר. נ.ב. - לפעמים יגיעו לפה אתלטים אורחים מישראל?

evgeniks

New member
ברוך הבא

אתלטים אורחים לא מגיעים לפה כי הם כולם משתתפים בפורום הזה. תוכל לגלות בהמשך מי הם המשתתפים.

eynav bs

New member
אני דהומה...../images/Emo2.gif

ממתי נערים בני 13 משתמשים במילים כמו "להתערות"?... זה נראה לי קצת חשוד...

astrok

New member
מה לעשות...

טוב, אגלה עכשיו... אני לומד בכיתת מחוננים ומתחיל תיכף חטיבה... את מאמינה לי עכשיו, או שאת רוצה לראות תמונה<? ואגב, איך את קשורה לאתלטיקה? תמיר.

boby v

New member
אני עולה לי'.. וגם אני היתקבלתי

לכיתה של חננים.. ואני עדיין לא יודע מה זה להתערות.. חשוד.. חשוד ביותר חח :)

astrok

New member
אני לא חננה...

אמנםמ אני מחונן, אבל תאמין לי אני אוהב ספורט פי 100 מלימודים. ועכשיו התוצאות הבולטות שלי- 1.35 בקפיצה לגובה, 8.68 ב- 60 מ', 4:11 ב- 1000 מ', 3.65 בקפיצה לרוחק. אני לא חושב שאלו תוצאות טובות במיוחד, אבל אני רק עולה ל- ז' (פחות מ-5 חודשים לבר-מצווה). והייתי רוצה לשאול משהו את בלינקי ביל - איך אתה עוד לא בצבא וכבר כזה תותח? אני מהמר עליך כישראלי הראשון שירד מה- 10 וה- 20 שניות במרחקים הקצרים, ואני לא מגזים! אני מת לראות אותך רץ (את אליפות ישראל פיספסתי...). ואגב שיאים אישיים, האם חברי הפורום יוכלו לכתוב את שיאיהם האישיים ברבים! בהצלחה לכולם, תמיר.

BLINKI BILL

New member
א. אני כן בצבא

ב. תודה רבה על האמון עכשיו אני אוהב אותך.

eynav bs

New member
איך תמונה יכולה לעזור לי

לדעת מה ה I.Q שלך?... סתם,כל הכבוד על המחוננות...כן ירבו כמוך. ובקשר לקשר שלי לאתלטיקה אז אני רצה 100 מטר משוכות וקופצת לרוחק. שיהיה לך המון בהצלחה בעתיד,אתה נשמע ילד ממש נחמד

nirit2003

New member
שמתם לב שיש המון מחוננים בפורום?

גם החדש, גם bodyv, גם גור (GK2680) וגם אני... יש כאן ממש הרבה יחסית... החסרון העיקרי של זה (ובעיקר אצל בנות, זה בדוק) זה רגישות היתר וזה שהם לוקחים קשרים ומערכות יחסים ברצינות ופרידות משפיעות עליהם מאוד ולאורך זמן. היתרון זה שזה גורם להם להיות מאהבים טובים ברגע שהם סומכים על הבן אדם. (אני רצינית לגמרי! אמרו לנו בטכניון וקראתי על זה פעם). הידעתם שאחד מהמאפיינים של המחוננים זה חוש הומור מצויין וזיכרון מעולה?! אחלה יתרונות אבל גם באסה חסרונות.

astrok

New member
בגלל ש...

רם מור בן 17, ומי שכן בצבא זה טל... חשבתי שבלינקי ביל זה רם מור, ואני חושב שהוא הדבר הבא... (בלי להעליב את טל - גם לו יש פוטנציאל!!!). בכל זאת, 22 שניות ב- 200 מ' בגיל 17 זה לא סתם משהו... ואגב, אתמול רצתי בפארק מרחק זהה ב- 27.00 שניות. זו תוצאה טובה לגילי? בהצלחה לכולם, תמיר.

למעלה