שלום לכולם

*rinat*

New member
שלום לכולם

היי אני ניכנסת מידי פעם לפורם הוא ממש מקסים, יש לי בעיה ורציתי לדעת מה אתם חושבים שעלי לעשות... אני מאוהבת בבעלי חיים ובמיוחד בכלבים, עכשיו.. אני מאוד משתוקקת לכלב אין לכם מושג עד כמה.. אני כל כך אוהבת.. הבעיה שלי היא אמא שלי וחבר שלי, אמא היא מכשול שאני אוכל להתגבר עליו אבל החבר זאת הבעיה. הוא ממש לא מתקרב לכלבים יש לדודה שלו כלבה הוא נמנע מללכת הוא ממש נגעל לא מסוגל לשבת באותו מקום שכלב היה מונח עליו לפני כמה חודשיים אחי וחברה שלו (חיים ביחד) קנו כלב מהמם!! ויש להם עסק והגור היה בן חודש וקצת ממש נותק מאמא שלו ואני הייתי עולה עליהם כל היום יושבת שם שעות רק להיות עם הכלב לתת לו חום ואהבה כי הוא ממש קטנציק ואחרי כמה ימים כבכר התעייפתי מהתרוצצויות ללכת לבוא, והם לא הצליחו לטפל בו אז הם מסרו אותו לחבר שד''א מפנק אותו יפה מאוד. בתקופה שהכלב היה חבר שלי לא היה מתקרב אלי עד שהייתי מתקלחת או משהו כזה ממש היה לי קשה. ובשבוע האחרון אני מנסה לשכנע אותו שיבין אותי כמה שאני רוצה ושהוא ממש מעציב אותי. הוא אמר לי לעשות מה שנאי רוצה אבל שהוא לא מסוגל ושאני גם צריכה להבין אותו, ואני כל כך מקנאת בכולכם שאני קוראת פה את מה שאתם כותבים ואני מעריכה את האהבה שלכם לבעלי לכלבים שלכם באמת אני מורידה בפניכם את הכובע... מה אתם אומרים שאני צריכה לעשות לוותר? אני יודעת שזאת אגואיסטיות קצת מיצידו אבל אני יודעת שזה יהיה בלתי אפשרי ניסינו את זה עם הכלב של אחי סליחה על המגילה אשמח עם תגיבו

א אוהל

New member
יש אפשרות להחליף חבר?../images/Emo8.gif

גם אני התחנתי עם מישהו שהצהיר שהוא וחיות בשום פנים ואופן לא באותו בית והוא לא מנשק אותי אחרי שהכלב שלי (לשעבר, ז"ל) מנשק אותי וכו' ועם השנים הוא השתנה ועכשיו אנחנו לוקחים כלב משלנו! את צריכה לחשוב עד כמה חשוב לך כלב ואם את יכולה להסתכל על כל חייך עד שיבה וזיקנה בלא חיות מחמד ולחיות עם זה בשלום.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif את לא חושבת שהאגואיסטיות

באה מצידו
אם הוא כ"כ אוהב אותך, אז הוא יוכל להתגבר על שנאה שלו לכלבים
העיקר שאת תיהי מרוצה מזה..

SofyTofy

New member
שלום לך../images/Emo103.gif

אותו חבר נשמע בן אדם פשוט טיפש. (אין בי שום צורך להעליב אותך, אלא את החבר שלך
). גם אמא שלי לא אוהבת כלבים ולא אוהבת לגעת בהם או שיתרוצצו סביבה, אבל עד כדי כך
והנה - עובדה
לקחנו את ברנדי ואמא שלי התאהבה בה גם (היא אצלנו רק 5 חודשים וחצי). היא כבר קוראת לה, מלטפת אותה ונקשרת אליה. זה ממש מצחיק לראות את אמא שלי עושה את זה אחרי שלקח לנו המון זמן לשכנע אותה להכניס כלב הביתה במשך 7 שנים (מאז שהיא לא רצתה את הכלב הקודם שלנו, ומסרנו אותו לאימוץ). יותר קל לוותר על חבר שיכול להיות איתך רק כמה חודשים ואז תיפרדו מאשר לוותר על כלב שיכול להיות איתך גם 15 שנה ומאוד להיקשר אלייך

האפי לי

New member
2 פתרונות לבעיה

את נמצא במצב של או הכלב או החבר. למרות שבד"כ אני ממהרת לדחוף לאנשים כלבים כי יש מחסור בבתים אוהבים בארצינו הקטנטונת לך אני אמליץ בחום לא לאמץ. הכלב שלי הגיע לאס או אס בגלל בחורה שהתלבטה בין כלב לחבר. בסוף הכלב נשאר אומלל, ובמזל אמצנו אותו- רבים אחרים נשארים במכלאות או מגיעים להרדמה. סביר להניח שאת אוהבת את החבר שלך ותאלצי להתפשר על כך כל זמן שתהיו ביחד. אולי יום אחד אם יהיה לך חבר חדש, תוכלי לקחת גם כלב. חבל לאמץ מישהו שלא תוכלי לגדל כי זה יותר נזק מאשר טובה למישהו.

*rinat*

New member
התשובה שלך היא הכי מציאותית

לפי דעתי אתה צודק בהחלט כי בואו נהייה מציאותציים אני לא יוותר על בן זוג שאני איתו שנתיים בשביל כלב... גם אם זה הדבר שאני הכי רוצה... כמו שסיפרתי ניסיתי להחזיק בכלב של אחי וזה לא הלך... מקווה שבעתיד הוא יתפשר

freearth10

New member
לחבר שלך יש בעיה

שלום לך, לדעתי לחבר שלך יש בעיה שניתן לפתור אותה. יתכן והוא רגיש לכלבים ולריח שלהם. יכול מאוד להיות שכילד היה לו איזשהו ארוע עם כלב שגרם לו לדחייה של כל מה שהכלב מייצג. אם הוא באמת רוצה - ניתן בטיפולים קנסיולוגיים או באיפק - לנטרל את הרגישות הזאת. אם אתם מסתדרים טוב יחד - הכלב לא יעמוד ביניכם. אתם כבר תמצאו את דרך המלך. לאהוב זה לא למחוק את הרצונות שלך, אלא ליצור מרחב מחייה שבו לשניכם יהיה נעים לחיות יחד. וסיפור קטן. אני מכירה מישהו שהיה רגיש לחתולים. איך שהריח חתול מרחוק מייד התחיל להתעטש. רצה הגורל והוא פגש בת זוג שלה 2 חתולים. ותתפלאי הוא חי עם השלישיה הזאת ומרגיש הכי בטוח במרחב הזה. רגישות לחתולים? מה זה? הוא כבר שכח ממנה מזמן. מאיה

למעלה