שלום לכולם

"חרדת נטישה"- כנראה זו הכותרת

לדעתי האישית. ניני... כל פעם שאת מרגישה את אותו עצב פשוט, הדליקי מוסיקה טובה ותתחילי סתם לרקוד לך בבית. אם ישנן מדרגות תעלי ותרדי בהן ברצף של שלוש פעמים. תעלי על כסא ותרדי חמש פעמים. הנשימה שלך תואץ ופתאום תגלי שאת מכניסה ומוציאה אויר מה שנקרא נשימה נכונה. לאחר שתתרכזי בנשימה המודעת שלך, תבצעי תרגיל נשימה טבעית מודעת במשך 18 שאיפות ונשיפות. בסיום הפעולה מענין אותי אם תחושת העצב או האבל נעלמה. בימים הבאים כל פעם שתחזור המחשבה הזו פשוט הגבירי את כמות הפעמים של כל תרגיל. בסופו של התהליך תגלי להפתעתך כי הצלחת להכנס גם לכושר גופני... אה... והברונכיט ובעיות הנשימה שלא יפריעו לך במחשבה כי בפועל הן לא צריכות להפריע. ואת יודעת מה הפעילות גם תנקה לך את הריאות ואת דרכי הנשימה מן הליחות שהצטברו. בהצלחה

את מדהימה ניני- עלית על שורש הבעיה

הטריק הגדול בגמילה הוא להבין שהסיגריה פשוט מלמדת אותך לנשום. כן כן רוב המעשנים לא מבינים שהם לא יודעים ולא מודעים לפעולת הנשימה. בפועל מה שקורא הוא שלמעשה בכל נשיפה של כלומר הכנסת ההעשן של הסגריה לראות אנו מבצעים פעולת שאיפה גם של חמצן ובכל נשיפה אנו מחקים את פעולת הנשיפה. אם נתמקד בנשימה שהיא שאיפה ונשיפה ככה נתחזק בכל פעולת הגמילה. אם נעשה נשימה מודעת אין סיכוי שלא נצליח להרחיק את הסיגריה מאיתנו, שהרי היא חיקוי לנשימה. הגעת אל התובנה בעצמך. תגידי ולאור נסיונך מדוע שלא תהפכי למאמנת גמילה אישית? את עברת מה שהוא בחייך שהכשיר אותך להגיש עזרה לאחרים, חשבי על כך יש עוד דרכים להגיש עזרה למעשנים שרוצים להגמל. הצטרפי אלי. אל תכנית הגמילה הטבעית למעננו ולעמן האחרים, לדעתי יש לך המון נסיון להעביר הלאה. בהצלחה

הכוכבת

New member
שלום לכולם

אני כבר חצי שנה בלי סיגריות...אבל בכל זאת אני מרגישה את זה בעצמותיי...את הרצון הזה...את החשק...מתי זה עובר???

עישון הינו הרגל שיושב באמת

עמוק בעצמותינו ובדיוק משם צריך להוציא אותו.אני יכול להגיד לך שצריך כל הזמן להיות על המשמר מול הסיגריה אבל עם הזמן החשק ילך ויפחת . עם הזמן אנו עלולים ליפות את רגעי העישון שלנו ולשכוח את כל הזבל שקבלנו בעסקת החבילה הזו . לכן אני מציע לך להיזכר בבגדים המעושנים בשיעולים עם הליחה בנשימה הכבדה באובססיביות לסיגריות מול כל המצבים שהיינו רגילים לעשן בהם .בעיקר תשמחי שאת לא מעשנת עוד ותדבקי בזה בכל כוחך ויבואו גם ימים קלים יותר.בהצלחה!

למעלה