שלום לכולם

ליילה

New member
שלום לכולם

חלק מהאנשים מכירים אותי פה כבר מפורומי חו"ל אחרים, ולמי שלא מכיר, אני ובעלי חיים באפ סטייט ניו יורק, באזור מאוד צפוני ורחוק, אנחנו גרים כ שעה וחצי מסירקיוז, ושעתיים וחצי מאית'קה. אנחנו אמורים לחזור לארץ בעוד שנתיים שלוש. בעלי מעוניין מאוד ללמוד ווטרינריה, והבנו שבארץ להתקבל זה כמעט משימה בלתי אפשרית, השאלה היא אם יש אפשרות ללמוד פה את המקצוע, או לפחות לעשות פה איזה שנה שנתיים כדי להגדיל סיכויים להתקבל בארץ. או לחילופין לימודים במדינות אחרות (רומניה , הונגריה וכו') - כשזו האופציה הפחות מועדפת כי אנחנו באמת רוצים לחזור לארץ עוד שנתיים שלוש. אה, ועוד דבר, אין לנו 25 אלף דולר לשנה לשכר לימוד...
תודה

berlinale

New member
בקורנל

בקורנל יש את אחת המחלקות הטובות בעולם לוטרינריה. נדמה לי שוטרינריה זה כמו רפואה בארצות הברית - צריך לעשות MCAT ותעודה של תואר ראשון - אפילו - למרות שזה יהיה קשה מאוד - בלי Major של ביולוגיה. לדעתי לעשות בארהב רק תואר ראשון לא יעזור לכם, כי זאת גם האפשרות של חלק מן הישראלים להתקבל ברחובות וזה לא מקטין מן התחרות. או ללכת על כל הקופה - וטרינריה בארה"ב, שזה יקר (מה עם כל ה financial aid?) אבל נשמע לי הכי טוב, או לנסות באחד מבתי הספר במזרח אירופה, כמו שאמרת.

ליילה

New member
הבעיה עם קורנל, מעבר לתנאי הקבלה

הקשים, היא כמובן הכסף, אין לנו 25 אלף דולר לשנה לשלם... כך שכנראה שנישאר עם מזרח אירופה כרגע...

kit k@t

New member
a friend of mine studies it

in Romania... i can try to ask something for u, but it will take a few days... kat

בגרמניה שכר לימוד חינם

אין לי מושג מה תנאי הקבלה לוטרינריה - אבל שווה לבדוק.

Lizusha

New member
where do live

hi, where do u live upstate new york? i live in rochester, its around 2 hours from syracuse?

למעלה