שלום לכולם!

BEN 26

New member
שלום לכולם!

וואו,איזה דביל אני!! שלוש שנים אני גולש בתפוז ורק היום "גיליתי" את הפורום של לימפ!! הלהקה האהובה עליי ביותר! טוב,אז כיאה לחברים חדשים אני אמור להציג את עצמי לא? שיהיה. אני אלון,בן 26 מתל אביב,עוסק בשואו ביז <ש! סודי..> אפרופו תל אביב,אז ליעלי שרצתה לדעת,ומי שרוצה לדעת... בדיזינגוף סנטר יש חנות שקוראים לה "תומר" חנות קטנה אמנם אבל יש להם את מבחר הפוסטרים הגדול ביותר בארץ. באחריות.יש שם כמובן גם דברים של לימפ. יש שם חולצות ועוד כל מיני אביזרים ושיט. חנות הארד קור כזאת... משהו טוב... ואם יש משהו שאתם רוצים ואין להם הם יכולים להזמין מחו"ל או מחו"לון,מה זה משנה,העיקר שההזמנה חינם....
טוב,אנקדוטה קטנה לפתיחה.... כשהייתי בניו יורק,אז כמעט,ממש כמעט הצלחתי להכניס את עצמי לבחינות שלימפ עשתה לגיטריסט החדש. איזה ישראלי אני הא?
אה,ועוד משהו,חברה שלי אמריקאית,ויום אחד היא ואחותה ראו את פרד באיזה חנות והיא לא זיהתה אותו בכלל!!! לא ידעה מי זה!!! אני שוקל להיפרד ממנה.... הקיצר,נתראה ויום טוב לכולם. "DAMN RIGHT I'M A MANNIAK U BETTER WATCH YOUR BACK CAUSE I'M FUCKING UP YOUR PROGRAM. AND IF U STUCK UP U JUST LOCKED UP NEXT IN LINE TO GET FUCKED UP. YOUR BEST BET IS TO STAY AWAY MATHAFUCKER!!!!" - LIMP BIZKIT

BEN 26

New member
אה,שכחתי משהו חשוב!!!

שאלת השאלות!!!!!!!!!!!!! מה פשר השם לימפ ביזקיט??? שמעתי כל מיני שיט אבל אם מישהו יודע בודאות אני אשמח לדעת סוף סוף. ואם יצאתי טמבל ובור ועם הספר שאני לא יודע למה,אז תסלחו לי. תקנסו אותי או משהו. אני אסדר לכם את החדר,אשטוף לכם תמכוניות,מה שתגידו.
משהו אחד שאני זוכר,זה מוכר בחנות דיסקים גדולה בניו יורק <שאמור להיות מבין בשיט הזה> אמר לי שהמקור של השם זה סתם כשהם עישנו פעם אחת אז הם נתנו לכלב של פרד ,שקוראים לו ביזקיט, לעשן <כן,נורא הגיוני> או איזה עוגיה "מתודלקת" והוא פתאום הלך בצורה מצחיקה,צולעת <LIMP> מישהו שמע/יודע על משהו אחר? אשמח לדעת. DOES ANYBODY REALY KNOW THE SECRET? OR THE COMBINATION 4 THIS LIFE AND WHERE THEY KEEP IT? ITS KIND'A SAD WHEN U DONT KNOW THE MEANING .... BUT EVERYTHHING HAPPENS 4 A REASON.... LIMP BIZKIT

KsesWes

New member
מה שאני יודעת...

שזה טיפה מפגר שפרד חזר מחזרה ודיבר עם חבר שלו והוא אמר לו שהמוח שלו זה כמו לימפ ביזקוויט ופרד התלהב מזה לא משהו מיוחד

Yoda Killer

New member
אני כל כך מאושר

שמגיעים לכאן אנשים עם אנרגיות לכתוב. ברוך הבא. בקשר לשם, שאחד מהחברים של הלהקה(לא ברור) הגיע לחזרה הוא אמר לכולם שאחרי הנסיעה באוטו הוא מרגיש כמו לימפ ביסקוויט, כולם צחקו והחליטו לשנות את זה טיפה וככה לקרוא ללהקה.

Durst

New member
ברוך הבא אחי..

חח שפכת אותי מצחוק עם הקטע של הכלב ושהם נתנו לו לעשן חחח קטע גדול.. ותיפרד מהר מהחברה שלך! איך היא לא זיהתה אותו וביקשה חתימות בשביל כל הפורום!? סתם אבל רציני אולי היא עבדה עלייך..פרד יכנס לחנות רגילה?...

BEN 26

New member
תודה רבה. וברוכים הנמצאים.

תגידו,לא מארגנים איזה מפגש של ערב שירי לימפ? יכול להיות נחמד. אני אבוא עם הכובע של לימפ שיש לי. שאני שומר אותו בתוך כספת בחדר אטומי ממוגן עם שלושה שומרים,עוד אחד שמסייר מסביב ושני כלבי פיטבול.....
way 2 fast way 2 soon i feel disgusted and u should too so i guess we undressed to have sex,dirty sex......

למעלה