שלום לכולם....

שלום לכולם....

ככל הנראה, אני אעזוב את הפורומים של תפוז בכלל, ואת הפורום הזה לזמן מה. אתן חשובות לי יותר מדי בכדי שאנטוש באופן סופי, בייחוד לאחר שהיום מאיה תופיע בערב אצל רפי רשף, ואעשה כל מאמץ לראות את זה. אני אשתדל לתת לכן כאן כל יום מעט עידוד, אבל אני לא אהיה פעיל בפורום הזה, בצורה קבועה. את סיבת עזיבתי אתן תדענה בעתיד...ויש אף שיודעות את הסיבה כבר. (אולי אפילו מהפורום הזה). אני תמיד זמין בדוא``ל, [email protected], אבל כרגע אלוהים הפיל לי את האאוטלוק....כך שאני לא יכול לקרוא דואר. בעצם, אני יכול לקרוא דואר, ואפילו בעברית, אך כל תגובה שלי יכולה להיות באנגלית בלבד. גם מאגר הבדיחות האינסופי שלי, נמצא על הדוא``ל, ולכן יקשה עליי להמשיך את הבדיחה היומית, אך תמיד צצות עוד ועוד בדיחות שאני נזכר בהן.... לעת סיום אספר בדיחה...שכמו קודמותיה, גם היא סקסיסטית משהו...ומי שלא הבין את בדיחת הקורנפלקס, סביר להניח שיתקשה להבין את הבדיחה הזו: 2 צעירים, בן ובת נוסעים ברכבת. כל הזמן מבטים נשלחים, והמבטים של שניהם מצטלבים, אבל הם שותקים. כשכבר הרכבת מגיעה ליעדה, אוזרת הבחורה אומץ, מושיטה את ידה לבחור: ``לילך......מבאר שבע``...האיש לוחץ את ידה: ``ירון, ולי רטוב מרחובות`` בחיוך, עידוד, תקווה, ואמונה שלמה, שיהיה בסדר, מאחל החלמה מהירה לכולן, דיאטה מוצלחת למי שעושה אותה. רק אספר, שאני אעשה את הדיאטה הזאת שוב ביום ראשון הקרוב גם בתור הזדהות עם אלו העושים/ות, וגם בגלל שאני רוצה להשיל מעלי עוד 4 ק``ג.... שבוע טוב, ובהצלחה. אוהב, מאוד, תומר

הי תומר..

מאד מאד חבל שאת עוזב, ממי אני אקבל מרשמים?? תבוא לבקר.. חוצמיזה, תודה על ההזדהות, למרות שאני הפסקתי, עוברת למשהו חלופי, מקווה שגם יעבוד.. בדיחה מעולה.. את הקורנפלקס אני מכירה כבר.. בי ותודה על העידוד שקיבלנו ממך עד היום ניב

למעלה