שלום לכולם

שלום לכולם

חזרתי היום לפנות בוקר מאמסטרדם המשגעת, ולא חזרתי בידיים ריקות, שמתי את ידי על הגרסה היפנית של הסינגל pyramid song, ולכן אני מציין את זה כאן, חוץ מזה נחמד לראות שהפורום התעורר לחיים. thomas78 מזל טוב על הקידום. נ.ב. הפורום הזה נראה על גבי מסכים גם באמסטרדם...

mirikel

New member
אז אנחנו נראים טוב על גבי

המסכים של EASY EVERYTHING???? אני כל כך מתגעגעת לאמסטרדם. ובמיוחד לאנשים. הייתי שם לפני 3 חודשים. ספר קצת איך היה...

קצר...

אבל אחלה! בבן גוריון לפני הטיסה הלכתי לכל הדיילות קרקע ושאלתי אם קוראים להם מירי... היינו שם רק 4 ימים וזה לא היה מספיק, פעם הבאה זה יהיה לפחות שבועיים אם לא יותר, לקח לנו שלשה ימים רק להבין מה קורה ואז כבר לא נשאר הרבה זמן. ישנו ב flying pig ,מכירה? פגשנו שם אנשים מכל העולם ובמיוחד מארה"ב, גם יצאנו עם כמה. אכלנו הרבה, עישנו, התחמקנו מרוכבי אופניים, ראינו מוזיאונים. ומזה התבאסתי לחזור...

mirikel

New member
4 ימים זה באמת מעט...

אני הייתי שבועיים ואני יודעת שאני בטוח עוד יחזור לשם. במיוחד בגלל מישהו שהכרתי שם שעכשיו חבר מאד טוב שלי. אני לא מכירה את ה -FLYING PIG כי לא הייתי צריכה להתעסק עם בתי - מלון ישנתי אצל בן-דוד של חברה שלי. מוזיאונים אוי, אלוהים ישמור איזו התקפת צחוק אני וחברה שלי קיבלנו במוזיאון הסקס... (חיחיחיחי).
מעניין שנסעת דווקא עכשיו דיי קפוא שם. אולי היית צריך כבר לעשות את הטיול על התאריך של חג המולד. נראה לי שצריך להיות נחמד שם בחג המולד ובסילבסטר. אגב הקורס שלי מתחיל ביום ראשון...עד שאני יראה את הטרמינל יעבור עוד הרבה זמן.
ואני יודעת שאתה מבואס אבל בכל מקרה WELCOME

mirikel

New member
אתה לא מוותר....

יראה, אראה העיקר שמבינים למה אני מתכוונת.

Her Circulation

New member
את רוצה

שילדייך ידברו בשפה ששמה אינה עברית ? את יודעת כמה כוח יש לשפתנו כאשר משתמשים בה כראוי ? אין חפים מטעויות, אבל מכאלו בהן "חטאת", את בהחלט יכולה להמנע ! :)

לא welcome ולא בטיח...

את מוזיאון הסקס, כמו רוב הדברים, לא הספקנו לראות בגלל בעיה של זמן. בכוונה טסנו עכשיו לפני שיתחיל כל הבלאגן של כריסטמס והסילבסטר, ולא היה נורא קר, זאת אומרת, מתחת לגופיה ארוכה, סווטשירט, פליז, מעיל, גטקעס, ג´ינס, כפפות וכובע פליז, לא כל כך מרגישים את הקור... הבעיה מתחילה דווקא כשנכנסים למקומות מחוממים... פעם הבאה שאת טסה לאמסטרדם אל תשכחי אותי. אגב, זה לא בעסה שהחבר שלך גר בהולנד? בהצלחה בקורס!!!

mirikel

New member
הוא לא חבר שלי

הוא מישהו שמאד יקר לי כי הוא היחיד שמבין אותי הכי טוב. אגב, תודה על איחולי ההצלחה. לפי הרושם מהיום הראשון של הקורס אני באמת אצטרך אותם!!!

thomas78

New member
תודה רבה !!!

שמחה לראות שחזרת... אני חייבת לציין שבזמן האחרון הפורום קצת התעורר, אז - welcome back, תפוס מקום, ותחזור לשגרת ההודעות.

למעלה