המיאו המכבה
New member
שלום לכולם!
אני חדש בפורום, כמו שרובכם יכולים בטח לשים לב..
אין לי היסטוריה כזו ארוכה במ"ת.. בתחילת כיתה ט' התחלתי לשחק "הבמוך" עם קבוצה ממש מתקדמת, עם השה"מ הכי משוגע, אבל הכי טוב בעולם.......... שיחקתי בתור זוטון גנב. קראו לי גידון, וממש אהבתי את הדמות הזו.. אחרי זה עברה כל הקבוצה ל-ADND. שיחקתי נקרומנסר נייטרלי כאוס (או משהו כזה). ממש אהבתי את השיגעון שלו, אבל ענייני המאגיה לא היו בשבילי.. אני אוהב דברים שעושים הרבה רעש, אבל הורגים מהר ובשקט. לפני שנה בערך התחלנו לשחק vampire - the masqurade יחד עם אותו שה"ם של המבוך ושל ה-ADND. כולנו התאהבנו במשחק... למי שמבין: התחלתי בתור נוספראטו. די אהבתי את הדמות, אבל לא הגענו רחוק כל כך עם הקבוצה, כי הST עזב את הארץ. כשהוא בא לארץ כל איזה 5 חודשים אנחנו משחקים והוא מסטלר (מלשון story teller). איזה 4 חודשים אחרי שהוא עזב כולנו היינו צריכים נואשות משחק.. חבר בקבוצה הישנה לקח יוזמה, קנה את הספר, והתחיל לסטלר לנו.. הוא אדם נורא נחמד, וגם סטלר בסדר... בקבוצה שלו גם הייתי נוספראטו.. באיזשהו שלב אחד מהקבוצה החליט שהוא רוצה לנסות לסטלר. הסתבר שהוא כישרון טבעי. אצלו אני אסאמיט (ערפד מתנקש - המטרה שלו היא להרוג בשקט ומהר) מטורלל. אני נורא אוהב את הדמות החדשה שלי. הסטלר המקורי ממשיך לסטלר, אבל מהחדש אנחנו ממש ממש ממש נהנים.... דבר אחד הפריע לי בכל ההיסטוריה שלי כשחקן תפקידים.. אף פעם לא יצא לי לשחק עם בת, ולא נראה לי שיש באיזור שלנו בת שתרצה לשחק עם חבורת תמהונים שחושבים שהם ערפדים... בקיצור, זהו. אני מקווה שאני אשתלב יפה פה.. האיציק שלי למי שירצה - 108592451
אני חדש בפורום, כמו שרובכם יכולים בטח לשים לב..