שלום לכולם!

gaia20

New member
למה לסבול בכוח?

אם היא עזרה לבת של החברה, אולי היא תעזור גם לך ואז לא תצטרכי להתאמץ כל כך...

מוצארט

New member
שלום לכולם!

כן.. גם אני התמכרתי.. איך יוצאים מזה? אני מעשן 2 חפיסות "טיים" ביום. מאיפה מתחילים?

gaia20

New member
איכס... "טיים"...

אפילו בזמן שעישנתי ונתקעתי בלי סגריות, לא היתי מעשנת טיים גם אם היתי מתה לסגריה, וגם אם היו משלמים לי בשביל זה, לא היתי מעשנת טיים..... וואי, 2 קופסאות, זה מכובד ביותר........ אולי נתחיל מזה שתוריד כמות בחצי? סיגריה כל שעה וקצת, אפשר לעמוד בזה...

מוצארט

New member
מאוד קל לדבר...

וסתם רקע, אני מעשן כבר 4 שנים. איך אפשר ישר להוריד בחצי? אולי כדאי להקציב מס' מסוים של סיגריות ולאט לאט להוריד?

gaia20

New member
וקל גם לעשות....

אתה אומר שאתה מעשן 2 קופסאות ליום=40 סגריות בהנחה שאתה ישן לפחות 4 שעות בלילה, נשארו לך 20 שעות זה אומר 2 סגריות לשעה (או יותר, אם אתה ישן מעל 4 שעות) זה ממש קשה לך לעשות את זה סגריה לשעה? אם התשובה היא כן, אולי אתה פשוט לא רוצה מספיק.... ד"א- השיטה של להוריד לאט לאט בכמות גם את זה ניסיתי, לי זה לא הלך אומנם הגעתי עד ל 5 סגריות ביום (התחלתי ב20 ליום), אבל בימים של עצבנות רצינית וכוס קפה, בכיף חזרתי ל 20....... בקיצור, זו לא שיטה טובה אלא אם כן יש לך שליטה עצמית של סופרמן, ואנחנו יודעים שאין לך...(אתה הרי לא יכול להסתדר עם סגריה בשעה
) וסתם רקע, אני עישנתי 7 שנים...אז?

כדאי להתחיל כל דבר בהדרגה../images/Emo9.gif

שום מהלך שעושים אותו בשוק ובבום לא יצליח לעולם, הוא רק יתסכל. קבל החלטה על כמה סגריות ביום אתה מוכן לותר ומכאן תתחיל. בהצלחה

למעלה